Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Interle Sneijder arasındaki pürüzlerin giderildiği haberinin kaynağı nedir acaba?

sezon sonu kulubeyi tamamen revize etmeliyiz artik bu sart oldu

fatih hocam nedendir bilinmez A2 den takviye yapmıyor .Aslanlar gibi sağ bekte sol bekte stoperde mevcut.

Lütfen hocam hamit'e verdiğin sürenin 1/10 unu bizim çocuklarımıza ver.Lütfen.

Fatih Hoca yaz dönemi kampa götürdü zaten birsürü genci, aralarinda öyle iyi olan biri yoktu ki kadroya giremedi bir tanesi bile. Türkiye'de alt yapilarin rezalet oldugunu söylememiz lazim, A2 takimimiz her sene sampiyon olsa da hemen hemen hepsi en iyi halden Bank Asya'da oynuyor, digerleri sönüp gidiyor.

ya sneijder bize evet demedi demi daha yada dedi ama biraz daha zaman verin olayı mı var hangisi acaba?

S.a abiler, var mı gelişme okumaya vaktim yok da :)

proxy.jpg

Sari kirmizi bir isaret mi acaba

Ben Yolante yengeyi çok sevdim ya çok sevecen:yenieek:

Sneijder'den bahsediyoruz,sarbi kadroda.Umarım yeneriz.Sarbi yi görünce biraz tırstım.:confused:

Ömrümü yedi Sneijder resmen. Gelmesin be istemiyorum bende artik. bikinlik geldi yemin ediyorum. Suc bizimkilerde ama. ne acikliyorsunuz kapa mapa. herkezlen anlasin sonra kapa aciklama yaparsiniz sanki kap görüsmelerinizi takip ediyor

serdar aziz bizde hayatta 11 oyuncusu olamaz, serdar kesimal volume 2

Sneijder transfer edilirse emin ol kimse laf etmez, sonra bir transfer daha beklemek hata olur. 7,5 milyon ve yilda 5 milyon veriyoruz, bu yükün altindan kalkmak pek kolay olmayacak..

Ama Sneijder gelmezse, 1 transfer bile yapilmazsa taraftari kimse tutamaz.

Sneijder transferinin olmaması durumunda yönetim taraftara kendisini affettirmek adına yapacağı her hamle zarar verecektir maddi manevi. Devre arası yapılan transferlerin büyük bir kısmının tutmadığı , maddi olarak yükünün sezon sonuna oranla nerdeyse 2 katını bulması nedeniyle ben açıkcası devre arası transferlere karşıyım.

Geçmişe bakacak olursak aklımızda kalan tek devre arası transferinin ( olumlu yönde ) bir tek Capone olduğunu görüyoruz. Devre arasında 25-30 milyon euroları bulan bir Sneijder transferi yerine tercihimizi gelecekte bize getirisi olabilecek ; Bernard, Djurcic, Damiano gibi isimlerden kullanmak daha mantıklı.

Sneijder transferi çok çok riskli bir transfer.

baroş yolcu

elmander yolcu

melo yolcu

urfalı yolcu

eboue yolcu

riera yolcu

sabri emekli

clio yolcu

sercan yolcu

yiğit ?

gökhan zan yolcu

çağlar yolcu

mehmet batdal yolcu.

yeterli mi?

riera, melo, eboue, bunlar kalabilir, elmander da gelecek yabanci santrafora bagli,

gerisi gidebilir

sezon sonu kulubeyi tamamen revize etmeliyiz artik bu sart oldu

sercan

ceyhun

furkan

kazim

yigit

batdal

culio

ujfalusi

baros

ufuk

g.zan

hakan

caglar

vallahi kadroda neredeyse oyuncu kalmadi, suraya bir baksana. seneye 25 kisilik, saglam, istekli arzulu mücadele eden galatasaray görmek istiyorum..

Sneijder transferinin olmaması durumunda yönetim taraftara kendisini affettirmek adına yapacağı her hamle zarar verecektir maddi manevi. Devre arası yapılan transferlerin büyük bir kısmının tutmadığı , maddi olarak yükünün sezon sonuna oranla nerdeyse 2 katını bulması nedeniyle ben açıkcası devre arası transferlere karşıyım.

Geçmişe bakacak olursak aklımızda kalan tek devre arası transferinin ( olumlu yönde ) bir tek Capone olduğunu görüyoruz. Devre arasında 25-30 milyon euroları bulan bir Sneijder transferi yerine tercihimizi gelecekte bize getirisi olabilecek ; Bernard, Djurcic, Damiano gibi isimlerden kullanmak daha mantıklı.

Sneijder transferi çok çok riskli bir transfer.

Djurcic bence en tepede olmalı.20 yaşında 2 ayağaınıda mükemmel kullanıyor.İstekli,arzulu.daha ne olsun.her eve lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt