Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya birader bırak bu tabela değerlerini seni de Reading'e bu halinle transfer etsek Transfermarkt'a değerin minimum 4-5 milyon diye geçer sırf ligin adının EPL olmasından kaynaklı bu...Sanki ben Kasımpaşa hepsinden kalitelidir demişim gibi ortalığı ayağa kaldırıyosun,helal olsun sana,bide gitmiş hemen değerleri falan yazmış aferin sana,bi madalyayı hak ettin

Hersey armaga icin :ayatollah::D

biraz makara olacak r'das , alinma :D

_ Mehmet Ali Birand'ın oğluna son sözü: ''Annen, kardeşlerin ve Galatasaray sana emanet.''

Konu disi ama:

[video=youtube;fNsyGaIA7O8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fNsyGaIA7O8[/video]

Şu saydığın takımlar Kasımpaşa'yı follofoş ederler hocam neyin derdinseniz siz ya :asd:

O küçük gördüğünüz takımlardan Southampton'da 15 Milyonluk Gaston Ramirez 10 Milyonluk Jay Rodriguez oynuyor. Kasımpaşa nedir abi. Yine Wigan'ın Norwich'in falan kadrosundan haberiniz yok galiba :D

Galatasaray Jay Rodriguez'i alsa başka adam mı yok diye yönetime söversin hocam,bırak şimdi 10 milyonmuş,demek ki Sneijder'den daha değerli :D

Hic bir oyuncu bu Dünyada yasi 30+ olmadigi takdirde ve Futbolda kendisini kanitlamak istiyorsa Türkiyeyi secmez hangi takim olursa olsun.

Ingiltere , Ispanya , Almanya , Franza ve Italya bunlar basda. Bu Liglerde orta takimlari bile Türkiyenin kuvvetli takimlarin önünde gorürler cunkü orda butün Dünya izliyor bunlari.

Biz Türkler malesef gercekci degiliz ve kendi Futbolumuzu ve Takimlarimizi cok buyutüyoruz fazla Taraftar Gözüyle bakiyoruz.

Avrupada kimse Gala - Fener derbisini bile takmiyor. Ertesi gün bi Teletext 1 satir yazi ile gecer okadar.

Ha topcu yanliz paraya bakiyorsa ozaman Türkiye , Katar ilk siraya gelir amma cogu oyuncu basda Kariyere bakip sonra Parayi dusünüyor.

Şu mentaliteyi bırakmadıkları için sneijder 6 aydır interde sürünüyor işte.

O değilde böyle kararsız bir adama gelse bile fatih hoca nasıl güvenecek.

Ben açıkcası bu saatten sonra gelmesi taraftarı değilim. Bu güne kadar istiyordum hemde çok ama artık net bir şekillde istemiyorum. Biz adamın 2 aylık alacağı için vs 1 ay onu mu beklicez yani.

Sonra gelcek beyfendiyi direkt kadroya yazacağımızı falan zannediyor heralde. Bu adama 1 gün parasını geç versek isyan yapar artık.

Sneijder sanırım galiba kesin geliyor (!)

Sneijder transferi konusunda gün geçtikçe birbiriyle çelişen açıklamaların yapılması transfer ihtimalinin kesinlikten çok bir bilinmeze doğru yol aldığını gözler önüne seriyor.

17 Ocak 2013

170206hp2.jpg
Getty Images​

Son haftalarda Türk futbol kamuoyunu en çok meşgul eden konu şüphesiz ki Galatasaray -Wesley Sneijder flörtü.

Ünal Aysal'ın Galatasaray TV'de yapmış olduğu açıklamayla başlayan ve resmi bildirimle büyüyen heyecan dolu süreç, son günlerde sarı-kırmızılı cepheden gelen çelişkili açıklamalarla birlikte kafalarda soru işaretleri yaratmaya başladı.

Transfer sürecinin ne kadar doğru yönetilip yönetilmediği tartışma konusu olsa da, bu hikâyenin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Ancak bundan önce Hem Galatasaray hem de Inter cephesinden gelen tüm resmi açıklamaları kronolojik olarak derleyerek yorumu sizlere bırakıyoruz...

[TABLE="width: 596"]

[TR="bgcolor: #000000"]

[TD="align: center"]TARİH: 8 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Dün İtalya'da Inter Başkanı Moratti ile yemekteydim. Sneijder konusu gündeme geldi. O konuda müspet bir ivme kazanıldı, ben de talimatı verdim. Önümüzdeki günlerde olay netleşir.- Ünal Aysal

[/TD]

[TD="width: 12%"]
133424_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
126765_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Inter profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.- Galatasaray Kulübü

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Galatasaray'ın Wesley Sneijder ile ilgilendiğinden haberim yok. Kendileriyle herhangi bir görüşmemiz olmadı.- Soren Lerby (Sneijder'in menajeri)

[/TD]

247251_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 9 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
247251_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Galatasaray bizimle temasa geçti. Tüm imkanlarını seferber etmiş durumdalar. Ancak Sneijder henüz 28 yaşında ve kariyerine daha kaliteli bir ligde devam etmek istiyor.- Soren Lerby (Sneijder'in menajeri)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı ve teklif bizi memnun etti. Transferle ilgili son sözü Sneijder söyleyecek. Eğer şartlarımızı kabul ederek takımda kalırsa bundan da memnuniyet duyarız.- Massimo Moratti

[/TD]

145466_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 10 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
139159_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Inter'le anlaştık. Genel itibariyle Sneijder'in de pozitif olduğunu söyleyebilirim. Ancak henüz karar vermiş değil. 24 saat içinde kararını bildirecek. Artık son aşamadayız. - Bülent Tulun

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Sneijder ile çok kısa bir konuşma yaptım. Eğer kalırsa mutlu oluruz. Kararı tamamen ona bıraktık. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz.- Massimo Moratti

[/TD]

145466_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
247253_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Yüzdeler üzerine konuşmak istemiyorum. Galatasaray ilgi duyacağımız bir teklif yaptı ama bitmiş bir şey yok. Sneijder henüz ikna olmuş değil.- Piero Ausilio (Inter sportif direktörü)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 11 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Sneijder'in Inter'den aldığı para çok yüksek. Ona bu paraları veremeyiz. Biz teklifimizi sunduk, kendisi de büyük ihtimal kabul etti. Yine de kesin konuşmamak lazım.- Abdürrahim Albayrak

[/TD]

247255_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 12 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
126765_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Wesley Sneijder'in transferine ilişkin olarak Inter kulübüyle anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.- Galatasaray Kulübü

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Wesley Sneijder'e ne kadar güvendiğimiz hiçbir zaman saklamadım. Ancak işler bir anda değişti. Onun boşluğunu doldurmak için çalışmalarımız devam ediyor.- Andrea Stramaccioni

[/TD]

238002_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
145466_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Bu transfer hikâyesinin nasıl biteceğini bilmiyorum. Sneijder özgürce hareket edebilir. Ya gidecek, ya da kalacak. Son kararı kendisi verecek.- Massimo Moratti

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Galatasaray mı? Zor karar... Bu yüzden pazartesi günü kararımı verebileceğimi sanmıyorum. Transfer döneminin bitimine daha zaman var ve seçeneklerimi değerlendiriyorum.- Wesley Sneijder

[/TD]

246010_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 13 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
57747_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Büyük oyuncu transferi kolay değil. Ancak bir olumsuzluk yok. Bu, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden biri olabilir; ama detay veremem.

- Lütfi Arıboğan

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 14 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Biz Sneijder'i bekliyoruz. Kendisinin 'Türkiye'de yeni Hagi olmak istiyorum' dediğini duydum. Galatasaray, Inter'den daha başarılı bir takım. Feda ederek geliyor.- Abdürrahim Albayrak

[/TD]

247255_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
247261_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Sneijder konusu bu akşam netlik kazanacak. Teklifimizi prensipte kabul etti, Galatasaray'da oynamak istiyor ama ailesiyle konuyu değerlendiriyor. Bana göre yüzde 95 kabul edecek. - Refik Arkan

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Wesley Sneijder, Galatasaray'ın teklifini bugün yanıtlayarak büyük bir profesyonellik gösterebilir. Artık acele etmek zorunda.- Massimo Moratti

[/TD]

145466_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 15 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
144315_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Sneijder 'Acelem yok' diyerek süreci uzatıyor. Genelde süreç uzadığında bu iş olmayacak demektir. Demek ki başka alternatifleri var.- Semih Haznedaroğlu

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 16 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Bana yapılan şeyin adı baskıdır. Diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak'a kadar sürem var. Mesele para değil. Acele karar vermek istemiyorum.

- Wesley Sneijder

[/TD]

246010_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
133424_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Konuyu büyütmeye gerek yok. Sneijder'den teklifimize yanıt bekliyoruz. Kendisine 3-4 günlük bir süre verdik. Kabul etmezse de sorun değil, bir 'B' planımız var.- Ünal Aysal

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 17 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Bizim Sneijder'le bir sorunumuz yok. Kendisinin kulübüyle arasında yaklaşık 2 milyon avroluk bir anlaşmazlık var. Bu transfer için 5 Şubat'a kadar bekleyeceğiz.- Bülent Tulun

[/TD]

139159_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
144315_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Sanırım Sneijder'in birtakım özel, kendisine ait meseleleri var. Ancak biz onu sonsuza kadar bekleyemeyiz. Bugün yarın bitecek. Olursa olur, olmazsa da dünyanın sonu değil.- Semih Haznedaroğlu

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sneijder sanırım galiba kesin geliyor (!)

Sneijder transferi konusunda gün geçtikçe birbiriyle çelişen açıklamaların yapılması transfer ihtimalinin kesinlikten çok bir bilinmeze doğru yol aldığını gözler önüne seriyor.

17 Ocak 2013

170206hp2.jpg
Getty Images​

Son haftalarda Türk futbol kamuoyunu en çok meşgul eden konu şüphesiz ki Galatasaray -Wesley Sneijder flörtü.

Ünal Aysal'ın Galatasaray TV'de yapmış olduğu açıklamayla başlayan ve resmi bildirimle büyüyen heyecan dolu süreç, son günlerde sarı-kırmızılı cepheden gelen çelişkili açıklamalarla birlikte kafalarda soru işaretleri yaratmaya başladı.

Transfer sürecinin ne kadar doğru yönetilip yönetilmediği tartışma konusu olsa da, bu hikâyenin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Ancak bundan önce Hem Galatasaray hem de Inter cephesinden gelen tüm resmi açıklamaları kronolojik olarak derleyerek yorumu sizlere bırakıyoruz...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Dün İtalya'da Inter Başkanı Moratti ile yemekteydim. Sneijder konusu gündeme geldi. O konuda müspet bir ivme kazanıldı, ben de talimatı verdim. Önümüzdeki günlerde olay netleşir.- Ünal Aysal

[/TD]

133424_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
126765_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Inter profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.- Galatasaray Kulübü

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Galatasaray'ın Wesley Sneijder ile ilgilendiğinden haberim yok. Kendileriyle herhangi bir görüşmemiz olmadı.- Soren Lerby (Sneijder'in menajeri)

[/TD]

247251_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
247251_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Galatasaray bizimle temasa geçti. Tüm imkanlarını seferber etmiş durumdalar. Ancak Sneijder henüz 28 yaşında ve kariyerine daha kaliteli bir ligde devam etmek istiyor.- Soren Lerby (Sneijder'in menajeri)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı ve teklif bizi memnun etti. Transferle ilgili son sözü Sneijder söyleyecek. Eğer şartlarımızı kabul ederek takımda kalırsa bundan da memnuniyet duyarız.- Massimo Moratti

[/TD]

145466_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
139159_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Inter'le anlaştık. Genel itibariyle Sneijder'in de pozitif olduğunu söyleyebilirim. Ancak henüz karar vermiş değil. 24 saat içinde kararını bildirecek. Artık son aşamadayız. - Bülent Tulun

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Sneijder ile çok kısa bir konuşma yaptım. Eğer kalırsa mutlu oluruz. Kararı tamamen ona bıraktık. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz.- Massimo Moratti

[/TD]

145466_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
247253_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Yüzdeler üzerine konuşmak istemiyorum. Galatasaray ilgi duyacağımız bir teklif yaptı ama bitmiş bir şey yok. Sneijder henüz ikna olmuş değil.- Piero Ausilio (Inter sportif direktörü)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 11 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Sneijder'in Inter'den aldığı para çok yüksek. Ona bu paraları veremeyiz. Biz teklifimizi sunduk, kendisi de büyük ihtimal kabul etti. Yine de kesin konuşmamak lazım.- Abdürrahim Albayrak

[/TD]

247255_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
126765_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Wesley Sneijder'in transferine ilişkin olarak Inter kulübüyle anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.- Galatasaray Kulübü

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Wesley Sneijder'e ne kadar güvendiğimiz hiçbir zaman saklamadım. Ancak işler bir anda değişti. Onun boşluğunu doldurmak için çalışmalarımız devam ediyor.- Andrea Stramaccioni

[/TD]

238002_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
145466_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Bu transfer hikâyesinin nasıl biteceğini bilmiyorum. Sneijder özgürce hareket edebilir. Ya gidecek, ya da kalacak. Son kararı kendisi verecek.- Massimo Moratti

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Galatasaray mı? Zor karar... Bu yüzden pazartesi günü kararımı verebileceğimi sanmıyorum. Transfer döneminin bitimine daha zaman var ve seçeneklerimi değerlendiriyorum.- Wesley Sneijder

[/TD]

246010_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 13 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
57747_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Büyük oyuncu transferi kolay değil. Ancak bir olumsuzluk yok. Bu, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden biri olabilir; ama detay veremem.

- Lütfi Arıboğan

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Biz Sneijder'i bekliyoruz. Kendisinin 'Türkiye'de yeni Hagi olmak istiyorum' dediğini duydum. Galatasaray, Inter'den daha başarılı bir takım. Feda ederek geliyor.- Abdürrahim Albayrak

[/TD]

247255_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
247261_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Sneijder konusu bu akşam netlik kazanacak. Teklifimizi prensipte kabul etti, Galatasaray'da oynamak istiyor ama ailesiyle konuyu değerlendiriyor. Bana göre yüzde 95 kabul edecek. - Refik Arkan

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Wesley Sneijder, Galatasaray'ın teklifini bugün yanıtlayarak büyük bir profesyonellik gösterebilir. Artık acele etmek zorunda.- Massimo Moratti

[/TD]

145466_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="align: center"]TARİH: 15 Ocak 2013

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
144315_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Sneijder 'Acelem yok' diyerek süreci uzatıyor. Genelde süreç uzadığında bu iş olmayacak demektir. Demek ki başka alternatifleri var.- Semih Haznedaroğlu

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Bana yapılan şeyin adı baskıdır. Diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak'a kadar sürem var. Mesele para değil. Acele karar vermek istemiyorum.

- Wesley Sneijder

[/TD]

246010_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
133424_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Konuyu büyütmeye gerek yok. Sneijder'den teklifimize yanıt bekliyoruz. Kendisine 3-4 günlük bir süre verdik. Kabul etmezse de sorun değil, bir 'B' planımız var.- Ünal Aysal

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]Bizim Sneijder'le bir sorunumuz yok. Kendisinin kulübüyle arasında yaklaşık 2 milyon avroluk bir anlaşmazlık var. Bu transfer için 5 Şubat'a kadar bekleyeceğiz.- Bülent Tulun

[/TD]

139159_thumb.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
144315_thumb.jpg
[/TD]

[TD="width: 88%"]Sanırım Sneijder'in birtakım özel, kendisine ait meseleleri var. Ancak biz onu sonsuza kadar bekleyemeyiz. Bugün yarın bitecek. Olursa olur, olmazsa da dünyanın sonu değil.- Semih Haznedaroğlu

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Şınayder gelirse avatarı değişecek misin reis?

Galatasaray Jay Rodriguez'i alsa başka adam mı yok diye yönetime söversin hocam,bırak şimdi 10 milyonmuş,demek ki Sneijder'den daha değerli :D

Evet daha değerli alınsa da kimse sövmez :D

Ya akşam akşam iyi güldürdün hocam neyse iyi akşamlar :ayatollah:

Kötü haber:Dilara Gönder Ntvspor'dan Ayrıldığını Açıkladı.:sad007:

Niye bilmiyorum.. Ama bu Sneijderin yaptigin cok zoruma gidiyo. Takim olarka, ülke olarak bizi resmen oyaliyo.

Aslinda buna bi rest cekmek lazim. Getirceksin Istanbula, imza töreninde herkesin karsisinda: Hadi geldin, ama biz imza atmiyoz, istemiyoruz seni, öyle dalga gecilmez böyle gecilir, yürü bas git Italya ya atla ucaga hadi hadi!

:31::31::31::31::31:

Semih veya Dany ikilisinden biri sakatlansa ne olacak peki? o yüzden stoper şart!

Terim, Amrabat yokken yeni solbek alıp önünede Riera'yı koymayı planlıyordur. O yüzden Carlinhos'u yada onun tarzında birisini almalıyız.

Ben değil demedim ki. Solbekten örnek verdim ben. Buna paralel olarak dany'i solbeke çekersen defansa kesinlikle oyuncu ihtiyacı olduğu kabak gibi ortaya çıkar.

Transfer Nöbeti

Niye bilmiyorum.. Ama bu Sneijderin yaptigin cok zoruma gidiyo. Takim olarka, ülke olarak bizi resmen oyaliyo.

Aslinda buna bi rest cekmek lazim. Getirceksin Istanbula, imza töreninde herkesin karsisinda: Hadi geldin, ama biz imza atmiyoz, istemiyoruz seni, öyle dalga gecilmez böyle gecilir, yürü bas git Italya ya atla ucaga hadi hadi!

:31::31::31::31::31:

Sneijderin olayı bence ailevi sebepler yüzünden kesinleşmedi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt