Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu adam daha transfer sezonunun bitimine 15 gün var derken ciddiymiş ya la hakkaten

Günün flaş gelişmesi

Q9ZZn.jpg

Öğlenleyin Konami firmasının proglamlama bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum. Sezai, Milanoda Sneijderin IP adresinden takip yaptım dün İtalya saaitine göre akşam 9:20 ile 11:30 arası ınternetten Konamiye bağlı olarak Pes oynanmış ve Galatasaray klübü seçilmiş takım olarak. Sneijder mi oynadı evde ki baska birisimi onu bilemiyorum dedi. Çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

:asd:

Necati reisi kimse göndermedi o biraz acele etti forma sansı bulmam zor diye düşündüki haksızda sayılmaz kendi gitmek istedi gitmeyeydi suan ikinciye 8-9 puan fark atmıstık

Niye ki, Umut 11 - Burak 9, Neco 20 gol mü atacaktı? Bizim asıl sorunumuz defansta.

ırmak 2 soruyu sorarken Galatasaray demiyor ki o espriyi yapıyor ondan sonra diyor ırmak ben mi yanlıs duyuyorum :o

En azindan diger bölgelere transfer yapsalar artik. Sneijder´i bekleyecegiz gerekirse. Ama zaman daraliyor

En başından beri düşünüyordum bu Sneijder bize niye gelsin şimdi. Adamın kalibresi hakkaten üst seviyede diye. Böylece öğrenmiş olduk. Birileri bizi fena kekledi. Yönetim Sneijderin gelme niyetinde olduğunu anlamadan hiçbir açıklama yapmamalıydı. Cidden bir de havaalanındaki beklemeler falan. İyi dalga geçildi taraftarla. Yazıklar olsun ne diyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt