Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim altyapılarda hedef A takıma çıkmak değilde paf liginde şampiyon olmak gibi bi eğitim var biraz da. Altyapı 3-5-2 oynuyor A takım 4-5-1 oynuyor misal atıyorum. Önce zihniyetin değişmesi lazım sonra sistemin değişmesi lazım. Ama zihniyet değişirken sadece yöneticiler, teknik personel değil taraftarın da zihniyetinin değişmesi lazım.

ilk once yonetim ve teknik heyet bunu dusunsun taraftar arkalarindan takip eder, o sorun olmaz.. yeterki bi baslasinlar

ya hoca kalsa 2 yıl, altyapıya gelen değişir,sistemi dağıtır,2 sene önce altyapıdaki çoğu oyuncu neden satıldı onu hala anlamış değilim misal....

Onun için önce bi hocayla yıllarca devam edebilmeyi öğrenmek lazım. Ben kendimi bildim bileli bi hoca 2 seneden fazla kalmadı takımda..

ya hoca kalsa 2 yıl, altyapıya gelen değişir,sistemi dağıtır,2 sene önce altyapıdaki çoğu oyuncu neden satıldı onu hala anlamış değilim misal....
Yaşı geçenleri temizlemişlerdir. Arada bi temizlik yapmak gerek.

Bizim altyapılarda hedef A takıma çıkmak değilde paf liginde şampiyon olmak gibi bi eğitim var biraz da. Altyapı 3-5-2 oynuyor A takım 4-5-1 oynuyor misal atıyorum. Önce zihniyetin değişmesi lazım sonra sistemin değişmesi lazım. Ama zihniyet değişirken sadece yöneticiler, teknik personel değil taraftarın da zihniyetinin değişmesi lazım.

Dedinde benim en çok sevdiğim sistem o yahu. Ah imkan olacakta bizim takıma bu sistemi oturtacaksın ama nerde, çok çok zor hele yabancı sınırı varken imkansız gibi bişey.

3 çakılı defans önlerinde çok iyi kesici olcak kanatlar hızlı ve ciğerli olacak. İmkansız üzerine yorum yaptım şuan farkındayım :lol:

Evet biliyorum da.Son yıllarda esamesi okunmuyor Ajax'ın.
Olur mu yahu? Bu sene ölüm grubundan 3. çıktılar City'i tokatlayıp AL'de devam edecekler işte. Bizim grupta olsalar lider bile çıkarlardı belki

Az gidim fifa oynim ya mertcan 3-5-2 dedi canım çekti :lol:

Dedinde benim en çok sevdiğim sistem o yahu. Ah imkan olacakta bizim takıma bu sistemi oturtacaksın ama nerde, çok çok zor hele yabancı sınırı varken imkansız gibi bişey.

3 çakılı defans önlerinde çok iyi kesici olcak kanatlar hızlı ve ciğerli olacak. İmkansız üzerine yorum yaptım şuan farkındayım :lol:

imkansiz degil ama cok zor, suanda bunu uygulayan tek elit takim JUVENTUS :yenieek:

Dedinde benim en çok sevdiğim sistem o yahu. Ah imkan olacakta bizim takıma bu sistemi oturtacaksın ama nerde, çok çok zor hele yabancı sınırı varken imkansız gibi bişey.3 çakılı defans önlerinde çok iyi kesici olcak kanatlar hızlı ve ciğerli olacak. İmkansız üzerine yorum yaptım şuan farkındayım :lol:
__________Semih_______Ujfa_______Taşçı___________Eboue____________Melo______Selçuk___________Riera_____________________Sneijder_________________________________Burak___________Elmander__________

Olur mu yahu? Bu sene ölüm grubundan 3. çıktılar City'i tokatlayıp AL'de devam edecekler işte. Bizim grupta olsalar lider bile çıkarlardı belki

Ajax'ın önceki başarılarını baz alarak bu birşeymi rdaş?

Son 7-8 yıldır müthiş düşüşteler oyuncuda çıkartamıyorlar sistemleride ileriye götüremiyor..

Bizim altyapı Ali Yavaş ve Abdullah Avcı ikilisinin bulunduğu dönemde baya bi sükse yapmıştı sonrasında aynı ambiansı hiç yakalayamadık..O dönemden Arda,Aydın,Uğur,Cafercan,Zafer Şakar,Özgürcan,Ferhat,Mülayim bunlar aklıma gelen isimler...Hatta Gerets zamanında sırf altyapı oyuncularının oynadığı bir M'Gladbach A Takımı ile bir hazırlık maçımız vardı ve Gladbach son dakikalarda beraberliği kurtarmıştı,o zamanlar müthiş övgü almıştı bu gençler...Sonrasında malesef devamı gelmedi

Ajax'ın önceki başarılarını baz alarak bu birşeymi rdaş?Son 7-8 yıldır müthiş düşüşteler oyuncuda çıkartamıyorlar sistemleride ileriye götüremiyor..
O konuda haklısın da futbolda dengeler fena halde değişti, artık 3-5 takımın himayesinde ilerliyor herşey. Çok zor artık o eski şaşalı dönemleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt