Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Degiliz ama Sneijder denilen hergele bize Mahalle takimi muamelesi yapiyo farkinda degilsen.

Sinirim tamamen buna.

Adamın açısından bak lütfen. Ben Sneijder olsam bu ülkeye 32'den önce adımımı atmam. Yakınından bile geçmem kusura bakmasın kimse. Sadece futbol değil birçok sorun var. Otobüste eve gelirken kafanıza g3 mermisi gelebilir bu ülkede. Ya da trafikte komalık olabilirsiniz. Bunun sonuçları da bu ülkede kötü idareye geliyor. Neyse hem din hem milli sebebler hemde futbol olarak bizi seçmeyecek olması da yadırganmaz.

Bizim açımızdan ise, ona verilecek tek ders şu olur, senin aksine, biz de paralel de o bölgeye benzer niteliklerde ya da özelliklerde bir oyuncuyu bitirip kendisine süre verip o süre sonunda açıklamaktır. Açıklama sırasında ise bunu dile getirip kendisine bir iki laf etmektir, küfür değil, laf giydirme. Durum bu.

Neyi beklediğini hâlâ niçin karar veremediğini çözemediğim tek adam çok fazla naz yapıyor sanki. Başka transferlere baksak daha iyi olurdu.

Jim Carrey'nin doğum günüymüş bugün. Büyük üstad. :ayatollah:

Degiliz ama Sneijder denilen hergele bize Mahalle takimi muamelesi yapiyo farkinda degilsen.

Sinirim tamamen buna.

Yahu ne kadar duygusalız.

İnter'e de 1 ayda gitmiş İnter'de mi mahalle takımı.

Bu adam gelirse çok şeyler katacak bize,duygusal işleri bırakın gözünüzü seveyim.

Onu buraya çek şunu buraya çekle olmuyor işte o yüzden 1 stoper 1 de sol bek bize lazım. Riera'nın performansıda göz ardı edilecek gibi değil ama iki yönünüde iyi kullanan birisini bulursak kaçırmayalım derim.

Eyvallah bay mourinho.

Inter ile Sneijder arasındaki sorunun ne zaman çözüleceğini Galatasaraylı yöneticiler bilemez.

Ancak bize şu güne kadar olumlu/olumsuz cevap ver diye rest çekilebilir.

Görünen o ki, bu rest çekilmiyor.

Rest çekilmedğine göre Sneijder aslında teklifi çoktan kabul etti ama Inter'e bir şeyler ödetmek istiyor gıcıklık olsun diye.

Arka planda ne var bilemiyoruz.

O yüzden atıp tutmamak lazım.

Kayseri Mido'ya yapmıştı onu.

Daha sonra ulusal medyaya da yayılan bu haberleri yalanlamaksa, Genel Menajer Süleyman Hurma'ya düştü. Mido'ya kızdıklarını söyleyen Hurma, bu oyuncuya bir ders vermek amacıyla hareket ettiklerini duyurdu. Lig TV'ye konuşan Hurma, şunları söyledi:

"Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve geri göndereceğiz. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner."

Yahu Mido nedir :D

Sneijder bu adam. Hollanda kaptanı Avrupanın sayılı oyuncularından vs... Kayseri de saçmalamış kendilerine yakışanı yapmışlar.

Inter ile Sneijder arasındaki sorunun ne zaman çözüleceğini Galatasaraylı yöneticiler bilemez.

Ancak bize şu güne kadar olumlu/olumsuz cevap ver diye rest çekilebilir.

Görünen o ki, bu rest çekilmiyor.

Rest çekilmedğine göre Sneijder aslında teklifi çoktan kabul etti ama Inter'e bir şeyler ödetmek istiyor gıcıklık olsun diye.

Arka planda ne var bilemiyoruz.

O yüzden atıp tutmamak lazım.

bu adam nasıl clde oynamak istıyorum deıdı hayret edıyorum

bu işin formu var adaptasyon donemı var var oglu var

Kayseri Mido'ya yapmıştı onu.

Daha sonra ulusal medyaya da yayılan bu haberleri yalanlamaksa, Genel Menajer Süleyman Hurma'ya düştü. Mido'ya kızdıklarını söyleyen Hurma, bu oyuncuya bir ders vermek amacıyla hareket ettiklerini duyurdu. Lig TV'ye konuşan Hurma, şunları söyledi:

"Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve geri göndereceğiz. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner."

takdır edıyorum şu hurmayı

Yahu ne kadar duygusalız.

İnter'e de 1 ayda gitmiş İnter'de mi mahalle takımı.

Bu adam gelirse çok şeyler katacak bize,duygusal işleri bırakın gözünüzü seveyim.

Gideceği her takım hakkında bilimsel araştırma falan yaptırıyor heralde bu adam :lol:

arkadaşlar lütfen yardım edin.. stormax android tablet aldım , google store a kayıt oldum oyun indirmek istiyorum , indiriyor diyor fakat % lik işareti gelmiyor bir türlü dolmuyor bilen varsa yardım etdin lütfen

arkadaşlar lütfen yardım edin.. stormax android tablet aldım , google store a kayıt oldum oyun indirmek istiyorum , indiriyor diyor fakat % lik işareti gelmiyor bir türlü dolmuyor bilen varsa yardım etdin lütfen ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt