Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Potuk'u 5,5 alabiliyorsak hiç durmayalım alalım..

Inter Milano Arda yi almak istiyormus yazinda.

Beyler gecen sene ara transferde yine hata yapmistik . Eksik yerlere takviye yaomadik . Az kalsin sampiyonluk gidiyordu . Bu yil stoper ve sol bek alinmazsa isimiz yine zor olur

Renktaş haksızlık yapmayalım ya, lig bittiğinde 9 puan farkla şampiyonduk.

Renktaş haksızlıkyapmayalım ya, lig bittiğinde 9 puan farkla şampiyonduk.

Renktaş öyle yada böyle bunlar gelmeden önce, BAM ile oynuyodun şimdi transferdeki hedefine bak Sneijder? 3sene önce duysan Fotomaç rüyası der geçerdin:)
Yanlis anlasilmasin . Benim ki nankorluk degil . Kalite olarak sinif atladigimiz ortada ancak benim elestirim transferin yurutulusune .

Herkesin cuması şimdiden mübarek olsun..İnşallah bugün güzel bir netice alacağımızı umuyorum hem 20:00(kasımpaşa maçında) hem de transfer anlamında biraz suç bizim yönetimimizde hemen alternatiflere yoğunlaşmalı sonuçta listede bir kişi yok ayrıca şu KAP'a bildrim yapmak zorunda olmadığımızı birinin söylemesi lazım yönetime(sonuçlandır sonra bildir bence bu işi en iyi fenev yapıyor) yalnız ikinci yarıya zayıflayarak başlıyoruz gerek afrika kupası gerek sakatlık gerek kiraladıklarımız vs yüzünden ve başkanımız fazla içli dışlı olmamalı medyayla hep hata yapıyor

Bidaha bi 24saat , yarin bitiyor, ucak haberi gelirse gercekden küfür edecem. MYC simdiden hayirli olsun. :o

fena kabak tadi verdi bu transfer...keske bilmeseydik..süpriz olsaydi, veya KAP'a daha gec bi aciklama yapsaydik Kulüb olarak.

Barça tamam da Ajax?

:confused:

:Z3:

Ajax her zaman 4-3-3 oynar, baska taktik hayatta yapmazlar.. bir kac sene onlar da cöküntü yasadilar ama yine yavas yavas toparliyorlar.. bu sezon Sampiyonlar ligindeki maclarini izledinmi bilmiyorum ama yine bir sürü 18-19-20 yasindaki oyuncular sans buldu, ligde ise sirasiyla oynuyorlar.

Alper potuk icin 5,5 + caglar mi ?

Bu ne ya TR ligindeki Fiyatlar cok abartili.

Almanya liginde böyle Paralar üst düzey adamlara ancak veriliyor bizim ligde her ayakda durabilene 3+,

Amrabaat gibi adama bile 8 verilen ligden hic bi cacik olmaz.

Manchester Unıted ve Liverpool teklif yapmış İngiliz basınında Liverpool önemli değilde manchester United' teklif yapmışsa bize geçmiş olsun

Yanlis anlasilmasin . Benim ki nankorluk degil . Kalite olarak sinif atladigimiz ortada ancak benim elestirim transferin yurutulusune .

Estafurullah renktaşım, öyle düşünmedim zaten de ne bilim. Eleştirmek en basiti gibi geliyor bazen. Sneijder konusunda yapabileceklerini yapmışlar zaten. Ha demek istediğin diğer transferlerdir yada alternatifindir. İllaki eksik kaldıkları yönler var.

Alper potuk icin 5,5 + caglar mi ?

Bu ne ya TR ligindeki Fiyatlar cok abartili.

Almanya liginde böyle Paralar üst düzey adamlara ancak veriliyor bizim ligde her ayakda durabilene 3+,

Amrabaat gibi adama bile 8 verilen ligden hic bi cacik olmaz.

Katılıyorum...Bunun tek bir yolu var yabancı sınırlamasını kaldıracaksın mesela şöyle 3 yabancı+ serbest milli takımında 3/2 oynamalı şartı gibi(3 yabancıda o şart aranmayacak) o zaman bakın fiyatlar doğru yolu bulacak ama böyle bir şey BU ÜLKEDE İMKANSIZ... çünkü belli bir rant var anadolu klüpleri ayaklanır işlerine gelmez

Yönetimin hep arkasında durmaya çalışan birisiyim genelde ama transferde gerçekten başarı çıtasını bir türlü yukarı çekemiyoruz. Bugün maç var ama transfer yok. Sneijder şimdi gelse bile doğru dürüst bir kamp geçirmedi. Eylül ekimden beride maç oynamıyor. Şimdi gelse ne olur acaba? Gelirse yine sevinicem bunu biliyorum ama bir iki ayda anca kendine gelir. Diğer takımlarında devre arasında Sneijder'le ciddi ilgilenmemesi bu yüzdendir diye düşünüyorum. :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt