Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Liverpool hikaye bence.. Premier league diye insan diyebilir, ama Liverpool olmus tarih hic basarilari yok son yillardir, Sampiyonluk ruya haline gelmis Avrupa maclarina katilabilmek icin mücadele eden takimda Sneijderin yapisi olarak asla degerlendirecegini zan etmiyorum.

Gelecek bro! :yenieek:ama bu gelmesi varya...ah.. ah... bence 1 hafta daha sürer rahatlikla.

Sancılı dönem ama ben geleceğine inanıyorum.Bunu Burak, Hamit, ve Selçuk transferinde de yaşamıştık.Liverpool'un pek durumu yok gibi.Milan'ın da öyle Pato'yu

Aslında Farfan'da durdurulması basit bi adam. Ama önünde savunmayı bilen biri oynadığı sürece.

sana katiliyorum. acikcasi huntelaar hakkindada aynisini dusunuyorum. dany yer bitirir huntelaar'i. stadda, televizyonda cok izledim kendisini, top onune gelecek atacak, o kadar. tabii ki hava hakimiyeti ust duzey, son vuruslari keza oyle. ama semih ve dany icin problem olacagini hic dusunmuyorum, gayet ciddiyim su an.

Sneijder transferinde son durum nedi?

CEP ile girdim Foruma..

Benim 11 'im de böyle

Muslera

Eboue Semih Serdar Aziz Carlinios

Djuricic Hamit Sneijder Selçuk Amrabat

Burak

sana katiliyorum. acikcasi huntelaar hakkindada aynisini dusunuyorum. dany yer bitirir huntelaar'i. stadda, televizyonda cok izledim kendisini, top onune gelecek atacak, o kadar. tabii ki hava hakimiyeti ust duzey, son vuruslari keza oyle. ama semih ve dany icin problem olacagini hic dusunmuyorum, gayet ciddiyim su an.

Hava hakimiyeti sorun olabilir biraz, bizim iki stoperimizin hava hakimiyetinin çok iyi olduğu söylenemez. Ama geri kalanına katılıyorum

beklenen 11. elmander'in oynamasi cok guzel oldu, umarim eski formuna kavusmustur. :ayatollah:

Dany'i; Huntelaar'ı, eğer top sürerse yer bititrir..Ama Huntelaar gibi futbolcuların en çok sevdiği tipte stoperlerimiz var.Pozisyon bilgileri yok.Huntelaar gibi golcülük sezgisi ve son vuruşları mükemmel bir oyuncudan bahsediyoruz bu defansla çok zor.

Hava hakimiyeti sorun olabilir biraz, bizim iki stoperimizin hava hakimiyetinin çok iyi olduğu söylenemez. Ama geri kalanına katılıyorum

ustad, semih kaya'nin hava hakimiyeti ust duzey'e yakin. boyuna ragmen, muthis bi guc var bacaklarinda, acayip bi sekilde zipliyo. guveniyorum aslan parcasina.

haklısında kim varki sağ bek! hamit deme hamti sabriden daha kötü oynuyor sağbekte

Hamit kariyerinin büyük bölümünde sag bek olarak oynadi. Cünkü büyük Avrupa takimlari, ofansif anlamda cok güvenemiyorlardi Hamit´e oyun yapisi yüzünden. Bakma son milli maclarda formda olmadigi icin iyi degildi. Hamit Sabri´den daha iyi oynar orda. Onun kadar hata yapmaz, inan bana.

Türkler tempolu futbolcuyu sever, kattiklarina cok dikkat etmez. Sabri tempolu gözüküyor diye Hamit´ten faydali olamaz.

Hamit kariyerinin büyük bölümünde sag bek olarak oynadi. Cünkü büyük Avrupa takimlari, ofansif anlamda cok güvenemiyorlardi Hamit´e oyun yapisi yüzünden. Bakma son milli maclarda formda olmadigi icin iyi degildi. Hamit Sabri´den daha iyi oynar orda. Onun kadar hata yapmaz, inan bana.

Türkler tempolu futbolcuyu sever, kattiklarina cok dikkat etmez. Sabri tempolu gözüküyor diye Hamit´ten faydali olamaz.

hamıtıde gorduk orda dokuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt