Doğukan Bayar
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2011
- 3.355
- 410
- 1.343
Cevap: Transfer Nöbeti
Selamun Aleykum renkdaşlar,Sercan dışında bir gelişme oldu mu?
Selamun Aleykum renkdaşlar,Sercan dışında bir gelişme oldu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valdés decides not to continue with Barça - LIGA BBVA BARCELONA VALDES - AS.com
Valdes sözleşme uzatmayacakmış, Muslera-Barça haberleri doğru sanırım.
Niye rahatsızsın acıkla arkadaş
Oyunu daha iyi acan,kanatlara Melo gibi pas atan baska adamın var mı su takımda.
Adam 2 kez hücuma katılıyor,dikine nasıl oynanacağını gösteriyor resmen.
Bizim kanatlar hala topu sağına soluna cekip orta yapsın.
Sanmam, Barça bu kez daha üst kademe bi kaleci alır. Hep Valdes üzerinden vuruyorlardı en zayıf halka falan diye.
Aga gol atması benim umrumda değil,ben oyuna olan katkısına bakarım,yoksa bir ön libero için gol ekstradır kimse de çok fazla gol beklemez..Ben bu sene hem saha içi hem saha dışında Melo'nun tavırlarından ve performansından rahatsızım,ha sen seviyorsundur saygı duyarım,herkesin fikri kendini bağlar
Sanmam, Barça bu kez daha üst kademe bi kaleci alır. Hep Valdes üzerinden vuruyorlardı en zayıf halka falan diye.
Aga adam bizi sene başında 3 ay bekletmedi mi? Sırf tribüne oynayıp yönetimi ve başkanı taraftarın önüne atmaya kalkmadı mı?
Hadi bunları görmezden geliyorum,sene başından bu yana hangi performansını gördün sen söyle ben bileyim..Her maç hakemle dalaşmalar vs.vs..Yekta bile ondan daha çok katkı sağladı bu sene...2-3 tane ters top attı diye bir oyuncuya tapacak değilim..Bunlar benim kendi düşüncelerimdir,dediğim gibi sen beğenebilirsin saygı duyuyorum
Melo'nun geçen seneki formu Avrupa'daki sayılı ortasahalarından yapardı diyorum onu çok üst seviyedeydi geçen sene. Ama bu sene asıl formuna döndü.
nerede cikti muslera/barcelona haberleri renktas? benim takip ettigim kadariyla, barcelona valenciali guaita pesinde. birde monchengladbachli kaleci var, hani su stoper gibi oynayan, onunlada ilgileniyolar.
Birşey diyeceğim adamdan daha ne istiyorsunuz anlamıyorum takımda kim kusursuz oynuyor ki adamı beğenmiyorsunuz. Son maçları izle bakalım duran toparda toplara kim müdehale etmiş ve sonraa mğdehale etmediğinde başımıza ne geldiğini ilk 10 hafta maçlarını izle.
Melo her takımın isteyeceği türde bir oyuncuyken bizim taraftarımız mırın kırın ediyor ya anlamıyorum.
Fm falan oynamıyoruz her sene libero değiştiremezsin. Melo gitsin inler gelsin hepinizin dilinde de arkadaş inler gelmek istiyor mu bakalım.
Buna prince giderken elde ki bulgurdan olmak adını vermiş atalarımız. Sen oyuncunun seviyesini çıkartmaya çalış, o gelsin bu gelsin şu gelsin demekle olmaz. Gelince ne olacak ya tutmadı sonraya çare belli yönetime sallarız değil mi niye meloyu almadı diye.
Son yıllarda ki melonun bölgesine yaptığımız transferlere şöyle bir bak istersen. İyi kaliteli adamı bulan bırakmak istemiyor zaten. 15-20 milyon verceksen oyuncuye herkes kapısını açar ama. 10 milyon altına bonservisli melo kıvamında adamı bir daha zor bulursun.
Hanı sneijder fırsat transferi deniliyor ya aynen meloda fırsat transferidir.
Yahu bos laf yapıyorsun aga sezonun basında kötüydü eyvallah ama sonrasında toparladı güzelce topunu oynuyor.
Hakeme sataşma felan bunlar bahaneler.Burak,Melo felan tipinden midir nedir çoğu kesim dil cıkarsa kötü oyuncu gitsin diyor.
Bende bunu anlamıyorum.
Valdes delimi ki?
Baros, Çağlar, Sabri, Hakan ilk etapta elden çıkarılması gerekenler.