Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eger kuvvetli dinamik defans yonu iyi ama ofans yani cok iyi olmayan solbek istiyorsaniz M'Bengue olabilir, ofansi da var ama takim halinde yani kisisel Eboue gibi calim/drippling i super degil ama kotu de degil yani

eger ofansif yonu daha kuvvetli daha kivrak/teknik solbek istiyorsaniz Fransadan kesinlikle Faouzi Ghoulam

kuvvetli defans istiyorsanız buyurun..adam gorse topu bırakır kacar

Futbol Reisi: Christopher Samba

iri yarı

193 boy 91 kg :yenieek:

Gelişme varmı beyler Necati şey pardon Sneijder konusunda?

Bugünün gelişmelerini özetleyebilecek biri var mı ?

orhan sam dedidin adam 3.5 milyon euro gibi para birakti giderken kulube, tam cavcavin isteyecegi oyuncu tipleri bunlar

CavCav kume dusmedi gitti bi turlu

Sırf 3 büyüklerin maçlarını izlediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Aykut bu sene Türkiye ligindeki en formda yerli stoper idi açık ara ilk yarıda, aynı zamanda takımın gol kralı şu an. Yaşı da hayli genç, 3 büyük takımda oynamamasına rağmen A milli takıma seçildi son kadroda.

Hurşut'un İstanbul'da tutunabileceğini ben de sanmıyorum. İnanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Ama bir o kadar da yetenekli...

aykut da hollanda patentli oyuncu, eskiden forvetti burada, ajax a karsi oynamisti canli izlemistim son dakikada freekick atmisti, kotu oyuncu degil ama edecegi 3 milyon euro para, bugun dany ile karsilastirmam bile aykutu

twitterde alper için 5.5 milyon euro artı çağlar bırıncı karsılığı anlaşılmıs..dıyorlar...

Sırf 3 büyüklerin maçlarını izlediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Aykut bu sene Türkiye ligindeki en formda yerli stoper idi açık ara ilk yarıda, aynı zamanda takımın gol kralı şu an. Yaşı da hayli genç, 3 büyük takımda oynamamasına rağmen A milli takıma seçildi son kadroda.

Hurşut'un İstanbul'da tutunabileceğini ben de sanmıyorum. İnanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Ama bir o kadar da yetenekli...

kötü oyuncu degil ama birak ona 15 milyonu türkiyede hic bir oyuncu 15 milyon degerinde degil benim gözümde selcuk burak haric türk olarak. belki 8tasdaki oguzhan 2-3 sene sonra o degeri yakalaya bilir . aykut cat patlasin maximum 5 milyon eder .

Sırf 3 büyüklerin maçlarını izlediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Aykut bu sene Türkiye ligindeki en formda yerli stoper idi açık ara ilk yarıda, aynı zamanda takımın gol kralı şu an. Yaşı da hayli genç, 3 büyük takımda oynamamasına rağmen A milli takıma seçildi son kadroda.Hurşut'un İstanbul'da tutunabileceğini ben de sanmıyorum. İnanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Ama bir o kadar da yetenekli...
Barkin bosver Hursut'u Sneijder'i. Oyun havasi yok mu ? Nevizadede dinleyip gobek atariz biraz :D

aykut un defans oldugu takim, bizden 3- fenerden 4 yedi, trabzondan da 4 du galiba, aykutun edecegi para 3 milyon en fazla 4 milyon

aykut 15 ise semih kaya 40 milyon euro dur

Piyasaya göre konuşursak

Serdar Aziz'in 10 ettiği yerde Aykut pekala 5 eder kardeşim.

Ederine göre konuşursak etmez orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt