Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Alper duyumları ne derece ciddi arkadaslar?

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

bence altyapidan birseyler daha cikar Fatih hoca bir baksin el atsin bir semih daha cikar

Ajax in yaptigi beri 2 yildir, artik o eurolari alt yapiya yatirip ayni zaman zeki/ogretici hocalar getirmek lazim boylece 4-5 yil sonra ajax gibi alt yapidan oyunculari koyariz, ben bunu bekliyorum Hocadan ama nafile
Onun için bi süre bu seneki Beşiktaş gibi olmak gerek, mesela Sneijder'i değil de gidip B sınıfı bi adam alıp artan parayı altyapıya harcamak gerek. Yıllarca hep C sınıf adamlar aldık para bile artmadı borca girdik daha da o ayrı mesele :o AdnanS nasıl becerdi onu aklım almıyor.

Az orhan şam demeyin örnek verirken Allahınızı seviyorsanız. Tarzı geliyor aklıma gülmekten kendimi alı koyamıyorum yahu. lütfen ama :haha: :haha:

Eskiden en azından arkaya falan atıyordu şimdi fönletip birde wax'mıdır nedir ondan sürtürtüyo çok komik görünüyor hacı yahu.

Barca, Ajax gibi olmak istiyorsak. Ilk önce sistemi belirlemel lazim. Mesela O iki dedim takim 433 belii bi sistemde oyniyor. Bütün Alt takimlar da buna göre oynyior..hep ayni sistemi taktigi oyniyorlar...

Onun için bi süre bu seneki Beşiktaş gibi olmak gerek, mesela Sneijder'i değil de gidip B sınıfı bi adam alıp artan parayı altyapıya harcamak gerek. Yıllarca hep C sınıf adamlar aldık para bile artmadı borca girdik daha da o ayrı mesele :o AdnanS nasıl becerdi onu aklım almıyor.

benim de aklim almiyor :asd:

ama dedigim gibi egitici hocalar getirmek lazim, turk ve yabanci, genc oyuncular scouting yapip alt yapiya koymak lazim, sonrada bunlara 3 puan nasil alinir degil A takima nasil adapte olursunuz nasil kisisel beceriyi gelistirirsiniz nasil A takimin sistemine adapte olursunuz bunu ogretsinler

ayni sistem olmali A takim ve alt yapi

Barca, Ajax gibi olmak istiyorsak. Ilk önce sistemi belirlemel lazim. Mesela O iki dedim takim 433 belii bi sistemde oyniyor. Bütün Alt takimlar da buna göre oynyior..hep ayni sistemi taktigi oyniyorlar...
Onun için önce bi hocayla yıllarca devam edebilmeyi öğrenmek lazım. Ben kendimi bildim bileli bi hoca 2 seneden fazla kalmadı takımda..

benim de aklim almiyor :asd:ama dedigim gibi egitici hocalar getirmek lazim, turk ve yabanci, genc oyuncular scouting yapip alt yapiya koymak lazim, sonrada bunlara 3 puan nasil alinir degil A takima nasil adapte olursunuz nasil kisisel beceriyi gelistirirsiniz nasil A takimin sistemini adapte olursunuz bunu ogretsinler
Bizim altyapılarda hedef A takıma çıkmak değilde paf liginde şampiyon olmak gibi bi eğitim var biraz da. Altyapı 3-5-2 oynuyor A takım 4-5-1 oynuyor misal atıyorum. Önce zihniyetin değişmesi lazım sonra sistemin değişmesi lazım. Ama zihniyet değişirken sadece yöneticiler, teknik personel değil taraftarın da zihniyetinin değişmesi lazım.

Cihat Prandellioğlu nedir ya haykırarak güldüm :2aloh1: cins cins adamlar çıkıp twitter'dan transfer duyuruyor ne günlere kaldık yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt