Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

D-Smart'ta bir program var.Orda Alp diye biri var.Hasan Şaş'la konuşmuş.Eğer Ujfalusi sakatlanmasa ya Carlinhos yada Vargas'tan biri kesin alınacakmış.Vargas gelse yardırırdı.

O değilde bu ülkeye Sneijder ve Belhanda aynı anda gelirse Belhanda'ya daha büyük transfer muamelesi yapacak adamlar var. Hatta %80'lik bi kitle var.

Valla katkıları önemli. Büyük oyunculuk bakımından Sneijder ligdeki tüm oyuncuları toplar, belhandayla çarpar ama Ribery-Anelka gibi olmasın da:)

Valla kardeşim dilerim senin düşündüğün gibi olur Melo performansını artırır,ben ve benim gibi düşünenleri utandırır,bizde yaz dönemini libero aramak için harcamak zorunda kalmayız..Ha ama Melo giderse de Galatasaray vah öldü vah bitti demeye gerek yok,mutlaka buluruz birilerini,yani benim düşüncem bu yönde...Tek oyuncu üzerinden bu kadar karmaşa yaratmaya gerek yok bence herkesin yeri dolar yani..

dogru düzgün transfer yaparlarsa dolar. bugüne kadar doldurduklarını pek grömedim en azından. gelen gideni arattı.

Valla katkıları önemli. Büyük oyunculuk bakımından Sneijder ligdeki tüm oyuncuları toplar, belhandayla çarpar ama Ribery-Anelka gibi olmasın da:)

Sneijder'in Anelka gibi olacağını sanmıyorum ama Belhanda Ribery olabilir orasını bilmem :)

Carlinhos daha risklidir...adam hic brezilyadan cikmadi.. M'bengue daha defansif bi bek..ofans'da cok görmesin...

Carlinhosu daha cok isterim ama, adam "yardiran" Bek..Marcelo gibi.

Bence Carlinhos gelmicek... adam rahat , iyi oynior, sampiyon olmus...2014 Brezilya'da Dünya Sampiyonasi var... Gözden düsmek istemez...GS riskini girmek istemiyordur..ilk defa avrupa'ya gitmek.

Sercam gitcene göre Takımda 3 Forvet kaldı Elmander ( sezonun yarısı sakat) Umut- Burak bu kadroyla lige avrupaya başlıyoosak .şimdi herkes sercan ne işe yarar diycek ama işin kulpu öyle değil çift forvet oynayan her takımda en az 4 forvet kadroda olmalı futbolun matamatiği bu.

Bunun anlamışu takım Tek forvete döncek bu yüzden artık 3 forvet yeterli 4. forvet yani sercan gönderiliyor.Bakın kimin gelceni söylemiyorum

Sercam gitcene göre Takımda 3 Forvet kaldı Elmander ( sezonun yarısı sakat) Umut- Burak bu kadroyla lige avrupaya başlıyoosak .şimdi herkes sercan ne işe yarar diycek ama işin kulpu öyle değil çift forvet oynayan her takımda en az 4 forvet kadroda olmalı futbolun matamatiği bu.

Bunun anlamışu takım Tek forvete döncek bu yüzden artık 3 forvet yeterli 4. forvet yani sercan gönderiliyor.Bakın kimin gelceni söylemiyorum

Belki tek forvete döneriz :idea:

Zaten.. Senijder gelirse banko tek forvete gecez....

gelmezse... CL haric 442'ye devam.

2012-2013 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak Cumartesi günü başlıyor. FIFA kuralları gereği 28 gün sürecek transfer dönemi, 1 Şubat 2013 Cuma günü sona erecek

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=17020

Bülent Tulun 5 Şubat diye birşey dedi o ne demek Mertcan :D Adam kendi kendine tarih uyduruyor transfer 1 şubatta bitecekse.:asd:

Sneijder gelirse tek forvet oynarız :) o zaman 3 forvet yeter.

ulan arkadaş hiç mi bi haber gelişme yok deliricem ya

321479_356059991167616_1627958454_n.jpg

Sneijder'i beklemek sorun değil gerekirse 28 gün bile beklerim ama bu bekleme sürecince neden diğer oyunculara yönelmiyoruz:confused:

Yarın lig başlıyor , yakın zamanda da CL başlayacak. Bu transferler ne zaman takıma katılacak da uyum sağlayacak.

Galatasaray camiasinin basi sagolsun bu arada

Sercan Yildirim gitmis galiba sonunda kurtulduk gibi

Engin'den iyi bi performans bekleyenler kac kisi? :ayatollah:

Kamp ile fizik durumuda iyi olmusdur...

:lol:

Ama dayaktan öncesi ve sonrasına baktığımızda şöyle emre çolağı amrabatı falan dövse diye içimizden geçirmiyor değiliz dimi :lol:

Ya cidden bende fobi oluştu meloyu ister istemez korumaya geçiyormuyum ne anlamadım valla babamın oğluda değil hani. Garip bir adm oldum la ben kendine gel la tuna :lol:

Bu arada eboueye giydirmeden geçemicem dicem ama son fener maçı aklıma geliyor galiba bizim taktiksel sorunumuz var.

Aynen öyle aga,hani Riera gibi mülayim adama saldıracağına az şu Emre'ye iki Osmanlı tokatı yapıştırsan kendine gelir :D

Şaka bir yana sistemsel olarak da zaten bir problemimiz var o aşikar..İşte Sneijder gelirse biraz daha derlenir toparlanırız gibime geliyor,ileride top tutmakta çok sıkıntılarımız var..Bakalım yarın ki maçı da merakla bekliorum bende herkes gibi,inşallah kazasız belasız atlatırız güzel bir futbol ve sonuçla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt