Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamun Aleykum renkdaşlar,Sercan dışında bir gelişme oldu mu?

Niye rahatsızsın acıkla arkadaş

Oyunu daha iyi acan,kanatlara Melo gibi pas atan baska adamın var mı su takımda.

Adam 2 kez hücuma katılıyor,dikine nasıl oynanacağını gösteriyor resmen.

Bizim kanatlar hala topu sağına soluna cekip orta yapsın.

Aga adam bizi sene başında 3 ay bekletmedi mi? Sırf tribüne oynayıp yönetimi ve başkanı taraftarın önüne atmaya kalkmadı mı?

Hadi bunları görmezden geliyorum,sene başından bu yana hangi performansını gördün sen söyle ben bileyim..Her maç hakemle dalaşmalar vs.vs..Yekta bile ondan daha çok katkı sağladı bu sene...2-3 tane ters top attı diye bir oyuncuya tapacak değilim..Bunlar benim kendi düşüncelerimdir,dediğim gibi sen beğenebilirsin saygı duyuyorum

Aga gol atması benim umrumda değil,ben oyuna olan katkısına bakarım,yoksa bir ön libero için gol ekstradır kimse de çok fazla gol beklemez..Ben bu sene hem saha içi hem saha dışında Melo'nun tavırlarından ve performansından rahatsızım,ha sen seviyorsundur saygı duyarım,herkesin fikri kendini bağlar

Birşey diyeceğim adamdan daha ne istiyorsunuz anlamıyorum takımda kim kusursuz oynuyor ki adamı beğenmiyorsunuz. Son maçları izle bakalım duran toparda toplara kim müdehale etmiş ve sonraa mğdehale etmediğinde başımıza ne geldiğini ilk 10 hafta maçlarını izle.

Melo her takımın isteyeceği türde bir oyuncuyken bizim taraftarımız mırın kırın ediyor ya anlamıyorum.

Fm falan oynamıyoruz her sene libero değiştiremezsin. Melo gitsin inler gelsin hepinizin dilinde de arkadaş inler gelmek istiyor mu bakalım.

Buna prince giderken elde ki bulgurdan olmak adını vermiş atalarımız. Sen oyuncunun seviyesini çıkartmaya çalış, o gelsin bu gelsin şu gelsin demekle olmaz. Gelince ne olacak ya tutmadı sonraya çare belli yönetime sallarız değil mi niye meloyu almadı diye.

Son yıllarda ki melonun bölgesine yaptığımız transferlere şöyle bir bak istersen. İyi kaliteli adamı bulan bırakmak istemiyor zaten. 15-20 milyon verceksen oyuncuye herkes kapısını açar ama. 10 milyon altına bonservisli melo kıvamında adamı bir daha zor bulursun.

Hanı sneijder fırsat transferi deniliyor ya aynen meloda fırsat transferidir.

Aga adam bizi sene başında 3 ay bekletmedi mi? Sırf tribüne oynayıp yönetimi ve başkanı taraftarın önüne atmaya kalkmadı mı?

Hadi bunları görmezden geliyorum,sene başından bu yana hangi performansını gördün sen söyle ben bileyim..Her maç hakemle dalaşmalar vs.vs..Yekta bile ondan daha çok katkı sağladı bu sene...2-3 tane ters top attı diye bir oyuncuya tapacak değilim..Bunlar benim kendi düşüncelerimdir,dediğim gibi sen beğenebilirsin saygı duyuyorum

Yahu bos laf yapıyorsun aga sezonun basında kötüydü eyvallah ama sonrasında toparladı güzelce topunu oynuyor.

Hakeme sataşma felan bunlar bahaneler.Burak,Melo felan tipinden midir nedir çoğu kesim dil cıkarsa kötü oyuncu gitsin diyor.

Bende bunu anlamıyorum.

:D Melo'nun geçen seneki formu Avrupa'daki sayılı ortasahalarından yapardı diyorum onu çok üst seviyedeydi geçen sene. Ama bu sene asıl formuna döndü.

Ya ben şahsen geçen sene ki o azmi görmüyorum Melo'da,o yüzden gitmesi beni üzmez onu belirttim sadece..Ha belki de ligin 2.yarısı çok iyi bi dönüş yapar beni utandırır,ben razıyım yani :D

Valla dürüst konusmak lazım yabancı olarak Sneijder,Carlinhos tarzı Türk olarak Serdar Taşçı, Kerim Frei, Ömer Toprak, Serdar Aziz bunlar gelmicekse şuan başka transfer yapmalarını istemiyorum.

Transfer yapmış olmak için yapılan transferlerden çok çektik. Devre arası transfer yapmak gerçekten zordur. Çünkü takımlar devre aralarında iyi oyuncularını vermek istemezler. Çünkü yerlerini dolduramazlar süre kısıtlıdır. Uygun fiyata alamazlar yerine oyuncu. Aldıkları oyuncu da verdiklerinin yerini tutar mı cabası.

O yüzden gerekiyosa transfer bütçemizi sezon sonuna saklasınlar. Takımımızı yabana atmayın. Öyle yada böyle, Ligde birinciyiz, Şampiyonlar Liginde ilk 16 dayız ve ilk 8 şansımız var. Ve bunu bu oyuncular yaptı.

Birşey diyeceğim adamdan daha ne istiyorsunuz anlamıyorum takımda kim kusursuz oynuyor ki adamı beğenmiyorsunuz. Son maçları izle bakalım duran toparda toplara kim müdehale etmiş ve sonraa mğdehale etmediğinde başımıza ne geldiğini ilk 10 hafta maçlarını izle.

Melo her takımın isteyeceği türde bir oyuncuyken bizim taraftarımız mırın kırın ediyor ya anlamıyorum.

Fm falan oynamıyoruz her sene libero değiştiremezsin. Melo gitsin inler gelsin hepinizin dilinde de arkadaş inler gelmek istiyor mu bakalım.

Buna prince giderken elde ki bulgurdan olmak adını vermiş atalarımız. Sen oyuncunun seviyesini çıkartmaya çalış, o gelsin bu gelsin şu gelsin demekle olmaz. Gelince ne olacak ya tutmadı sonraya çare belli yönetime sallarız değil mi niye meloyu almadı diye.

Son yıllarda ki melonun bölgesine yaptığımız transferlere şöyle bir bak istersen. İyi kaliteli adamı bulan bırakmak istemiyor zaten. 15-20 milyon verceksen oyuncuye herkes kapısını açar ama. 10 milyon altına bonservisli melo kıvamında adamı bir daha zor bulursun.

Hanı sneijder fırsat transferi deniliyor ya aynen meloda fırsat transferidir.

Vallahi bir Melo antipatisidir gidiyor.En ufak hata da tuh kaka yapılıyor adama.

Yahu bos laf yapıyorsun aga sezonun basında kötüydü eyvallah ama sonrasında toparladı güzelce topunu oynuyor.

Hakeme sataşma felan bunlar bahaneler.Burak,Melo felan tipinden midir nedir çoğu kesim dil cıkarsa kötü oyuncu gitsin diyor.

Bende bunu anlamıyorum.

Aga valla bana göre de senin lafların boş yani ama ben senin görüşüne saygı duyuyorum dedim,nedense senden aynı davranışı göremiyorum..Ne var yani abi beğenmek zorunda mıyım,sen beğenirsin ben beğenmem herkesin kendi düşüncesi kendi zevkidir uzatmanın anlamı yok

benim gardasim seref aydin bsy yazdi mi gardaslarim

Baros, Çağlar, Sabri, Hakan ilk etapta elden çıkarılması gerekenler.

akil var mantik var, kimi alip koyacaksin oraya?

ilk onbir oyuncus demiyorum, yedek alip kimi koyacaksin? piyasada sag sol bek diye ümit veren bir isim bile yok ki alalim.

ilk onbirde begenmemek adina kin yapmak gerekmiyor en az 2 sezon daha bizde kalmalarini bekliyorum Yedek olarak.

ha iki sezon icinde yeni bir yerli oyuncu cikarsa piyasa ve gercekten ümit verirse hemen almaliyiz ama simdilik bir tek isim yok. sonra Aydin Yilmaz da dönme sag bek yapariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt