Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Boyle transfer anlayisi olmaz . Lig basliyor , ne stoper , Ne sol bek alindi , takima . Deli gibi kuyuya tas attik , yatiyoruz kalkiyoruz Snieder

Yonetimi sneijder i transfer etmek istiyor ve cok ustune dusuyor diye elestiremeyiz...

Ama stoper ve sol bek bolgeleri ile ilgilenmiyor henuz diye elestirilebilir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Macdan sonra FATIH TERIM: Evet,Sneijder Galatasaray'da....

:D

agalacam bu yasdan sonra resmen ya. Yalvariyorum birisi yönetime söylesin olmadi bir seyler desinler artik bittsin bu sneijder meijder olayi ya.

Takip etmeyim diyorum insan Galatasaray askindan yine takip ediyor annasini satayim ya ... :SS:

1 Haftadan fazla dogru dürüst uyku göremedik be. bitsin artik bu cileeeeeeeeeee .....

neşe karaböcek-artık sevmeyeceğim yeni versiyon - YouTube

Galatasaray'ın oyuncusuna hakaretten ceza alabilirsin

Sabri'nin adını özellikle öyle yazanlar kuşlar oluyor.Ne kadar oyununu beğenmesende Galatasaray'ın oyuncusunun ismini dalga geçer gibi yazmak hoş değil.

İyi oynar kötü oynar. Sabri kadar karakterli oyuncu bulabilirler mi acaba? Kaç gündür elin oğlunun keyfini bekliyoruz.:rolleyes:

mactan gelecek olumsuz bir neticede buralar yanar..

Sneijder işi yatmıştır agalar..

Şahsi fikrim.

Kasimpasa maci zor mac . İnsallah Eboue ve Amrabat in yoklugunda , bu haftalari kayipsiz atlatiriz .

Bugün gözlerim Djurcici trübinde taraftarı selamlarken görmek istiyor.Bu çocuğu istiyorum yaa.bu çocuk bizde olsa fatih hocamın elinde inanılmaz koz olur.

Başkan yaparmıki bir atraksiyon bu akşama dair?

ya macada isinimadim resmen ya delircez resmen burda :weqweq:

Transfersizlikten ne yapacagimizi sasirdik.

Hele de defans hatasıyla olursa düşünemiyorum. Maç tehlikeli.Elmander ve Hamit toparlanmamışsa işimiz çok ama çok zor.:(

Adam gibi hazirlik maci yapmadik ki oyunculari görelim, Alanyaspor'la oynasan ne olur oynamasan ne olur. En azindan UEFA Avrupa Ligi kalitesinde olan 2-3 takimla mac yapsaydik..

Elmander ve Hamit gene vasat devam ederse bu sezon zor biter abi.. Riera'da bir bozulursa is kopar. Dany'e zaten güvenemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt