Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar lütfen yardım edin.. stormax android tablet aldım , google store a kayıt oldum oyun indirmek istiyorum , indiriyor diyor fakat % lik işareti gelmiyor bir türlü dolmuyor bilen varsa yardım etdin lütfen
ben google store den bişey anlamıyomum burdan ındıroyorum uyg. ları Android

Birisi şu Vezli Şınaydırrrr'a söylesin oynacağı Ülkenin Türkiye olduğunu.. Afganistan veya Irak sanıyor galiba..

Transfer Nöbeti

Düsünsenize Fenere gidiyo son anda

Ve bize böyle yapiyo ..

:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

bak arkadaş provoke etmediğin sürece bu forumda takılabilirsin bu senin hakkındır hiç farketmez bjkli fbli tsli her takımdan taraftara açıktır bizim kapınız çok renklilik güzel birşeydir ama başta dediğim gibi insanları galeyana getirmemek şartıyla.. iyi forumlar dilerim..

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizibilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Sneijder ile İnter arasında bir sorun varsa bunu imzalar atıldıktan sonra UEFA-FİFA çözer. Bizim kulüpleri sürüm sürüm süründürmüyor mu bu futbolcular. Eeeee nedir yani mesele. Sneijder de olması gerekenden fazlasını talep ediyorsa adam gitmemek için ayak sürüyor demektir.

-İnter 6 veriyor

-Biz 4.5 veriyoruz

-Totthenham falan muhtemelen max 3 veriyormuş anladığım kadarıyla

Bu durumda düşeneceğim diye açıklama yapan adam bugün-yarın 3 gün içinde bize imza atmaz. Biz fazla bile bekledik. 9 Ocakta teklif yaptık muhtemelen geldik 17 Ocağa. Artık 3-5 günü yok bu işin. Bence net bir cevap almalı yönetim ve ona göre herkes önüne bakmalı. Sneijderin içi rahat en kötü İnterde kalır olmadı q7 gibi yapar. Anladığım kadarıyla onun çok umrunda değil bize gelip futbol oynamak. Öyle olsa en azından 1 hafta içinde teklifi kabul ederdi.Onun istediği sonuna kadar bekletip bizim teklifimizi kabul etmekse bu işten hayır gelmez zaten

Birisi şu Vezli Şınaydırrrr'a söylesin oynacağı Ülkenin Türkiye olduğunu.. Afganistan veya Irak sanıyor galiba..

ya adam ülkeden dolayı değil ligimizden dolayı düşünüyor.adamın kardeşi burda tatil yapıyor kendisi geliyor karısı ülkemizi sevdiğini söyledi.sorun ülke değil marka değeri çok yüksek olan ligimiz:)

bak arkadaş provoke etmediğin sürece bu forumda takılabilirsin bu senin hakkındır hiç farketmez bjkli fbli tsli her takımdan taraftara açıktır bizim kapınız çok renklilik güzel birşeydir ama başta dediğim gibi insanları galeyana getirmemek şartıyla.. iyi forumlar dilerim..

Yahu yapmayin, hic mi espri anlayisiniz yok. Ben FENERLI degilim.

Fanatik Galatasarayliyim. Cogunuzdan fanatigim emin olun. Almanyada yasiyorum ve Cimbom icin ucmadigim ülke kalmadi.

Fenerden ve BJK den ölümüne nefret ederim. Yanlis anlasilma oldu, tek espri yaptim lütfen bunu düzeltelim..

Sneijder ile İnter arasında bir sorun varsa bunu imzalar atıldıktan sonra UEFA-FİFA çözer. Bizim kulüpleri sürüm sürüm süründürmüyor mu bu futbolcular. Eeeee nedir yani mesele. Sneijder de olması gerekenden fazlasını talep ediyorsa adam gitmemek için ayak sürüyor demektir.

-İnter 6 veriyor

-Biz 4.5 veriyoruz

-Totthenham falan muhtemelen max 3 veriyormuş anladığım kadarıyla

Bu durumda düşeneceğim diye açıklama yapan adam bugün-yarın 3 gün içinde bize imza atmaz. Biz fazla bile bekledik. 9 Ocakta teklif yaptık muhtemelen geldik 17 Ocağa. Artık 3-5 günü yok bu işin. Bence net bir cevap almalı yönetim ve ona göre herkes önüne bakmalı. Sneijderin içi rahat en kötü İnterde kalır olmadı q7 gibi yapar. Anladığım kadarıyla onun çok umrunda değil bize gelip futbol oynamak. Öyle olsa en azından 1 hafta içinde teklifi kabul ederdi.Onun istediği sonuna kadar bekletip bizim teklifimizi kabul etmekse bu işten hayır gelmez zaten

sneijder açık açık bizim yöneticileri kekliyor. sneijder resmen kendine premier ligden takım arıyor

Bu evli yıldızlar genelde böyle oluyor.

Bekar futbolcu aranıyor...

Yahu yapmayin, hic mi espri anlayisiniz yok. Ben FENERLI degilim.

Fanatik Galatasarayliyim. Cogunuzdan fanatigim emin olun. Almanyada yasiyorum ve Cimbom icin ucmadigim ülke kalmadi.

Fenerden ve BJK den ölümüne nefret ederim. Yanlis anlasilma oldu, tek espri yaptim lütfen bunu düzeltelim..

Bizim espri anlayışımız varda anlaşılan senin pek yokmuş! Acaba kendi söylediğine kendin güldün mü hiç? Tabi sende kuşlardan diilsen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt