Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yok ben cephe alıyorum sen savunuyorsun gibi oldu da durum...terim gitmeli bu takımı herkez şampiyon yapar gibi yazılar okuduğum için yazdım düşüncelerimi ..

o yazıyı bende okudum haklsın fatıh hoca benım ıçın güzumde herzamn şampıyondur

umarım hocada aynı senın gıbı dusunuyordur........ınsallh oda gerısını dusunememezlık yapmaz benım gıbı ne dıyım

Farkli düsünse bir daka bile durmaz. Aysal baskan hep böyleydi ilk geldiginden beri. Medja daha dogrusu birilerin medjalari bizi karistirmak nyietinde. Zaten durum böyle dogru oldugunu hoca sampionluk kutlama gecesinde Aysal baskana 1 nummarali formayi verek o bizim 1 nummaramiz diyerek kanitlamisdir.

Yargıtay cezayı onar mı sence?

Renktaşım yargının şuan birilerinin elinde olduğunu biliyoruz. Onların da ne kadar yanar döner olduklarını biliyoruz. Şuan başımızdaki Federasyonu kimin getirdiğini de biliyoruz. Şike soruşturmasının suç üstünde baskın şekllinde değilde seçimlerden sonra yapanın da! Azize'yi yargılayanların kimler olduğunu da biliyoruz.

Yani söyleyebileceğim, yargıtay sürecinden asla emin değilim. Nedenleri yukardaki olaylara bakınca anlaşılıyor zaten. Aslında İnfantino'nun Yargıtay sürecini beklemesinin sebebi de bu. Mahkeme kararına göre hareket edip, Yargıtaydan ters bir karar çıksa, kendileri zor durumda kalabilirdi. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.

Fatih Hoca kötü oyuncumu seçiyor?

elindeki maddi imkanlara getirtebilecek en iyileri için uğraşıyor.

Transfer taraftarısınız

Hocanın kötü oyuncu seçimi yaptığını düşünmek nasıl transfer taraftarlığı oluyor bir terslik var bence ama neyse. Benim şahsi fikrim hocanın iyi oyuncu seçemediği evet.

Engin geçen sezon senin şampiyonluğunda ki önemli oyunculardan biri miydi? Evet o zaman başarı...

Riera sene başında gönderilmek için herşey yapılmasına rağmen bugün sol bekte ona muhtaç mısın? Evet o zaman başarı...

Ha sen yüzde 100 başarı olarak görmeyebilirsin,ama başarısız da diyemezsin...

Borsaya bildirip alamamasından çok, aldığı oyuncular takıma ne kadar katkı vermiş ben ona bakarım,benim kıstasım bu...

Katiliyorum. Cris disinda ben bir transfer fiyaskosu goremiyorum. Ha dikis tutmaz istedigin verimi alamamissindir o baska.

Daha class hoca gelecekmiş yok kadro supermiş ondan Fatih Terim basarılı olmus allah askına okurken hayretler içinde kalıyorum 2008 den beri aynı yılları mı yasadık ya da siz bizim bilmedigimiz bişey mi kullanıyosunuz bu düşüncede olmak icin...

Engin geçen sezon senin şampiyonluğunda ki önemli oyunculardan biri miydi? Evet o zaman başarı...

Riera sene başında gönderilmek için herşey yapılmasına rağmen bugün sol bekte ona muhtaç mısın? Evet o zaman başarı...

Ha sen yüzde 100 başarı olarak görmeyebilirsin,ama başarısız da diyemezsin...

Borsaya bildirip alamamasından çok, aldığı oyuncular takıma ne kadar katkı vermiş ben ona bakarım,benim kıstasım bu...

arkadaşım yazıyı nerenle okuyosun o başarıları sana sağlayan yokdan var eden adam TERİMDİR ve bu takımda kalmalıdır...

Bir dua etmediğin kalmış akşam İmparator yöneticilere,başkana giydirsin de Galatasaray karışsın die? Utanma utanma zihninden geçeni kelimelere dök... İşte bu kadar Galatasaraylısınız. Kendi düşüncelerinizde haklı çıkmak pahasına Galatasaray bile teferruattır sizin için.

Gelelim yönetici kısmına, Evet yönetimde gereksiz insanlar mevcut, ama sebebini biliyomusun? Paramparça olmuş Galatasarayı yeniden bütünleştirmek istediler. Farklı fikirlerin Galatasarayın arka odasında zarar vermesindense yönetim kurulunda tartışmalarını sağlamaya çalıştılar. Sırtlarından bıçaklanmak yerine onları gözlerinin önüne getirip söz hakkı verdiler.

Gelelim Ünal Aysal, eleman sözüne... Bence kullanmasa o kelimeyi daha düzgün olurdu. Ama Ünal Aysal o kelimeleri bilinçli olarak kullanıyor. Galatasaray'a gelmediğini söylediğiniz kurumsallıklar var ya!!! Yeter artık kurumsallaşalım biz de dediğiniz? İşte o kurumsallığı getirmeye çalışıyor. Herkes görev ve çizgilerini bilecek! Koca klübün anahtarı asla bir kişiye emanet edilemez. Herkes profesyoneli olduğu alanın görevini yapıcak bu kadar basit!

kardes ben 5 yıldır forumdayım belkıde ılk kez boyle ıkılı muhabbetlere gırıyorum tarzım degıl herkesın dusuncesı kendıne dogrudur yok boyle Galatasaraylısın yok haklı cıkma pahasına falan lafları gerek yok bu tarz soylemlere herkesın dogrusu fıkrı kendıne dogrudur ...

ınsallah hocamızın keyfı yerındedır kafası bulanık degıldır fterımın bu takım ve gelecegı ıcın onemını bıldıgımden bırakıp gıtmesınden korkuyorum o kadar..mazallah dusersek yabancı hocaların ellerıne bı 5 sene ugrasırız toplamak ıcın

Elmalar armutlar hep birbirine karıştı. Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorum linç edilmeden önce :)

Sadece yönetim kendi işlerine daha az karışacak ve daha iyi oyuncular seçecek bir yabancı hoca getirebilir,eğer şampiyon olamazsak bunun olma ihtimali cok yüksek diyorum.

Kukla bir TD ile ne kadar basarili olabiliriz ki? Mesele kafana göre oyuncu almak degil, oyuncularin TD´ye inanmasidir.

Ve oyuncular Fatih Terim´e gözü kapali inaniyor. Bu da bizi basarili kiliyor.

Semih, Emre, Aydin gibi adamlarla basarili olabilen bir TD Terim. O kuklalar bu cocuklarin yüzüne bakmaz

imparator_fatih_terim_by_ozturkdesign-d5h9re8.jpg

Sezon başında bir renktaş demişti inanmamıştım.

Yeri gelir Fatih Hoca yı bile beğenmez, istemez bu taraftar diye:sad007:

ulan öle şeyler yazıyousnuz ki bazen sizinle aynı renklere gönül verdiğim için şaşıyorum vala ... bu forumda halen TERİM tartışılıyorsa 10 tane sneijder gelse ne olcak ki kalın sağlıcakla..

arkadaşım yazıyı nerenle okuyosun o başarıları sana sağlayan yokdan var eden adam TERİMDİR ve bu takımda kalmalıdır...

Düzeltme yapalım renktaş TERİM, YÖNETİM, TEKNİK HEYET, FUTBOLCU ASLANLARIMIZ ve TARAFTAR...

Lütfen şu etmenleri birbirlerinden ayırmayalım. Ve unutmadan TAKIM ÇALIŞANLARIMIZ

Fatih terim dünyanin en iyi antrönörüdür..

Ömer T. Türkiye'ye gelmeyecekmiş yemin ediyorum Sneijder'i getirmek herhangi bir gurbetçiyi getirmekten daha kolay.Hayır Dany'den en ufak bir artısı da yok.Ne var bu Türkiye'de anlamadım öcü muhabbeti yapıyorlar.Bitik Hamit bile olağan üstü çabayla geldi.Olcan Adın'dan bir fazlası olmayan Sercan Saraer bile Türkiye'ye sıcak bakmıyor:o

Kukla bir TD ile ne kadar basarili olabiliriz ki? Mesele kafana göre oyuncu almak degil, oyuncularin TD´ye inanmasidir.

Ve oyuncular Fatih Terim´e gözü kapali inaniyor. Bu da bizi basarili kiliyor.

Semih, Emre, Aydin gibi adamlarla basarili olabilen bir TD Terim. O kuklalar bu cocuklarin yüzüne bakmaz

Dünyanın tüm hocaları Semih'i gözü kapatı oynatır abartmayalım. Amrabat'a 9, Yiğit Gökoğlan'a 3 milyon euro bonservis verirse Emre Çolak ile Aydın ile başarılı olmak zorunda kalır tabi :)

Ne alıyor bu kadar anlamadım altüstü 2 milyon eurosunu alıp gelecek allah allah..

Ailesi ile birlikte alis veris yapinca her kafadan bir ses cikiyor tabii, simdide Ingiltere'de magza magza geziyormus ama duyumcularin duyumlarina gore halen aradigini bulamamakla beraber "son olarak sansimi birde Istanbul'da Kapali Carsida mi denesem" demis duyumcularin duyumlarina gore..

kardes ben 5 yıldır forumdayım belkıde ılk kez boyle ıkılı muhabbetlere gırıyorum tarzım degıl herkesın dusuncesı kendıne dogrudur yok boyle Galatasaraylısın yok haklı cıkma pahasına falan lafları gerek yok bu tarz soylemlere herkesın dogrusu fıkrı kendıne dogrudur ...

ınsallah hocamızın keyfı yerındedır kafası bulanık degıldır fterımın bu takım ve gelecegı ıcın onemını bıldıgımden bırakıp gıtmesınden korkuyorum o kadar..mazallah dusersek yabancı hocaların ellerıne bı 5 sene ugrasırız toplamak ıcın

Bak renktaş şuan aynı dakikalarda başka birisi de Fatih Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyor! Onunla neler yazıştığımı görüyormusun?

Fatih Terim, Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcularımız, Taraftarımız ve Klüp Çalışanlarımız... Bunlardan hiçbirisini hiçbirisinden ayırmayın. Bu etmenlerden birisi eksik olduğu zaman başarı gelmez!

Aslında transferlerin fos çıkma ihtimalleri daha fazlaydı ama Fatih Terim elindeki oyunculardan iyi verim alıyor genel olarak. En önemli özelliklerinden biri bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt