Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş ligimizin kalitesi nasıl kötü değil. Adam premier ligden teklif bekliyor en az iki gömlek altı bizim lig. Lig lideri biziz ve epl de olsak la ligada olsak kaçıncı olurduk sence bu oyunla?

aynen öyle adamların 5. 6. büyüğü 20-30 milyon euroları gömebiliyo transfere, ekonomik olarak zaten çok altlardayız bunun üzerine birde futbol kalitesini katınca işin içine halimiz içler acısı bakmayın bizim medya ve biz taraftarlar şişiriyoruz kendimizi en basiti gözümüze kestirdiğimiz schalke'nin kadro değeriyle bizimkini karşılaştırın

scHCs.jpg

Arayacaksın Rijkaardı diyeceksin ben Sneijderla 10 dakika görüşmek istiyordum aracı olurmusunuz, oda Sneijderi arayacak. Rijkaardı hayyatta kıramaz Sneijder. İşte Rijkaardla Sneijderin fotoğrafı arkada Overmars.

Rijkaard bizi kötülemiş geçen yav :(

https://www.haber7.com/galatasaray/haber/977506-sniejderin-aklini-rijkaard-celdi-iddiasi

maç 20:00 de mi? ya hu bu maç saatleri bir 7 oluyor bir 8 neye göre belirliyorlar?

benım bu mbengue ye carlınhostan daha cok kanım kaynadı. Vallah umarumda degl artık su Sneıjder bır stoper bır sol bek gelsın kafı benım ıcın. Keske Serdar Tascı-Mbengue gelse daha makbule gecer

Ben kesin gelecek demiyorum. İlk günden beri dedğim şey %50-50 ihtimal ve 31 Ocak'a kadar sürer. ama olur da gelirse çok faydalı olacak çok.

suanda sirf kimse talip olmasin diye Sneijdera 10 milyon euro verelim senelik son gun kusura bakma bize gore degilisin be guzelim biz isterken sen basta gelmedin bizde sana kazik cakariz boyle diyelm

Ligimiz kotu degil imaj problemi var.

hem imaj berbat,

hem lig berbat,

hem TFF berbat,

kendimizi asla kandirmiyalim, Galatasaray disinda Avrupada kafa tutacak bir takim var mi? Fener anca "ikinci" klas alman ve fransiz takimlarina kafa tutuyor bir yeniyor bir iki yeniliyor... baska hangi takimimiz var?

Mbengue'yi çok tanımıyorum ama adamda pek bek özelliği yok gibi. Fiziği çok iyi ama videolardan gördüğüm kadarıyla adam eksiltemiyor top yapamıyor orta açamıyor. stoper olsa daha faydalı. eboueye benzetiyoruz bence ama teknik özellikleri eboue gibi değil

Ayrıca Manchester United in yedek kadrosunu zar zor nasıl yendiğimizide unutmayın...

Ayrıca o kadro bile bizim bu çok pahalı kadro diye yaygara yapılan kadrodan daha pahalıydı.

oleeeeeeey

Ben bizim maci Old Trafforda at gozlugu ile mi izledim? :D sanki 3 topumuz direkten dondu. verilmeyen 100% penaltiler karsi takima verildi. megersem farkli mac izlemisim.

Insallah bugün açiklanirsin cancagzim, mamafi 2 haftadir bekliyoruz seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt