Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany i sol bekte denenilmesini düsünmedim degil kendisi topu seven bir oyuncu ve gercekten hizli ama ujfalisinin sakatlanmasi belkide yönetimin planlarini alt üst etti

insallah transfer yapilmis olsun diye siradan bir stoper alinmaz bkz.: cris

Ya işte hem solbek hemde stoper'i 1 transfer ile sağlama alıp yedekleme şansımızda var yani. Ben olsam transferin aıldığı günden itibaren serdar taşçı için bastırırdım. Dany'i solbeke çekip önüne rierayı koyardım. Ha defansa yedek adam sorunu mu çıkacak ortaya dany var rierayı çekersin oraya. Rüya kadro gibi maç içinde istediğin değişikliği yapabileceğin bir sistme de sahip olabiliriz. Ve 1 yabancı oynatma şansımız artar.

En mantıklı hamle taşçı hamlesi olur benim gözümde. + sneijder veya onun bölgesinde yetenekli bir oyuncu ile yaslan arkana izle. 2 transfer yahu 2 tane transfere sorunlarımızı çözebilme şansımız var.

Tamamda diyorum ki yerine kimi koyacaksın bırakalım şu o gitsin bu gitsin muhabbetini. Adam melo yahu ad yapmış bir oyuncu. Her türlü gideri var ve geçen seneyi gördükten sonra bu adam gitsin istemiyorum demeyi. Algılama problemi yaşıyorum. Anlayabiliyormusun. Neden bu adama böyle taktığınızı algılayamıyorum.

Bu sezon hiç birşey yapmayan selçuk değilde neden melo günah keçisi. Öğrenmek istiyorum. Bir milli maçtan dolayı performansı dibe vurdu bak adamın onada gitin mi diyelim. Nerede kaldı bizim istikrar dediğimiz olay diyorum. Sen anlayabildin mi.

Aga kimsenin Melo'yu günah keçisi yaptığı yok adam zaten kendini bizzat hedef haline getiriyor,şimdi burada yazmaya kalksam uzun uzun yazarım..Ama bak ben yine de şunu da söyleyim sana; Melo ligin 2.yarısında iyi performans gösterip inşallah beni de utandırır ben razıyım,o yeter ki utandırsın ben ve benim gibi düşünenleri...Amma velakin sene sonunda giderse de bana göre kayıp değildir, Galatasaray bugün Melo'nun da yerini doldurabilecek kalibre de bir kulüptür.Ben olaya böyle bakıyorum.

Muslera gitti diyelim bizim aglarimizi kim koruyacak düsündünmü ? Senelerdir Kaleci sorunu yasiyoruz muslera gibi birini bulmusuz satilmamasindan yanayim sahsen

Bkz: ruffier muslera giderse tek geçeceğim kalecidir kendisi. 5 milyon€ alırız diye düşünüyorum.

yok kardeşim ya iyice cılkı çıktı işin bu nedir arkadaş neyin kararını veriyo bu adam diyeceği ya evet ya hayır ya interle aradaki mevzu doğru ise bu iş şubatı bulur halit bn sana diyeyim

Adaş hangi şehirde yaşıyorsun?

Bora güel kardeşim ikide bir alıntılamak istemiyorum. Biliyorum bana gıcık olcan :lol: Ama beni bu melo disiplinsiz diyen arkadaşlar (sende dahil) Aydınlatsınlar bir hangi disiplinsizliğini gördünüz bu adamın. Valla kendimden şüphe etmeye başladım yanlış maçlarımı izliyorum ben acaba veya algı problemim mi oluştu diye.

Ciddiyim bakın disiplinsizlik derken?

Yapma hocam daha geçen sene Riera'yı döven kimdi :D Az öncede dedim yazmaya kalksam uzun uzun yazarım ama Melo üzerinden niye bu muhabbet uzadı onu anlamıyorum gerçekten gereksiz yere uzatıyoruz

Beyler klüp GSBONUS sahiplerine bilet satışı için şifre ve kullanıcı adı yolluyo ama bazıları yanlış yallanmış sanırım neyseki benimki doğru :D

yok kardeşim ya iyice cılkı çıktı işin bu nedir arkadaş neyin kararını veriyo bu adam diyeceği ya evet ya hayır ya interle aradaki mevzu doğru ise bu iş şubatı bulur halit bn sana diyeyim

Ben bi kaç gün önce nöbeti bıraktım kardeşim.Kimseyi beklemiyorum.

İyi bari Sneijder 'i en fazla 13 gün daha bekleyeceğiz , daha da beklemek istemiyorum bu transfer dönemi çok çıktı hepimizi.

13 gün daha beklersek hata yapmış oluruz, bu hafta sonu kesinlikle Sneijder olayı netlik kazanmalı ki diğer seçenekelerimizi kullanalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt