Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terimi bende çok severim ama beşiktaşın şu halinde fenerin trabzonun bu kötü halinde Milyon dolarlıklık Galatasarayı şampiyon yapmak zor olmasa gerek

Al işte. Şikenin şaibenin cirit attığı, fenerasyonun şikecileri olaya katmaya çalıştığı bir ligde Galatasarayı açık ara(9 puan) şampiyon yapabilen teknik adam zor bulunur. Böyle birini Biliyorsan sen söyle. Kusura bakma ben bu mesajda art niyet ararım

650723635.jpg

Al sana class hocalar sec istedigini...haa dur hele senin begenmedigin Fatih hoca degilmi orda

Fatih Terimi bende çok severim ama beşiktaşın şu halinde fenerin trabzonun bu kötü halinde Milyon dolarlıklık Galatasarayı şampiyon yapmak zor olmasa gerek

Neden buraya üyesin o zman ? neden daha iyileri bekliyosun şuanki takım da ligi rahat götürür trabzonun bjk nin durumu ortada febeye de 6 puan fark atmışız ? neden biliyormusun vizyonumuz değişti artık GALATASARAY takımıyla camiasıyla taraftarıyla artık büyük düşünüyor lig de şampiyon yapmak bi ksıtas değilki biz avrupa da istikrarlı başarı için İMPARATORU getirdik çok şükür iyide başladık

dostum AYSALIN ilk ekrana çıktığı zamanı hatırlıyormusun? Çok büyük bi teknik adam getiricem bu takıma diyordu yani Terim olmasaydı bence AYSAL istifa diye bağırıyorduk şuan ( o kadar transfer başarışızlığına istinaden ) Ülkemizde ne yaparsan yap sportif başarı yani tabelayı lehine çeviremiyorsan hepsi boş istersen 2 tane stad yap yani Ünal Başkanın koltuğunu sağlamlaştıran adam İMPARATOR dur ondan iyiside gelmez getiremezler ..

Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo,Selçuk,Hamit,Elmander,Engin,Dany,Burak,Umut,Riera...Transfer başarısızlığı derken?

Muslera 6+Cana'ya geldi ne 12si lütfen o gelenegi bozmayın cift haneli bonservis bir tek jardele verilirdi verdik bitti gitti :o:asd:

Tek normal yorum seninki olduğu için cevap vereyim renktaş: Fatih Terim her ne kadar canımız olsada egosu ve duyguları cok yüksek biri. Ünal Aysal ise aksine kulübü bir şirket gibi yönetmek istiyor. Cok fazla çatışma oluyor Fatih Hoca ve yönetim kademeleri arasında. Takıma yapılan yatırım gitgide artıyor ve yapılan seçimler daha da önem kazanıyor. Fatih Terim takımı bataktan cıkarmak icin cok doğru bir seçimdi ancak yükseliş aşamasında başka bir hoca ile devam edileceğini düşünüyorum. Duygularından cok mantığı, taktiği ön planda tutulan, uluslararası manada daha tanınmış olan böylece oyuncuların bizi seçmemsini kolaylaştıracak bir isim.

Düsüncene saygi duymak durumundayim ancak öyle düsünmüyorum. Ben bir yabanci hocanin bize hayal ettigimiz basarilari yasatacagina inanmiyorum. Tek isim var benim icin (her ülkede basarili olacak), o da Mourinho. Onun disinda kimse bize hayal ettigimiz basarilari saglayamaz. Yine tek bir isim var. O da Fatih Terim.

Bu döneminde Terim´in asiri ego sahibi oldugunu düsünmüyorum. Bence cok sakin ve olgun davraniyor. Istekleri olabilir bu cok dogal. Sence Mourinho´yu getirse yönetim, kafasina göre is yapabilir mi? Neden Terim yönetimin dedigini yapsin?

Riera ve Cris transfer basarısızlıgı degil ahmaklıktır..

Renktaş bayram değil sayran değil beni neden öptü olayı. Bayram değil seyran değil bu İnfantino neden soruşturma neden devam ediyor dedi sence?

Adamlar basbaya kendilerini riske atmadan, Cas'lık olmadan Yargıtay sonucunu bekliyor. Yargıtay Azizenin suçunu onayladığı an bence düğmeye basılcak.

Kapatmak isteseler şimdi bu adam deli mi kapanmış konuyu yeniden açsın?

Umarım sen halkı çıkarsın, temennim bu. FB dosyasının kapanmadığını zaten biliyoruz. Avrupa Kupalarına katılacak takımların arasında FB de sayıldığı zaman aynı zat FB'nin dosyasının Disiplin Kurulu tarafından değerlendirileceğini beyan etmişti ve o değerlendirme hala sonuçlanmadı bunu biliyoruz. O zamandan bu zamana geçen sürede hiç bir şey yapılmaması insanın aklına oyalama taktiği uyguluyorlar endişesini getirmiyor değil.

Vardı tabi başımızda Adnan Polat gibi bir adam vardı. Şu an sadece futbolun değil,basketbolun,voleybolun zirvesinde bir Galatasara var bunuda Ünal Aysala borçlu

ADNAN POLAT – ÜNAL AYSAL FARKI

SPORTİF BAŞARI :

2010-2011 SEZONU ADNAN POLAT : Galatasaray ligi 8. Sırada bitirdi. Yenilgi sayısını hatırlamıyorum Ligin bitmesine 6 hafta kala küme düşme riski vardı.Ligde 15. Sıraya kadar düştü.UEFA Kupasında Karpaty Lyiv takımına elendi.Galatasaray tarihinin en başarısız sezonunu geçirdi.

2011-2012 SEZONU ÜNAL AYSAL : Galatasaray Şampiyon oldu. Fenerbahçenin mabedi Şükrü Saraçoğlu Stadında tüm engellemelere rağmen şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonlar Liginde son 16ya kaldı. Transferlerde Muslera, Ujfaluji,Felİpe Melo,Eboue,Elmander gibi 1.sınıf oyuncular transfer edildi. Yerli rotasyonu için Selçuk İnan,Engin Baytar gibi futbolcular transfer edildi. Sezon sona erdiğinde Galatasaray en çok puan toplayan,en çok galibiyet alan, en az yenilgi alan,en çok gol atan,en az gol yiyen takım olarak ligi bitirdi.

TEKNİK ADAMLARLA ÇALIŞMALAR

ADNAN POLAT Eric Gerets,Feldkamp, Bülent Korkmaz,Skibbe,Rijkaard,Hagi,Bülent Ünder gibi sık sık Teknik direktör değiştiren bir yönetici olarak akıllarda kaldı. Bu bizim Anadolu takımlarının yöneticilerinde sık rastladığımız bir durumdu. Bu şartlarda Fatih Terim gibi Galatasaray aşığı bir hoca bile Galatasarayda görev almayı kabul etmedi.

ÜNAL AYSAL Sportif açıdan belkide en büyük seçimi Fatih Terimi Galatasaray Teknik Direktörü yapmaktı. Bu seçiminde ne kadar haklı olduğu Lig bitiminde anlaşıldı.Fatih Terim Galatasarayı şampiyon yaparak Şampiyonlar Ligine direkt katılmasını sağladı.

TRANSFERLER

ADNAN POLAT : Mehmet Batdal ( 2. Ligde Bucaspordan transfer edildi ), Serdar Özkan ( Bedelsiz olarak Beşiktaştan transfer edildi ), Çağlar Birinci (Denizlispordan transfer edildi ),Ali Turan( Kayserispordan transfer edildi ) ,Lorik Cana) (Sunderlandden tansfer edildi ),Pino Euro)(Monacodan transfer edildi ) , Misimovic (Wolfsburgdan transfer edildi ), Stancu Steau Bükreşten transfer edildi ), Culio Clujdan transfer edildi) ,Yekta(Kasımpaşaspor) ,Kazım kazım(Fenerbahçeden bedelsiz transfer edildi ),Zapata ( Bedelsiz)Insuayı kiralıkolarak transfer etti.

ÜNAL AYSAL : Muslera 12 milyon euro (Lazio,Uruguay Milli takımı), Ujfaluji (Atletico Madrid), Eboue ( Arsenal) Felipe Melo (Juventus) Riera( Liverpool) Elmander ( Bolton ), Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan. BU TRANSFERLER BİLE ADNAN POLATLA ÜNAL AYSAL ARASINDAKİ VİZYON FARKINI ORTAYA KOYMAKTADIR.

Renktaşım seninle kesinlikle aynı düşüncedeyim. Adnan Polat konusuna gelince, evet gerçekten başarısızdı belki yanlış adamlarla çalıştı, belki kendi düşünceleri yanlıştı. Stat açılışı günü yaptığı hareketlerden başkana kırgınım ama ben onun Galatasaraylılığından asla şüphe etmedim. Eski başkanımıza öyle yada böyle saygıda kusur etmemeye özen gösterelim.

Al işte. Şikenin şaibenin cirit attığı, fenerasyonun şikecileri olaya katmaya çalıştığı bir ligde Galatasarayı açık ara(9 puan) şampiyon yapabilen teknik adam zor bulunur. Böyle birini Biliyorsan sen söyle. Kusura bakma ben bu mesajda art niyet ararım

Ben hoca kötü demiyorum ona dilim bile varmaz ama elindeki kadroda kusura bakma kimseye nasip olmadı Adnan Polat elindeki kadroyu Terimde şampiyon yapamazdı Ünal Aysalın kurduğu kadroyu Bülent Korkmazda şampiyon yapardı Zapata nerde Muslera nerde BAM nerde Melolar selçuklar nerde

Eğri oturup düz konusmak lazım Yeryüzünde baska yerde varmı acaba herif yaslanırken aynı anda sözlesmesininde parasının arttıgı:o

Bu arada uzun vadeli başarının tek yolu istikrardır.

Eğer ki bu olguyu bu yaşına kadar öğrenmemişler varsa başarı hakkında konuşmasınlar

Yaff insanı zıbanadan çıkartmayın. Pireyi deve, küçük bir kibrit alevini orman yangınına çevirmeyin. Durup dururken taraf tutup sırf inat uğruna beni de taraf yapmayın!!!

5.3.8. olduk bu Fatih Terim ve Ünal Aysal geldi şampiyon olduk CL de çeyrek final kapısına dayandık. Şahsi düşüncem bu aslandan bir tanesi olmasa 8. bitirmiş takım 1 sene içinde bu mucizeyi gerçekleştiremezdi.

Hadi bakalım Fatih Terim'i getir tek başına, o borcun içinde hem borçları azaltıp hem de takımın kalitesini 2 katogori zıplatan transferleri nasıl yapacaktı?

Ünal Aysal boyutuna bakalım. Fatih Terim'i getirmese 1 senede istediği kadar transfer yapsın, Fatih Terim'i getirmeden bir sene de bu mucizeleri nasıl başaracaktı?

Ünal Aysal akıllı adam, akıllı olduğu da Fatih Hoca'yı getirmesinden belli. İstese Gerets'i getirirdi hiçbirinizinde gıkı çıkmazdı. 6 ay önce Fatih Hoca ailesel sebeplerden kabul edemeyeceğini belirtmişti. Bunu da size yedirirlerdi isteselerdi.

Hayır çıldırdığım konu şu, o dönem Fatih Terim mi gelsin yoksa Gerets vs mi dendiğinde %50 %50ydi. Yarısı 2. dönemi hatırlatıyordu Fatih Terim'in. Şimdi bakıyorum diğer %50 de Fatih Terimci olmuş. En ufak bir başarısızlıkta eminim Fatih Terim istifa die ayaklanırlar.

Rüzgar nerden eserse o yöne savrulan taraftardan nefret ediyorum. Çünkü bir takımı dışardan kimse yıkamaz. Savruk taraftardan korkacan. Özellikle de medyanın gazıyla savrulandan!

allaha sukur asla medya gazına gelmem kendımı dogrularımı bılırım sen aksam hoca konusursa dınle bır daha konusuruz tamam baskan ve ekıbı basarılı dıye koru korune pesıne mı duselım yanlıslarını soylemeyelım mı? sedat dogan semıh hazneroglu hele bulent tulun bu adamların gereksızlıgını bılmek ıcın alım olmaya gerek yok daha bır gram faydalarını gormedım ..

benım ıcın fterım baskadır unal aysal kımdı 5 sene once kım tanıyordu bu adamı kulubun baskanı dıye tarıhe adını kazımıs bır ısmı kucumsemek kendı egonu tatmın etme degılde nedır?? eleman demek yada soyleme seklı manası hıc yakısmıyor baskana bırılerının gazına gelıyor ama fena faka basacak ne yazık kı..

neyse ben hocamız ne derse ona ınanırım yonetıcı tayfası benım ıcın cok da onemlı degıl gecen sene de baska bır hoca olsaydı gorurdum baskan ve yonetımını aksam mac sonu hocanın soyleyeceklerını merakla beklıyorum

Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo,Selçuk,Hamit,Elmander,Engin,Dany,Burak,Umut,Riera...Transfer başarısızlığı derken?

borsaya bildirip alamadığımız oyunculardan bahsettim ben başkan ve takımdan memnunum fazlasıyla .. ayrıca riea bi başarı mı sence ? engini getirmek başarımı ?

1. Ben satmıyorum, yönetimin böyle bir girişimde bulunacağını düşünüyorum.

2. Dedimki ; takımı bataktan çıkarmak için Fatih Terim doğru seçimdi. Rijkaard'ın eline batık takım teslim edildi dolayısıyla yanlış bir seçimdi.

3. Galatasaray bugüne kadar yönetildiğinden cok farklı bir şekilde buna alışmalıyız.

Ayrıca işin futbol boyutuna bakarsak, sezonun ilk yarısında ligde 3 maçta iyi oynadık diye sayabilir misiniz ? Takım taktiksiz oynuyor malesef bunun nedeni de Fatih Hoca'nın kişisel problemleri.

madem takimi taktiksiz oynatiyor, gecen sene sifir dan yapilmis bir takim nasil sampiyon oldu ? Su an halen lideriz ve Sampiyonlar ligi elemelerindeyiz senin gibiler yüzünden bu taraftar ikiye ayrilacak

birkerede uzun süre kalan bir teknik direktörümüz olsun takim 2-3 mac kötü oynuyor iyi gün taraftarlari yönetim/teknik direktör istifa diye bagiriyor..

yazik..

Umarım sen halkı çıkarsın, temennim bu. FB dosyasının kapanmadığını zaten biliyoruz. Avrupa Kupalarına katılacak takımların arasında FB de sayıldığı zaman aynı zat FB'nin dosyasının Disiplin Kurulu tarafından değerlendirileceğini beyan etmişti ve o değerlendirme hala sonuçlanmadı bunu biliyoruz. O zamandan bu zamana geçen sürede hiç bir şey yapılmaması insanın aklına oyalama taktiği uyguluyorlar endişesini getirmiyor değil.

Aslında yazdıkların bile Yargıtay sürecini bekliyorlar şüphesi oluşturuyor. Türkiyenin kendi mahkemesi şike yapıldığını tespit edip şikeden cezalandırdı dicekler. Daha büyük kanıt mı var? Demirören' e soruşturma bile açabilirler die düşünüyorum. Ben de şu dakikaya kadar cas mahkemesinin çekilmesi karşılığı anlaşma yapıldığını düşünüyodum. Bugün durup dururken bunu söylemesi beni baya baya Yargıtay süreci beklediklerini düşündürmeye başladı.

Kendi bilecekleri bir durum, bundan sonra bir şike olayı çıktığında ağızlarını açamazlar. Fenerbahçeye ne ceza verdiniz ki bize karışıyosunuz derler adama... Bence bunu gözardı edemezler. Uefanın en önemli gücü sopası. Sopasını elinden alırsan isimlerinden başka birşeyleri kalmaz ki bunu egoları için istemezler.

Elmalar armutlar hep birbirine karıştı. Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorum linç edilmeden önce :)

Sadece yönetim kendi işlerine daha az karışacak ve daha iyi oyuncular seçecek bir yabancı hoca getirebilir,eğer şampiyon olamazsak bunun olma ihtimali cok yüksek diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt