Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

96611d1281189081-cheik-mbengue-12.-cheik-mbengu%E9.png

FM 2013 oynuyormusun Kenan reis :) ?

Basın 5'e ayrılıyor bana göre

AZİZ YALAKALARI satılık kalemler

Meriç Müldür

Tahir Kum

Ercan Güven

Ali Sami Alkış

...

Fenerbahçeli Fanatik Kalemşörler

Ebru Köksaldı

Ercan Saatçi

Hasan Ali Atasoy

Lube Ayar

...

Galatasaray Düşmanı Galatasaraylılar& Saftirikler (İçimizde ki İrlandalılar)

Hakan Ünsal

Gökmen Özdenak (saftirik kontenjanı)

Levent Tüzemen(saftirik kontenjanı)

Ahmet Çakar

...

tarafsız görünen büyük fanatikler

Rıdvan Dilmen

Serdar Tatlı

Bağış Erten

Ersin Düzen

Güntekin Onay (aslında yeni grup açmak lazım)

Erman Toroğlu

4.Grup (Fenerbahçe Zihniyetli Galatasaylılar)

Aslında bu grup 2 kişiden ya oluşuyor oluşmuyor

1-Hıncal Uluç

2-Rasim Ozan Kütahyalı

Kısa ve öz basınımız 2 kişi var ya da yok.

Levent Tüzemen'e katılmıyorum.Ayrıca tüm fener yalakası yazarlar aynı zamanda Aziz'in kalemşörüdür.Yani Aziz'in kalemşörleri daha ana bir başlık olmalıydı.Hıncal Uluç ile ROK aynı katogrede değil.Hatta Hıncal kategorisini girecek adam da yok.O herkese giydiriyor.En çokta bize.Bence Erman da ayrı bir kategoride.Bunu dışında hepsi doğru özlellikle Ersin Düzen ve Serdat Tatlı'yı gözden kaçırmaman yerinde olmuş.

Bağış Erten'i ise anlamadım hangi takımın fanatiği.

Cuma maçlarıda bize haç yaramıyor inşallah iyi olur

Gençlere sınav yaptık, 3 kopya delili yakaladık, 2 kişiyi sınıftan attık ama yine gelmemiş Sneijder.

Gürcan Bilgiç hangi kategoriye girer?Bence Alex olayından sonra fanatik fenerliler ve aziz yalakaları belli oldu.Özellikle Rıdvan Gürcan fenerin değil Aziz'in fedaileri olduklarını gösterdi.

"Türkiye'de şike soruşturması çok iyi şekilde yapılıyor."

​Tabi tabi...

Olaya baktığın yöne göre değişir? Mahkemeden mi bahsediyor yoksa Federasyondan mı? Federasyon olsa zaten konuyu kapatmışlardı. Neden devam ediyor desin? Bence Yargıtay'ın sonucunu bekliyorlar. Karar kesinleşsin elimizde delil olsun hesabı...

Gürcan Bilgiç hangi kategoriye girer?Bence Alex olayından sonra fanatik fenerliler ve aziz yalakaları belli oldu.Özellikle Rıdvan Gürcan fenerin değil Aziz'in fedaileri olduklarını gösterdi.

Gürcan gerise girse salak Fb'liler sınıfına girer de o dalda Engin Verel ve Altan Tanrıkulu ile birlikte başka Fb'li olmadığı için başlık açmaya gerek yok.

girıyo çıkıyoruz gelen giden yok varmı gelişme beyler:)

Levent Tüzemen'e katılmıyorum.Ayrıca tüm fener yalakası yazarlar aynı zamanda Aziz'in kalemşörüdür.Yani Aziz'in kalemşörleri daha ana bir başlık olmalıydı.Hıncal Uluç ile ROK aynı katogrede değil.Hatta Hıncal kategorisini girecek adam da yok.O herkese giydiriyor.En çokta bize.Bence Erman da ayrı bir kategoride.Bunu dışında hepsi doğru özlellikle Ersin Düzen ve Serdat Tatlı'yı gözden kaçırmaman yerinde olmuş.

Bağış Erten'i ise anlamadım hangi takımın fanatiği.

Bağış çok fanatik FB'li ama iyi bir insan kendisi.Yanına koyduğum adamlardan farklı bir kategori aslında, pek haketmiyor orayı.Ama yan yana bir maç izleyin FB gol attığında en çok sevinen o olur eminim.Nerden mi biliyorum Banu Yelkovan ile yaptığı programda Celtic-Rangers belgeseli anlatırken Celtic taraftarı olduğunu söylemişti ve maça gittiler golde acayip sevinmişti.O adam tuttuğu takımın fanatiği olur ancak.Ama yine de beyefendi bir insan tabi.

Levent Tüzemen'in saflığı dediğim şey ise takım ne zaman iyi gitse 2000 ruhu geri dönüyor/döndü şeklinde yazı yazmasından, potansiyeli olmasına rağmen genelde 3-4 sene de 1 kez bizi savunmasından(genelde şampiyon olacağımız yıllarda) dolayıdır.Yani Gökmen gibi sahibinin sesi ve cidden safturun değil aslında.

Hıncal ile ROK tabiki aynı kategori de değiller şu an için.Ama 20 yıl önce ki Hıncal ile şimdiki ROK aynılar.İsterseniz arşivden okuyup karar verebilirsiniz bu konuda çok kolay.

gokmen_ozdenak_wesley_sneijder_oldu13581446600_h976917.jpg

Bu adam nasıl Galatasaray da top oynadı

en önemlı transferımız su donemın sonnunda becerıksız ve laf cambazı yonetımın sessız kalması olur....bu kadar konusan ınsan toplulugunun bır araya gelıp bızım yonetımı olusturması gercekten enteresan....zorla ıstesen yapamazsın bızde denk gelmıss.....

ımparatora guvenıyorum hocamız bugun mac sonu gerekenlerı bu klubun gercek elemanlarına soyleyecektır....ımparator:ayatollah:

Yaff insanı zıbanadan çıkartmayın. Pireyi deve, küçük bir kibrit alevini orman yangınına çevirmeyin. Durup dururken taraf tutup sırf inat uğruna beni de taraf yapmayın!!!

5.3.8. olduk bu Fatih Terim ve Ünal Aysal geldi şampiyon olduk CL de çeyrek final kapısına dayandık. Şahsi düşüncem bu aslandan bir tanesi olmasa 8. bitirmiş takım 1 sene içinde bu mucizeyi gerçekleştiremezdi.

Hadi bakalım Fatih Terim'i getir tek başına, o borcun içinde hem borçları azaltıp hem de takımın kalitesini 2 katogori zıplatan transferleri nasıl yapacaktı?

Ünal Aysal boyutuna bakalım. Fatih Terim'i getirmese 1 senede istediği kadar transfer yapsın, Fatih Terim'i getirmeden bir sene de bu mucizeleri nasıl başaracaktı?

Ünal Aysal akıllı adam, akıllı olduğu da Fatih Hoca'yı getirmesinden belli. İstese Gerets'i getirirdi hiçbirinizinde gıkı çıkmazdı. 6 ay önce Fatih Hoca ailesel sebeplerden kabul edemeyeceğini belirtmişti. Bunu da size yedirirlerdi isteselerdi.

Hayır çıldırdığım konu şu, o dönem Fatih Terim mi gelsin yoksa Gerets vs mi dendiğinde %50 %50ydi. Yarısı 2. dönemi hatırlatıyordu Fatih Terim'in. Şimdi bakıyorum diğer %50 de Fatih Terimci olmuş. En ufak bir başarısızlıkta eminim Fatih Terim istifa die ayaklanırlar.

Rüzgar nerden eserse o yöne savrulan taraftardan nefret ediyorum. Çünkü bir takımı dışardan kimse yıkamaz. Savruk taraftardan korkacan. Özellikle de medyanın gazıyla savrulandan!

yok dimi gelişme

Finaller başlamadan belli olsun dedim; finaller bitti daha sonuçlanmamış.

Sene sonunda takımın başına yabancı ve top class bi hoca geleceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt