Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit kariyerinin büyük bölümünde sag bek olarak oynadi. Cünkü büyük Avrupa takimlari, ofansif anlamda cok güvenemiyorlardi Hamit´e oyun yapisi yüzünden. Bakma son milli maclarda formda olmadigi icin iyi degildi. Hamit Sabri´den daha iyi oynar orda. Onun kadar hata yapmaz, inan bana.

Türkler tempolu futbolcuyu sever, kattiklarina cok dikkat etmez. Sabri tempolu gözüküyor diye Hamit´ten faydali olamaz.
kendine göre haklı olabilirsin ama hamitin ben hangi maçta sağbek oynadığını görsem dökuluyordu normalde hamiti çok beğenirim ama sağbek olmaz en basit örnek gençler birliği maçı sanırım eboueyi çıkarıp sağbeke hamiti kaydırdı 2-1 öndeyken bir anda 2 gol yedik o bölgeden 3-2 oldu ve anında tekrar fatih terim sağbekten aldı hamiti hamitin defans yapmayı bilmiyor sağbekte oynarsa intihar olur gibime geliyor:)

transfer yokmus

kendine göre haklı olabilirsin ama hamitin ben hangi maçta sağbek oynadığını görsem dökuluyordu normalde hamiti çok beğenirim ama sağbek olmaz en basit örnek gençler birliği maçı sanırım eboueyi çıkarıp sağbeke hamiti kaydırdı 2-1 öndeyken bir anda 2 gol yedik o bölgeden 3-2 oldu ve anında tekrar fatih terim sağbekten aldı hamiti hamitin defans yapmayı bilmiyor sağbekte oynarsa intihar olur gibime geliyor:)

Sende hakli olabilirsin tabi :) Kazanalim da, sonrasina bakariz artik :)

Hamit kariyerinin büyük bölümünde sag bek olarak oynadi. Cünkü büyük Avrupa takimlari, ofansif anlamda cok güvenemiyorlardi Hamit´e oyun yapisi yüzünden. Bakma son milli maclarda formda olmadigi icin iyi degildi. Hamit Sabri´den daha iyi oynar orda. Onun kadar hata yapmaz, inan bana.

Türkler tempolu futbolcuyu sever, kattiklarina cok dikkat etmez. Sabri tempolu gözüküyor diye Hamit´ten faydali olamaz.

Yanlışın var.

408539_551790674834211_501481176_n.jpg

Allah im sen cok buyuksun

Kadroya bakılırsa şöyle oynayacağız ;

[h=2][/h]
Muslera

Sabri - Semih - Dany - Riera

Hamit - Melo - Emre

Selçuk

Burak - Elmander

Acaba ?? :)

bugun mac var transfer acıklanmaz haftaya da derbı var takım dengesı bozulmasın acıklanmaz transfer donemı bıter bızım yonetım bıttığını fark edemez oldum olası adnan sezgın ve bulent tulun basında olduğu tranfer komıtesı basarısız abı...bulent tulun zamanında sasa ılıc ı kac gunde getırdı bırde sneıjderı getırecek herhalde 5 sene sonra ıkna eder...

50501ccc618611e2900e22000a1f96c7_7.jpg

Sneijder ve babasi.

Kadroya bakılırsa şöyle oynayacağız ;

[h=2][/h]
Muslera

Sabri - Semih - Dany - Riera

Hamit - Melo - Emre

Selçuk

Burak - Elmander

Acaba ?? :)

Aylardır aynı şablonla oynuyoruz. Neden şimdi Selçuk'u öne atma gereği duydun ki?

Ki Selçuk önde oynayamaz.

Mac sayisini bilmiyorum tabiki. Ama Schalke´de en az 1 sene full sag bek oynadi Hamit. Bayern bircok kez sag bek oynatti. Real Madrid zaten oynatmiyordu, oynadiginda da bek oynuyordu.

Bende çok emin değilim ama S04'te bir dönem ortada serbest oynadığını hatırlıyorum. Bayern dönemide sol ve sağ açık maçlarını hatırlıyorum. Milli takım hariç sağbekte oynadığını pek hatırlamıyorum ama tekrar belirtmeliyimki emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt