Cevap: Transfer Nöbeti
en önemlı transferımız su donemın sonnunda becerıksız ve laf cambazı yonetımın sessız kalması olur....bu kadar konusan ınsan toplulugunun bır araya gelıp bızım yonetımı olusturması gercekten enteresan....zorla ıstesen yapamazsın bızde denk gelmıss.....
ımparatora guvenıyorum hocamız bugun mac sonu gerekenlerı bu klubun gercek elemanlarına soyleyecektır....ımparator:ayatollah:
Yaff insanı zıbanadan çıkartmayın. Pireyi deve, küçük bir kibrit alevini orman yangınına çevirmeyin. Durup dururken taraf tutup sırf inat uğruna beni de taraf yapmayın!!!
5.3.8. olduk bu Fatih Terim ve Ünal Aysal geldi şampiyon olduk CL de çeyrek final kapısına dayandık. Şahsi düşüncem bu aslandan bir tanesi olmasa 8. bitirmiş takım 1 sene içinde bu mucizeyi gerçekleştiremezdi.
Hadi bakalım Fatih Terim'i getir tek başına, o borcun içinde hem borçları azaltıp hem de takımın kalitesini 2 katogori zıplatan transferleri nasıl yapacaktı?
Ünal Aysal boyutuna bakalım. Fatih Terim'i getirmese 1 senede istediği kadar transfer yapsın, Fatih Terim'i getirmeden bir sene de bu mucizeleri nasıl başaracaktı?
Ünal Aysal akıllı adam, akıllı olduğu da Fatih Hoca'yı getirmesinden belli. İstese Gerets'i getirirdi hiçbirinizinde gıkı çıkmazdı. 6 ay önce Fatih Hoca ailesel sebeplerden kabul edemeyeceğini belirtmişti. Bunu da size yedirirlerdi isteselerdi.
Hayır çıldırdığım konu şu, o dönem Fatih Terim mi gelsin yoksa Gerets vs mi dendiğinde %50 %50ydi. Yarısı 2. dönemi hatırlatıyordu Fatih Terim'in. Şimdi bakıyorum diğer %50 de Fatih Terimci olmuş. En ufak bir başarısızlıkta eminim Fatih Terim istifa die ayaklanırlar.
Rüzgar nerden eserse o yöne savrulan taraftardan nefret ediyorum. Çünkü bir takımı dışardan kimse yıkamaz. Savruk taraftardan korkacan. Özellikle de medyanın gazıyla savrulandan!