Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben bılmıyom arkadaslar twıtterde konusulan durumlar haberınız olsun buralar sakın facede yalçın sallamıs az sonra demıs yarım saat olmus..herkes sallıyo ama bakalım kımın dedıklerı olacak..

Aykut a 2.5 dan fazla veren zihniyete koskoca YUGGHH

çat patlasın vur oynasın hoppa

kötü oyuncu degil ama birak ona 15 milyonu türkiyede hic bir oyuncu 15 milyon degerinde degil benim gözümde selcuk burak haric türk olarak. belki 8tasdaki oguzhan 2-3 sene sonra o degeri yakalaya bilir . aykut cat patlasin maximum 5 milyon eder .

aykut € 2.5

alper € 4,25

s. aziz € 4

maximum daha fazlasi aptallik degil geri zekalilik

Ya ben zaten kaç senedir söylüyorum Hakan Balta'dan futbolcu olursa herkesten herşey olur diye :D Ama Allah'ı var geçen sene Kadıköy'de attığı golle en azından hafızamızda yer edinmiş oldu,artık gönül rahatlığıyla emekli olabilir :b5: O değil de bu kadar aşağılamanın üstüne yarın bide ilk 11 oynayıp onun golüyle veya golleriyle maçı kazanırsak çok fena dumur oluruz demedi deme :D

Gol atarsa falan zaten sıçtığımızın resmidir 2 sene daha sözleşmesi uzatılır en azından yedek olur mantığından devam edilir.

aykut € 2.5

alper € 4

s. aziz € 4

maximum daha fazlasi aptallik degil geri zekalilik

Öyle de ama yabancı sınırı denen bişey var, altyapından çıkaramıyorsan da alacaksın el mahkum.

orhan sam dedidin adam 3.5 milyon euro gibi para birakti giderken kulube, tam cavcavin isteyecegi oyuncu tipleri bunlar

İstiyorsa 10 milyon euro bıraksın, biz taraftarız para bizim işimiz değil. Ben sahada parayı değil takımını düşünen futbolcu isterim. Orhan Şam takımın 1. kaptanıyken sürekli tv demeçlerinde "3 büyüklere gitmek istiyorum" diyip duruyordu. Fenerbahçe forması ile ilk Ankara deplasmanında yuhalandı. Mustafa Pektemek ise giderken üzüldü aynı dönem Beşiktaş'a, gitmeden bizlerle konuştu. Bir daha kesinlikle döneceğini söyledi. Burada Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçta gol atmasına rağmen onu alkışladık.

Gençlerbirliği taraftarını (hatta çoğu Anadolu takım taraftarını) İstanbul taraftarına benzetmeyin. Oturduğumuz şehrin takımını tutar, çoğu maç üzülürüz ligi kötü yerlerde bitiririz ama başarısızlık bizi küstürmez tribüne de takıma da. Parayla pulla da işimiz olmaz, kulübün muhasebecisi değiliz sonuçta değil mi :) Aykut gitse 20 milyon euroya, bedavaya gitmiş gibi üzülürüz. Bizden biri çünkü o, evladımız yuvadan uçmuştur. Yerine kimi koyarsan koy onun gibi olmaz. Bu arabesk, futbolu asıl güzel yapandır işte. Endüstriyel futbolu onun için savunmayız, bunun için İlhan Cavcav'ı sevmeyiz. Büyük başkan demeyiz şeref tribünündekine, büyük kaptan deriz sahadakine. İdrak etmek zordur belki İstanbul taraftarı için tahmin edebilirim, çoğunuz belki henüz Seyrantepe'de maç izlemedi daha, biz deplasmanlar dahil belki en az 25 maçı tribünden izleriz ligde. Futbolu tribünden seveceksin ki tadını alasın, aşkını yaşayasın ve onu anlayasın. Yoksa bu şu kadar paraya gelecekmiş, gidecekmiş boş bunlar :) Aklınızda bulunsun, hayırlı geceler :)

Gol atarsa falan zaten sıçtığımızın resmidir 2 sene daha sözleşmesi uzatılır en azından yedek olur mantığından devam edilir.

Neyse kardeşim ağzımızı hayır açalım,böyle kötü senaryoları getirmeyelim aklımıza :D

alper alınabilecek Tek Yerlidir gözümde 6 7 veririm bn çok istiyorum o adamı ergenlerin gözüne hitap etmez belki ama büyük potansiyel

Öyle de ama yabancı sınırı denen bişey var, altyapından çıkaramıyorsan da alacaksın el mahkum.

o zaman akilli olup almican ve alt yapindan oyuncu cikartcan, bu parali cocuk oyuncuga gibi anadolu takimlara dagitiyoruz yillardir sonra gelip sana laf ediyorlar sana kafa tutuyorlar sikecileri destekliyorlar....

gunah bu paralara

alperi aldıysak iyi iş yaptık, hele çağları verdiysek daha büyük iş yapmışız demektir gerçi çağların sözleşme sene sonu bitiyormuş neyse 5 ay erken kurtulmuş oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt