Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim kızlar mankenlik yapmış la :D neriman :ask:

250369_10151402067765269_114423526_n.jpg

[video=youtube;-GFj1D4QbDg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-GFj1D4QbDg[/video]

Irmak da azman gibi. 1.70'lik adam yanında velet gibi kalmış :D

Yalnız böyle giderse Irmak Sneijder'i kaçırır benden söylemesi :D

Sneijder'i alıştırıyor İstanbul sokaklarına.. bak benim gibi tiplerden çok diye :D

Günün flaş gelişmesi

Q9ZZn.jpg

Öğlenleyin Konami firmasının proglamlama bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum. Sezai, Milanoda Sneijderin IP adresinden takip yaptım dün İtalya saaitine göre akşam 9:20 ile 11:30 arası ınternetten Konamiye bağlı olarak Pes oynanmış ve Galatasaray klübü seçilmiş takım olarak. Sneijder mi oynadı evde ki baska birisimi onu bilemiyorum dedi. Çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

Nerede yakalamış kulüp binası çektiği yer ?

bugun moratti-sneijder-lerby toplantı yaptıysa buda mutluysa umarım parasını almıstır artık :yenieek:

benim teorim şu

1-ujfa gideceği için sezon sonunda. buraya yine yabancı gelebilir. buda k.touredir. 32 yaş kötü değil bence. tecrübe arıyorsak çok uygun. afrikalı olmasıda sürekli fizik olarak diri olması demek. hem fiyat olarakda aşırı pahalı olmayacakdır. bir serdar azizden ucuzdur.

2-serdar taşcı-ömer toprak gibi isimler almak kolay değil. çünkü oynayan ve yaşları genç isimler. almayanda oynuyorsa bu adamlar ilk hedefleri orda kalıp dortmunda-bayer munıh kadrosuna girmekdir.

3-sol bek için bence acele etmeye gerek yok. şu dönemdede carlinhos dışında hiçbir isim ekstra birşey yapacağını zannetmiyorum. riera ayrıca sezon sonu gider. ozaman değerlendirmek gerekli.

4-snejder gelirse zaten lig için çok yeterli olacakdır. sadece şpl için 3-4 maçlık sol bek almaya gerek yok bence. h.balta-riera yeterli olur (hata yapacaklardır elbet)

Aşağı , yukarı aynı düşünüyoruz ama Serdar Taşçı gelebilir röportajında açık kapı bırakıyor hep ama Ömer zor gibi daha genç onu daha farklı hedefli olabilir. Kısacası Sneijder - Serdar - Sol bek alırsak 3S yıkar geçeriz :b5:

O değilde sercan varken biz şimdi 4.forvetimiz var diye güveniyomuyduk yani :lol:

Sercana güvensek nolur adam oynadığı maçın ilk dakikalarında sakatlandı durduk yere. Bu adama güvenipte çift forvete yadekleyici eleman var diye hayalcilik oynamak garip.

Sonra anıl gelmedi mi geriye yedek forvet var işte

Günün flaş gelişmesi

Q9ZZn.jpg

Öğlenleyin Konami firmasının proglamlama bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum. Sezai, Milanoda Sneijderin IP adresinden takip yaptım dün İtalya saaitine göre akşam 9:20 ile 11:30 arası ınternetten Konamiye bağlı olarak Pes oynanmış ve Galatasaray klübü seçilmiş takım olarak. Sneijder mi oynadı evde ki baska birisimi onu bilemiyorum dedi. Çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

Irmak bile Sneijder'le konustu sezai senden daha iyi seyler bekleriz :asd:

videonun başında sneijderin arkadaşı kaş göz yaptı ırmağa. sürekli pişmiş kelle gibi sırıttı kameraya. acaba bu iş oldu mesajını mı veriyordu ırmağa. malum ırmakla önceden görüşmüşler :)

Nedense Sneijder'den çok Irmak daha sempatik geliyor artık adam bizim için Milano'da kaç gündür sürünüyor yeminle helal olsun :yenieek:

Kaptıkaçtı ırmak :D

Bu görüntüden çıkarımınız olumlu mu olumsuz mu sizce.

Aksama ögreniriz isin aslini nasilsa. Geceyi Terim´in aciklamalariyla geciririz. Cok sey söyleyecektir bence

Günün flaş gelişmesi

Q9ZZn.jpg

Sezai senin hizmetçiye Efe sarktı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt