Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tulun Sneijder'a 5 Şubat'a kadar süre verdik demedi ki? Inter ile olan protokol 5 Şubat'a kadar. Bence yönetim maksimum pazartesiye kadar bekler Sneijder'ı.

melo konusunda çoğunluğa katılmıyorum geç geldiği için kızgınlığım var ama son maçlarda toparladı bence. orta saha kolay bulunmuyor ölüsü meirelessten iyi mesela

Bence kalmali ...

Yoksa biz bir yaz sezonu arayip duracagiz onun yerine birini .. oda gec gelip linc edilecegine gore melo kalmali

Trt'yi artık dinazorlar bile seyretmiyor.İpini koparanlar tırtta

hakikaten bursa neden çağlar'ı istiyor ya. adam 2 senedir top oynamıyor, arada oynadığında da rezalet oynuyor. yalan haber olmasın

İnşallah doğrudur 3 e 5 e bakmadan yollamak lazım çağları bedavaya bile gitse maaşından kurtuluruz.Doğruda olabilir ertuğrul hoca sever büyük takımda bulunmuş topçuları

Gökhan Inler gelecekse ozaman Melo gidebilir ama Gökhan Inleri alamiyorsan ozaman Melo kesinlikle kalmali...

Abicim gıcık falan olduğumdan değil,ta en başta da söyledim ben bu sene ki performansını beğenmiyorum ama disiplinsiz davranışları da bunun üzerine tuz biber oluyor o ayrı bir konu...Sen konuyu aldın nerelere getirdin,tartışmak için yer arıyorsun heralde..Neyse benden bu kadar ben kendimi gayet net ifade ettiğimi düşünüyorum,haydi rasgele...

Bora güel kardeşim ikide bir alıntılamak istemiyorum. Biliyorum bana gıcık olcan :lol: Ama beni bu melo disiplinsiz diyen arkadaşlar (sende dahil) Aydınlatsınlar bir hangi disiplinsizliğini gördünüz bu adamın. Valla kendimden şüphe etmeye başladım yanlış maçlarımı izliyorum ben acaba veya algı problemim mi oluştu diye.

Ciddiyim bakın disiplinsizlik derken?

İnşallah doğrudur 3 e 5 e bakmadan yollamak lazım çağları bedavaya bile gitse maaşından kurtuluruz.Doğruda olabilir ertuğrul hoca sever büyük takımda bulunmuş topçuları

3'e 5'e mi adamı 1 milyon dolara aldık ve geldiği günden beri yatmaktan başka birşey yapmadı. Para falan istemez alsınlar kurtarsınlar bizi. Nereye giderse gitsin adamda bir azim isyan olur daha yok. Herif almış beleşe bir tane kombine bilet oradan maç izliyor her hafta :lol:

Bursaspor, Çağlar'ı neden istesin ki ? Çağlar'ın bundan sonra gideceği takım ancak Akhisar olur.Bu arada Barcelona taraftarlarının tweetlerine baktım da, herkes Muslera'yı istiyor.Sezon sonunda güzel bir bonservis bedeli karşılığında giderse sevinirim Muslera adına...

Çok güzel diyorsunda bende dany solbeke koyalım demiştim bir mourinho arkadaş çıktı öyle onu oraya bunu buraya koyma ile olmaz demişti. Defans oyuncusunu defans kurgusu içerisinde değişebilirsin ama sırf yekta oynasın diye ben meloyu gidip defansa koymam asla.

Madem böyle bir amaç içine girdik dediğim gibi sol açıkta yektayı deneyebiliriz. Serbest oyuncu görevinide veririz. Melo ileri çıkınca göbeği doldurur. Verimli olur mu bir nevi olabilir. Orta sahada aslında gerçekten çok iyi oyuncularımızda yok değil ha sadce kendilerini takıma daha çok vermeleri gerekir.

Dany i sol bekte denenilmesini düsünmedim degil kendisi topu seven bir oyuncu ve gercekten hizli ama ujfalisinin sakatlanmasi belkide yönetimin planlarini alt üst etti

insallah transfer yapilmis olsun diye siradan bir stoper alinmaz bkz.: cris

Bu Çağlar Bursa muhabbeti nerden çıktı ya ?

Bence dünkü taraftar protestosundan sonra Serdar Aziz'i hayatta göndermez yönetimleri ama biz İnşallah Çağlar'ı iteleriz :)

Stoper alınmayacaksa Zan kalmalı.Fakat Serdar Aziz cok mu iyi oyuncu yahu ?

İzlemediğim için soruyorum bu kadar para gercekten eder mi yoksa şişiriliyor mu ?

Kendi görüşüm,daha çok genç.Semih Kaya'nın devresi ve A milliye kadar yanyana oynadılar.Şu anda çok iyi bir stoper olmayabilir,ama Semihle yıllarca defans hattımızın temel taşları olabilirler.Bunların dışında sakatlık sorunu yaşamayan bir oyuncu.Boşluk buldumu topla rakip orta sahaya kadar girer,oyun kurar vs vs..kısacası Serdar Aziz gelecektir,üstelikle Semih'le birlikte..Bunların dışında dünkü maç aldatmasın,Ömer Erdoğan maçı hediye etti Fenere.Serdar gayet iyiydi.

Bursaspor gerçekten Çağlar'ı istiyorsa kesin görüşmeler esnasında Serdar Aziz muhabbeti tekrardan açılır gibime geliyor, umarım bu adamı bize kakalamazlar:(

Bursaspor, Çağlar'ı neden istesin ki ? Çağlar'ın bundan sonra gideceği takım ancak Akhisar olur.Bu arada Barcelona taraftarlarının tweetlerine baktım da, herkes Muslera'yı istiyor.Sezon sonunda güzel bir bonservis bedeli karşılığında giderse sevinirim Muslera adına...

Muslera gitti diyelim bizim aglarimizi kim koruyacak düsündünmü ? Senelerdir Kaleci sorunu yasiyoruz muslera gibi birini bulmusuz satilmamasindan yanayim sahsen

Transfer Nöbeti

Schalke bastos ile anlaşırsa müthiş is basarmış olur

Sent from my iPad using Tapatalk

3'e 5'e mi adamı 1 milyon dolara aldık ve geldiği günden beri yatmaktan başka birşey yapmadı. Para falan istemez alsınlar kurtarsınlar bizi. Nereye giderse gitsin adamda bir azim isyan olur daha yok. Herif almış beleşe bir tane kombine bilet oradan maç izliyor her hafta :lol:

gittiği günleride görürüz inşallah türkiyede sol bek yok lafı sayesinde böyle adamlar prim yapıyo bu adam varda noluyo sanki ne işe yaramış

o kadar tiksindirdiler ki artık hevesim bile kalmadı gelse :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt