Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tek normal yorum seninki olduğu için cevap vereyim renktaş: Fatih Terim her ne kadar canımız olsada egosu ve duyguları cok yüksek biri. Ünal Aysal ise aksine kulübü bir şirket gibi yönetmek istiyor. Cok fazla çatışma oluyor Fatih Hoca ve yönetim kademeleri arasında. Takıma yapılan yatırım gitgide artıyor ve yapılan seçimler daha da önem kazanıyor. Fatih Terim takımı bataktan cıkarmak icin cok doğru bir seçimdi ancak yükseliş aşamasında başka bir hoca ile devam edileceğini düşünüyorum. Duygularından cok mantığı, taktiği ön planda tutulan, uluslararası manada daha tanınmış olan böylece oyuncuların bizi seçmemsini kolaylaştıracak bir isim.

zamaninda rijkaard geldide noldu ? Galatasaraya Fatih hocadan baska bir teknik direktörünü yakistiramiyorum.. bir sneijder transferi yüzünden bizi buralara getiren ve zamaninda dünya siralamasinda bizi 1. yere yazdiran teknik direktörü satiyorsan senin galatasarayligindan süphe ederim..

Sen bunu samete yazıyosun da? Saygısızlık kişilere göre farklı anlamlar ifade edebilir.

Herşey herkese göre farklı anlamlar ifade edebilir. Fikirlere saygı duymak gerekir. İnsanların bir arada fikir paylaşımında bulunduğu böyle yerler genclere, insanlara bunu öğretmek icindir biraz da.

Bir yandan şikeye sıfır tolerans diyeceksiniz diğer yandan şike yaptığı kesinleşen ve bundan dolayı ceza alacak olan kişi ve kurumları bu cezadan kurtarmak için Kanunu, Yönetmeliği, Talimatnameyi değiştiren ülkede şike soruşturması iyi yapılıyor diyeceksin.

Bunun neresi samimi Allah aşkına ? Ceza verecek olsalar sırf bu mevzuat değişikliklerinden kıllanıp yine verirlerdi. Yargı kararını beklemelerine ne lüzum var ki ?

Renktaş bayram değil sayran değil beni neden öptü olayı. Bayram değil seyran değil bu İnfantino neden soruşturma neden devam ediyor dedi sence?

Adamlar basbaya kendilerini riske atmadan, Cas'lık olmadan Yargıtay sonucunu bekliyor. Yargıtay Azizenin suçunu onayladığı an bence düğmeye basılcak.

Kapatmak isteseler şimdi bu adam deli mi kapanmış konuyu yeniden açsın?

Tek normal yorum seninki olduğu için cevap vereyim renktaş: Fatih Terim her ne kadar canımız olsada egosu ve duyguları cok yüksek biri. Ünal Aysal ise aksine kulübü bir şirket gibi yönetmek istiyor. Cok fazla çatışma oluyor Fatih Hoca ve yönetim kademeleri arasında. Takıma yapılan yatırım gitgide artıyor ve yapılan seçimler daha da önem kazanıyor. Fatih Terim takımı bataktan cıkarmak icin cok doğru bir seçimdi ancak yükseliş aşamasında başka bir hoca ile devam edileceğini düşünüyorum. Duygularından cok mantığı, taktiği ön planda tutulan, uluslararası manada daha tanınmış olan böylece oyuncuların bizi seçmemsini kolaylaştıracak bir isim.

Ilk olarak bu yüksek egolar hocalar bu dünyada en iyi hocalar oluyor. bakiniz mourinho. digeri yazindaki isaretledigim bölüm ise F7 medjasina sen devam inanmaya bak. yanlis anlama simdi ama sen ve senin gibiler yüzünden bu tartsimalar malesef cikiyor. yani medjada F7 medjasinin cikartigi haberleri ayirt edemeyen Taraftar bu oyunlara destek veriyor ister istemez malesef.

Fatih Terimi bende çok severim ama beşiktaşın şu halinde fenerin trabzonun bu kötü halinde Milyon dolarlıklık Galatasarayı şampiyon yapmak zor olmasa gerek

Herşey herkese göre farklı anlamlar ifade edebilir. Fikirlere saygı duymak gerekir. İnsanların bir arada fikir paylaşımında bulunduğu böyle yerler genclere, insanlara bunu öğretmek icindir biraz da.

Sen Fatih Terim'e ne kadar saygılısın peki?

Futbolda işler öyle yürümüyor. Öyle olsa Ego konusunda eline kimsenin su dökemeyeceği Mourinho iş bulamazdı. Futbolda herşey başarı ile ölçülür. Başarılı olduğu sürece hoca takımda kalacaktır.

Ayrıca duygularından çok mantığı, taktiği ön planda tutan, uluslararası manada tanınmış ve böylece oyuncuların bizi seçmesini kolaylaştıracak isimle 2 sene önce çalıştık. Sahi ligde kaçıncı olmuştuk?

Fatih Terimi bende çok severim ama beşiktaşın şu halinde fenerin trabzonun bu kötü halinde Milyon dolarlıklık Galatasarayı şampiyon yapmak zor olmasa gerek

Bak bak bakkkk, 5.3.8. olurken nerdeydin? Senin 5.3.8. olurken Beşiktaştan farkın mı vardı?

318282_331509230260968_807872783_n.jpg

Böyle olmalı yada Fatih Hoca iyi hoca değil demiyorum, diyemem de . Sadece yönetim bence böyle bir davranışta bulunacak diyorum. Sneijder gibi sansasyonel bir isime yönelebilirler şampiyon olamazsak.

dostum AYSALIN ilk ekrana çıktığı zamanı hatırlıyormusun? Çok büyük bi teknik adam getiricem bu takıma diyordu yani Terim olmasaydı bence AYSAL istifa diye bağırıyorduk şuan ( o kadar transfer başarışızlığına istinaden ) Ülkemizde ne yaparsan yap sportif başarı yani tabelayı lehine çeviremiyorsan hepsi boş istersen 2 tane stad yap yani Ünal Başkanın koltuğunu sağlamlaştıran adam İMPARATOR dur ondan iyiside gelmez getiremezler ..

zamaninda rijkaard geldide noldu ? Galatasaraya Fatih hocadan baska bir teknik direktörünü yakistiramiyorum.. bir sneijder transferi yüzünden bizi buralara getiren ve zamaninda dünya siralamasinda bizi 1. yere yazdiran teknik direktörü satiyorsan senin galatasarayligindan süphe ederim..

1. Ben satmıyorum, yönetimin böyle bir girişimde bulunacağını düşünüyorum.

2. Dedimki ; takımı bataktan çıkarmak için Fatih Terim doğru seçimdi. Rijkaard'ın eline batık takım teslim edildi dolayısıyla yanlış bir seçimdi.

3. Galatasaray bugüne kadar yönetildiğinden cok farklı bir şekilde buna alışmalıyız.

Ayrıca işin futbol boyutuna bakarsak, sezonun ilk yarısında ligde 3 maçta iyi oynadık diye sayabilir misiniz ? Takım taktiksiz oynuyor malesef bunun nedeni de Fatih Hoca'nın kişisel problemleri.

twitciler psikuvıtçıler nerlede yaw hepsi tweetlerini kıtlemışlerr:)

Gene gelmemiş bu adam en sonunda ben gidip getireceğim yeter daha...:lol:

Bak bak bakkkk, 5.3.8. olurken nerdeydin? Senin 5.3.8. olurken Beşiktaştan farkın mı vardı?

Vardı tabi başımızda Adnan Polat gibi bir adam vardı. Şu an sadece futbolun değil,basketbolun,voleybolun zirvesinde bir Galatasara var bunuda Ünal Aysala borçlu

ADNAN POLAT – ÜNAL AYSAL FARKI

SPORTİF BAŞARI :

2010-2011 SEZONU ADNAN POLAT : Galatasaray ligi 8. Sırada bitirdi. Yenilgi sayısını hatırlamıyorum Ligin bitmesine 6 hafta kala küme düşme riski vardı.Ligde 15. Sıraya kadar düştü.UEFA Kupasında Karpaty Lyiv takımına elendi.Galatasaray tarihinin en başarısız sezonunu geçirdi.

2011-2012 SEZONU ÜNAL AYSAL : Galatasaray Şampiyon oldu. Fenerbahçenin mabedi Şükrü Saraçoğlu Stadında tüm engellemelere rağmen şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonlar Liginde son 16ya kaldı. Transferlerde Muslera, Ujfaluji,Felİpe Melo,Eboue,Elmander gibi 1.sınıf oyuncular transfer edildi. Yerli rotasyonu için Selçuk İnan,Engin Baytar gibi futbolcular transfer edildi. Sezon sona erdiğinde Galatasaray en çok puan toplayan,en çok galibiyet alan, en az yenilgi alan,en çok gol atan,en az gol yiyen takım olarak ligi bitirdi.

TEKNİK ADAMLARLA ÇALIŞMALAR

ADNAN POLAT Eric Gerets,Feldkamp, Bülent Korkmaz,Skibbe,Rijkaard,Hagi,Bülent Ünder gibi sık sık Teknik direktör değiştiren bir yönetici olarak akıllarda kaldı. Bu bizim Anadolu takımlarının yöneticilerinde sık rastladığımız bir durumdu. Bu şartlarda Fatih Terim gibi Galatasaray aşığı bir hoca bile Galatasarayda görev almayı kabul etmedi.

ÜNAL AYSAL Sportif açıdan belkide en büyük seçimi Fatih Terimi Galatasaray Teknik Direktörü yapmaktı. Bu seçiminde ne kadar haklı olduğu Lig bitiminde anlaşıldı.Fatih Terim Galatasarayı şampiyon yaparak Şampiyonlar Ligine direkt katılmasını sağladı.

TRANSFERLER

ADNAN POLAT : Mehmet Batdal ( 2. Ligde Bucaspordan transfer edildi ), Serdar Özkan ( Bedelsiz olarak Beşiktaştan transfer edildi ), Çağlar Birinci (Denizlispordan transfer edildi ),Ali Turan( Kayserispordan transfer edildi ) ,Lorik Cana) (Sunderlandden tansfer edildi ),Pino Euro)(Monacodan transfer edildi ) , Misimovic (Wolfsburgdan transfer edildi ), Stancu Steau Bükreşten transfer edildi ), Culio Clujdan transfer edildi) ,Yekta(Kasımpaşaspor) ,Kazım kazım(Fenerbahçeden bedelsiz transfer edildi ),Zapata ( Bedelsiz)Insuayı kiralıkolarak transfer etti.

ÜNAL AYSAL : Muslera 12 milyon euro (Lazio,Uruguay Milli takımı), Ujfaluji (Atletico Madrid), Eboue ( Arsenal) Felipe Melo (Juventus) Riera( Liverpool) Elmander ( Bolton ), Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan. BU TRANSFERLER BİLE ADNAN POLATLA ÜNAL AYSAL ARASINDAKİ VİZYON FARKINI ORTAYA KOYMAKTADIR.

ya gidin Allah aşkına omurgadan konuşuyorsunuz nankör insanlar sizi.

sizinle aynı takıma destek verdiğim için üzülüyorum

1. Ben satmıyorum, yönetimin böyle bir girişimde bulunacağını düşünüyorum.

2. Dedimki ; takımı bataktan çıkarmak için Fatih Terim doğru seçimdi. Rijkaard'ın eline batık takım teslim edildi dolayısıyla yanlış bir seçimdi.

3. Galatasaray bugüne kadar yönetildiğinden cok farklı bir şekilde buna alışmalıyız.

Ayrıca işin futbol boyutuna bakarsak, sezonun ilk yarısında ligde 3 maçta iyi oynadık diye sayabilir misiniz ? Takım taktiksiz oynuyor malesef bunun nedeni de Fatih Hoca'nın kişisel problemleri.

Şükürler olsun ki herkes senin gibi düşünmüyor.

tabii..federasyonda, media'da arkamizda iken getirelim mahallenin kasabi Veli'yi koyalim takimin basina oda Sampiyon yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt