Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çağatay; A2 deki hüseyinin (sağ bek) hiçbir maçını izledinmi?

Stoper çocuk "ismi şuasn aklıma gelmiyor"hiçbir maçını izledinmi?

Sabriyi hamiti emre çolak ı izledinmi?

A2 deki çocukların hata yapabilme ihtimallerini seviyorum.En azından taraftar tarafından ıslıklanmazlar bu garanti.Sözümün kimlere olduğunu çok ama çok iyi biliyorsun değilmi?

Anlatmak istediğin şey ne? Benim söylediklerimle bu söylediklerinin alakası ne ?

Anlatmak istediğin şey ne? Benim söylediklerimle bu söylediklerinin alakası ne ?

Anlatmak istediğim şey: A2 deki çocuklarada şans vermeli hocam .yazdıklarına istinaden bunları yazma gereksinimi duydum.Düşüncem sağbekte sabri yada hamit yerine hüseyinide düşünmeli.bilmiyorum anlatabildimmi?

Anlatmak istediğim şey: A2 deki çocuklarada şans vermeli hocam .yazdıklarına istinaden bunları yazma gereksinimi duydum.Düşüncem sağbekte sabri yada hamit yerine hüseyinide düşünmeli.bilmiyorum anlatabildimmi?

Hayır anlatamadın. Ben transfer edilen genç (19-23) yabancı oyuncuların gelişimlerini bizim ligde tamamlayamadıklarına inandığımı söyledim .

Hayır anlatamadın. Ben transfer edilen genç (19-23) yabancı oyuncuların gelişimlerini bizim ligde tamamlayamadıklarına inandığımı söyledim .

İşte bende bu noktadayım.Tamamlayabilmeleri için süre almaları gerekiyor.Hamit'e verilen şansın 1/10 unu vermiş olsa hocam çocuklarda kendilerini gösterebilme fırsatı bulabilirler.şans verilmiyorki gelişimlerini tamamlayabilsinler.hemfikirmiyiz?

İşte bende bu noktadayım.Tamamlayabilmeleri için süre almaları gerekiyor.Hamit'e verilen şansın 1/10 unu vermiş olsa hocam çocuklarda kendilerini gösterebilme fırsatı bulabilirler.şans verilmiyorki gelişimlerini tamamlayabilsinler.hemfikirmiyiz?

Hayır değiliz çünkü ben a2 takımdan bahsetmiyorum. Ama A2 konusunda hemfikiriz.

Sezon sonu Muslerayı 20 milyona okuturuz Barcaya :) Valdes gidiciymiş

serdar aziz için bursaspor en az 4,5-5m euro ister diye ntvsporda bir konuşma geçmişti(mehmet demirkol güvendiğim isimdir) serdar için 5-6 vereceğimize serdar taşçıya 7m verilse bence daha iyi en azından vereceğimizin karşılığını daha verimli alabiliriz serdar azizi fenev maçında(en son) izledim hakikaten çok kötü bir profil çizdi

serdar aziz için bursaspor en az 4,5-5m euro ister diye ntvsporda bir konuşma geçmişti(mehmet demirkol güvendiğim isimdir) serdar için 5-6 vereceğimize serdar taşçıya 7m verilse bence daha iyi en azından vereceğimizin karşılığını daha verimli alabiliriz serdar azizi fenev maçında(en son) izledim hakikaten çok kötü bir profil çizdi

Tasciya istiyorsan 20 ver adam TR ye gelmez.

Almanya 1.lig takiminda ilk 11 oynayan oyuncu bide genc olan TRye gelmez.

neyse...

uxckT.jpg

Ligtvnin internet satış temsilcisi arkadaşımı aradım. Milanodan Sniedjerin evinin olduğu semtten Süper Lig Yarı Sezon Paketi alındığını söyledi. Sanıyorum Sniedjer Kasımpaşa maçını evinde seyredecek.

uxckT.jpg

Ligtvnin internet satış temsilcisi arkadaşımı aradım. Milanodan Sniedjerin evinin olduğu semtten Süper Lig Yarı Sezon Paketi alındığını söyledi. Sanıyorum Sniedjer Kasımpaşa maçını evinde seyredecek.

yok artık:)hahhaha

Serdar Taşçı Türkiyeyi tercih edebilir galatasaray farklı vizyona sahip olduğunu bu sene de şampiyon olursa göstericek. Artık şampiyonlar liginin müdavimi olmaya başlarsak eski prestijimizi geri kazanırız. Tamam ligimiz kalitesiz ama istanbul, galatasaray, şampiyonlar ligi de önemli kozlar transfer için

sezai carlisseden haber varmı

haha bız hep sneıjdere yoğunlastık bızın stoper sol bek oyuncuları takıma katılmıs olsa keske :D cok hayalcılık oynuyoz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt