Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yapma hocam daha geçen sene Riera'yı döven kimdi :D Az öncede dedim yazmaya kalksam uzun uzun yazarım ama Melo üzerinden niye bu muhabbet uzadı onu anlamıyorum gerçekten gereksiz yere uzatıyoruz

:lol:

Ama dayaktan öncesi ve sonrasına baktığımızda şöyle emre çolağı amrabatı falan dövse diye içimizden geçirmiyor değiliz dimi :lol:

Ya cidden bende fobi oluştu meloyu ister istemez korumaya geçiyormuyum ne anlamadım valla babamın oğluda değil hani. Garip bir adm oldum la ben kendine gel la tuna :lol:

Bu arada eboueye giydirmeden geçemicem dicem ama son fener maçı aklıma geliyor galiba bizim taktiksel sorunumuz var.

Ali birandi kaybetmisiz bu sefer cididen... Basimiz sagolsun .

O değilde bu ülkeye Sneijder ve Belhanda aynı anda gelirse Belhanda'ya daha büyük transfer muamelesi yapacak adamlar var. Hatta %80'lik bi kitle var.

biz onlara gözü fanatizmden kör olmuş cahil taraftar topluluğu diyoruz

kısaca ;

sahasında kupa kaldırdığımın çocukları :ayatollah:

sen şimdi olacak mı diyorsun yani abi :) ?

Bence adam bekleyip düşünmekte haklı, çocukların okulu, eşinin işi , kültür farkı vs vs adama Hurşut muamelesi yapmayın.Başkalarına göre mevkisinin ilk 10 undaki bana göre ilk 5 indeki bir futbolcunun bu kadar nazı çekilir ve bana göre çok yakınız.Keşke deseki kesin geleceğim 1 ay beklerim farketmez :)

A.Madrid-Betis maçı iyi oluyor tavsiye ederim.. TRT3

Bi model küçüğü işte :D Murat değil de Serçe, Doğan değil de Şahin, Passat değil de Jetta gibi :ayatollah:

Van der vaart yarın gelecek desen tamam mertcan'da oda gelecek olsa en az 10 gün sonra

10 gün sonra gelecek vaart'mı 13gün sonra gelecek wesley'mi :ayatollah:

2012-2013 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak Cumartesi günü başlıyor. FIFA kuralları gereği 28 gün sürecek transfer dönemi, 1 Şubat 2013 Cuma günü sona erecek

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=17020

Şöyle bir soru sorsam:)

carlinhos V M'Bengue hangisinin gelmesini isterdiniz?

Atletico-Betis maçı müthiş oluyor.

Sneijder bu beyler...Djuricic filan iyi oyuncu ama Bu Sneijder...

O değilde bu ülkeye Sneijder ve Belhanda aynı anda gelirse Belhanda'ya daha büyük transfer muamelesi yapacak adamlar var. Hatta %80'lik bi kitle var.

Katılmıyorum herkes Sneijder 'in daha büyük biri olduğunu biliyor o senin dediğin fenerliler için geçerli.:cool:

Schalke Raffel'i aldilar (Holtby nin mevkisi 10 Numara) + Bastos ile anlasmislar...Lyon ile pazarliklarda..

Holtby erkende gidecek mis Tottenhama...öyle bi Iddaa var... giderse bizim acimizdan cok iyi olur.. :b5:

not: Bastos CL de oynayamaz

Kaynak: BILD (güvenilir)

Renktaslar gelsin artik su bomba transfer be :D

[video=youtube;QlPS16NeBO0]https://www.youtube.com/watch?v=QlPS16NeBO0[/video]

Hacı yaz gitsin forumun amacı zaten o fikir patlaması yaşamamız lazım.

Kimi koyacağız yerine. Ve bizim bu yönetimin oraya çok kaliteli bir oyuncu ile doldurabileceğini gerçekten düşünüyorsan üzülürüm senin adına. 3 ay melo gibi bir oyuncu ararız sonra zaten bulamayacağımız için 1 sene daha kiralık oynatmak için isteriz. Burada yine sallarız adama.

O adamın bu sene ki düşük performansının nedeni tatildir eyvallah ama burada o performans için o adamı günah keçisi ilan edilmesine ben karşıyım. Bir suçlu varsa kesinlikle onu sezon biter bitmez alıp kadroya katmayan yönetimdir.

Yerine daha iyisini bulamadığımız için 1 sene daha kiraladık. Emin ol daha ucuza bir kademe altını bulsak alırdık, bulamadık işte.

Zaten yeri zor doldurulan bölgeler sağ-sol bek ve ön libero değil mi.

Melodan daha iyi bir oyuncu bulabilirsek yarın ben gideyim kandırmaya başlayayım.

Savunmam o ki meloyu kaybetmek yerine ekstra antremanlar yükleyerek performansını artırmalıyız. Selçuğun performansıda direkt olarak meloyu etkiliyor bunu görelim. + arkasında geçen sene ujfa reis vardı bu sene dany. Hem orta saha hem defansı kollamak zorunda adamıda biraz anlayın.

Valla kardeşim dilerim senin düşündüğün gibi olur Melo performansını artırır,ben ve benim gibi düşünenleri utandırır,bizde yaz dönemini libero aramak için harcamak zorunda kalmayız..Ha ama Melo giderse de Galatasaray vah öldü vah bitti demeye gerek yok,mutlaka buluruz birilerini,yani benim düşüncem bu yönde...Tek oyuncu üzerinden bu kadar karmaşa yaratmaya gerek yok bence herkesin yeri dolar yani..

2012-2013 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak Cumartesi günü başlıyor. FIFA kuralları gereği 28 gün sürecek transfer dönemi, 1 Şubat 2013 Cuma günü sona erecek

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=17020

o zaman 15 gün, senin dedigin gibi 13 degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt