Ertuğrul Kara
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2012
- 2.155
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
Alper Potuk'u 5,5 alabiliyorsak hiç durmayalım alalım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler gecen sene ara transferde yine hata yapmistik . Eksik yerlere takviye yaomadik . Az kalsin sampiyonluk gidiyordu . Bu yil stoper ve sol bek alinmazsa isimiz yine zor olur
Yonetimin iyi niyetinden suphem yok ancak , transferde sinifta kaldiklari kesin .
Renktaş haksızlıkyapmayalım ya, lig bittiğinde 9 puan farkla şampiyonduk.
Alper Potuk çok gelişim gösteren bir oyuncu ve kesinlikle katkı sağlar.Serdar Aziz ise maalesef sakatlık sonrası çom dağınık.
oyle ama ben play off u kastetmistim .
Renktaş haksızlıkyapmayalım ya, lig bittiğinde 9 puan farkla şampiyonduk.
Yanlis anlasilmasin . Benim ki nankorluk degil . Kalite olarak sinif atladigimiz ortada ancak benim elestirim transferin yurutulusune .Renktaş öyle yada böyle bunlar gelmeden önce, BAM ile oynuyodun şimdi transferdeki hedefine bak Sneijder? 3sene önce duysan Fotomaç rüyası der geçerdin![]()
Barça tamam da Ajax?
:confused:
Yanlis anlasilmasin . Benim ki nankorluk degil . Kalite olarak sinif atladigimiz ortada ancak benim elestirim transferin yurutulusune .
Alper potuk icin 5,5 + caglar mi ?
Bu ne ya TR ligindeki Fiyatlar cok abartili.
Almanya liginde böyle Paralar üst düzey adamlara ancak veriliyor bizim ligde her ayakda durabilene 3+,
Amrabaat gibi adama bile 8 verilen ligden hic bi cacik olmaz.