Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan öle şeyler yazıyousnuz ki bazen sizinle aynı renklere gönül verdiğim için şaşıyorum vala ... bu forumda halen TERİM tartışılıyorsa 10 tane sneijder gelse ne olcak ki kalın sağlıcakla..

Divan Kurulu Üyesi olan bir Hocamızdır Fatih Terim...

Saygının Kralını Hak Ediyor...

Üçbeş ergen transfer de transfer diye kendini yırtarken burnunun dibindeki efsaneden, imparator dan bi haber...

Biz taraftar olarak Fatih Terim'in yanında oldukça , O her zaman hayalini kurduğumuz kupa Atatürk Havaalanına mı yoksa Sabiha Gökçen'e mi bi yere inecek...

Renktaşım yargının şuan birilerinin elinde olduğunu biliyoruz. Onların da ne kadar yanar döner olduklarını biliyoruz. Şuan başımızdaki Federasyonu kimin getirdiğini de biliyoruz. Şike soruşturmasının suç üstünde baskın şekllinde değilde seçimlerden sonra yapanın da! Azize'yi yargılayanların kimler olduğunu da biliyoruz.

Yani söyleyebileceğim, yargıtay sürecinden asla emin değilim. Nedenleri yukardaki olaylara bakınca anlaşılıyor zaten. Aslında İnfantino'nun Yargıtay sürecini beklemesinin sebebi de bu. Mahkeme kararına göre hareket edip, Yargıtaydan ters bir karar çıksa, kendileri zor durumda kalabilirdi. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.

Doğru düşünüyor olabilirsin. Lakin şöyle bir şey var; UEFA'nın şimdiye kadar verdiği şike cezaları hep o ülke federasyonunun kararları doğrultusunda olmuştur. Yani hukuki yargılamanın sonucu beklenmemiş idari yargılama derhal sonuçlandırılmıştır.

Kısaca UEFA, o ülke federasyonunun kararına sadık kalmayı ilke olarak benimsemiştir. Benim endişem de bu.

10.kez söylüyorum Fatih Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum yada iyi hocadır demedim . Artıları ve eksileri vardır. Sadece yönetim böyle bir karar alabilir dedim. Neyse uzatmayalım Sneijder beklemeye devam ne gerek var fikirleri tartışmaya :)

Fatih terim dünyanin en iyi antrönörüdür..

İtirazımız yokki benim itirazım Fatih Terimden bile büyük bir başkana sahiP olduğumuz gerçeği. Bunu voleybol branşını,basketbol branşını da izleyen bir seyirci olarak söylüyorum voleybol ve basketboludamı Fatih Terim çalıştırıyor.Ünal Aysal geldikten sonra Galatasarayın vizyonu çok ama çok değişmiştir Fatih Terim geldikten sonra değil

KAP'tan açıklama: "Neden bize sadece Galatasaray'ın bildirimde bulunduğunu bilmiyoruz. Üstelik onlar da Sneijder Milano'dayken bildirip, Ceyhun Kayseri'ye gidince, Sercan Sivas'a gidince bildirmiyorlar. Biz de ne olduğumuzu anlamadık."

"Kamuoyunun Dikkatine Sunarız!"

Fatih Terim'e laf atılıyorsa bilin ki forum manipüle ediliyor demektir fazla takmayanız.

Hocanın kötü oyuncu seçimi yaptığını düşünmek nasıl transfer taraftarlığı oluyor bir terslik var bence ama neyse. Benim şahsi fikrim hocanın iyi oyuncu seçemediği evet.

Demek ki, istatistiklerde sıkıntın var. Adrian İlie, Filipescu, Van Gobbel, Capone hocanın seçtikleri arasında. Hagi ve Popescu yüksek maliyetliydi ama alınabiliyorsa niye hayır desin hoca..

Doğru düşünüyor olabilirsin. Lakin şöyle bir şey var; UEFA'nın şimdiye kadar verdiği şike cezaları hep o ülke federasyonunun kararları doğrultusunda olmuştur. Yani hukuki yargılamanın sonucu beklenmemiş idari yargılama derhal sonuçlandırılmıştır.

Kısaca UEFA, o ülke federasyonunun kararına sadık kalmayı ilke olarak benimsemiştir. Benim endişem de bu.

İnfantino bişeymi dedi renktaş link varmı?

Renktaşım yargının şuan birilerinin elinde olduğunu biliyoruz. Onların da ne kadar yanar döner olduklarını biliyoruz. Şuan başımızdaki Federasyonu kimin getirdiğini de biliyoruz. Şike soruşturmasının suç üstünde baskın şekllinde değilde seçimlerden sonra yapanın da! Azize'yi yargılayanların kimler olduğunu da biliyoruz.

Yani söyleyebileceğim, yargıtay sürecinden asla emin değilim. Nedenleri yukardaki olaylara bakınca anlaşılıyor zaten. Aslında İnfantino'nun Yargıtay sürecini beklemesinin sebebi de bu. Mahkeme kararına göre hareket edip, Yargıtaydan ters bir karar çıksa, kendileri zor durumda kalabilirdi. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.

Bundan önceki yargı olsa(ki yıllardır vardı) şike soruşturması başlamazdı bile!

fatih_terim_wallpaper_by_alperenash-d49idpz.jpg

GÜNÜN KARİKATÜRÜ -İki adam, bir köprü, bir çanta ve bir Sneijder.

Kısacası Fatih Terim ile Ünal Aysal karşı karşıya gelirse Galatasarayın Ünal Aysal gibi bir insanı kaybetme lüksü yok

Tekrar Özhan Canaydın ve Adnan Polat dönemi gibi karanlıklarda boğuluruz

Dünyanın tüm hocaları Semih'i gözü kapatı oynatır abartmayalım. Amrabat'a 9, Yiğit Gökoğlan'a 3 milyon euro bonservis verirse Emre Çolak ile Aydın ile başarılı olmak zorunda kalır tabi :)

Kardes saat 15.30 da GS tv de unutulmaz maclar diye bi prgram var cogu mac 1996-2000 tahminimce o sıralar 8-12 yas aralıgındaydın kac kişi tanıyodu o turk futbolcularıno senelerden once ve toplam maliyeti neymiş son 2-3 yılda gordugun duydugun seylerle yorum yapma...

arkadaşım yazıyı nerenle okuyosun o başarıları sana sağlayan yokdan var eden adam TERİMDİR ve bu takımda kalmalıdır...

Arkadaş bak böyle ağzını bozacaksan olmaz,sana gayet makul bi cevap verdim,hem ne alakası var ben Terim ile ilgili birşey mi söyledim?

Sen yönetim transferde başarısızdır demişsin bende ona cevap veriyorum,nerden kattın Terim'i işin içine? Seviyeli bir şekilde tartışmanı yapacaksan yap,ha yok işine gelmiyorsa da forum yerine git kahve de yap muhabbetini...

Elmalar armutlar hep birbirine karıştı. Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorum linç edilmeden önce :)

Sadece yönetim kendi işlerine daha az karışacak ve daha iyi oyuncular seçecek bir yabancı hoca getirebilir,eğer şampiyon olamazsak bunun olma ihtimali cok yüksek diyorum.

1. Ben satmıyorum, yönetimin böyle bir girişimde bulunacağını düşünüyorum.

2. Dedimki ; takımı bataktan çıkarmak için Fatih Terim doğru seçimdi. Rijkaard'ın eline batık takım teslim edildi dolayısıyla yanlış bir seçimdi.

3. Galatasaray bugüne kadar yönetildiğinden cok farklı bir şekilde buna alışmalıyız.

Ayrıca işin futbol boyutuna bakarsak, sezonun ilk yarısında ligde 3 maçta iyi oynadık diye sayabilir misiniz ? Takım taktiksiz oynuyor malesef bunun nedeni de Fatih Hoca'nın kişisel problemleri.

Bırak elmayı armudu da sen önce kendi çelişkilerini çöz...

ya arkadaş herşeyi eleştiriyosunuzda.

AYNANIN KARŞISINA GEÇİN BAKALIM? hatalar-doğrular her zaman vardır..

insanları yaptıkları işlerle eleştirin biraz. kişisel şeylerinden sizine. yok egosu yok logosu. beğenmiyorsan beğenme ama saygısızlıkta yapmayın.

Dünyanın tüm hocaları Semih'i gözü kapatı oynatır abartmayalım. Amrabat'a 9, Yiğit Gökoğlan'a 3 milyon euro bonservis verirse Emre Çolak ile Aydın ile başarılı olmak zorunda kalır tabi :)

Baskalari da Bienvenue´ye 5, Krasic´e 7, Orhan Sam´a 3, Kesimal´e 5 veriyor kardes.

Cok dogal transfer hatalari. Terim robot degil

imparator_fatih_terim_by_ozturkdesign-d5h9re8.jpg

Sezon başında bir renktaş demişti inanmamıştım.

Yeri gelir Fatih Hoca yı bile beğenmez, istemez bu taraftar diye:sad007:

Ama en azindan bizde yani taraftar arasinda demokrati tartismasini biliyoruz. 25 milyon taraftar icinde herkesin herkezi begnme sarti yokdur. ama begenmeyince bunun nedenleride yazmak gerekiyor ve arkadas kendi fikrini yazip cizmis. saygi duymak lazim ne kadarda cogumuzun fikirleri ile ters düsüyorsa. Art niyet yoksa sorun yok benim icin :)

sercanın gıtmesıne sevındım bıraz top oynasın adam futbolu unuttu ama baska takım olsaydı keske sıvas bıraz ters ne bıleyım bı karabuk ıbb akhısar gazınantep sankı oyun yapısı olarak daha uygun takımlar gıbı neyse hayırlı olsunn...darısı caglar ın basına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt