Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Uche ilk 11 de...

Djalma Afrika kupasinda imis...

Ernst ozer uche ve ibricic...

Tehlike yaratabilirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Genç oyuncuları bol bol yazıyorsunuz fakat geçen Mehmet Demirkol 'da söyledi " genç oyuncular Türkiye'de gelişim gösteremez. Çünkü hiçbir takımın belirli ve düzenli bir oyun şablonu yok "dedi. Herkes bilir genç yaşta aliyim 4-5 sene oynatiyim sonra iyi paraya satiyim.

katılmıyorum açıkçası iyi oyuncu her ligde gelişimini gösterir, tabi takım ve hoca faktörü çok önemli.

En büyük dezavantaj bence taraftarın bakış açısı, 2 maç kötü oynayınca hemen yerin dibine sokuyorlar.

Şike sürecinden beri yazdığım mesajları okursan kuş'mu,Galatasaray'lımı olduğumu anlarsın?Daha önce de vatandaşın bir tanesi kuş, muş karıştırdı gereken cezayı aldı.Ben sarbi derken işin esprisindeyim.Sen böyle şeylere fazla takılma.Kolpaçino daki gibi kumarına bak.:lol:

sniedjer şuanda havalimanına inse gram sevinç duymam çok soğudum

ona dikkat buna dikkat. bizde kim iyi olu sizcee==:confused:

Çağatay; A2 deki hüseyinin (sağ bek) hiçbir maçını izledinmi?

Stoper çocuk "ismi şuasn aklıma gelmiyor"hiçbir maçını izledinmi?

Sabriyi hamiti emre çolak ı izledinmi?

A2 deki çocukların hata yapabilme ihtimallerini seviyorum.En azından taraftar tarafından ıslıklanmazlar bu garanti.Sözümün kimlere olduğunu çok ama çok iyi biliyorsun değilmi?

Şike sürecinden beri yazdığım mesajları okursan kuş'mu,Galatasaray'lımı olduğumu anlarsın?Daha önce de vatandaşın bir tanesi kuş, muş karıştırdı gereken cezayı aldı.Ben sarbi derken işin esprisindeyim.Sen böyle şeylere fazla takılma.Kolpaçino daki gibi kumarına bak.:lol:

Galatasaray'ın oyuncusuyla dalga geçersen takılırım.Şike konusunda neler yazdığın ilgilendirmiyor beni.Daha öncede birisi bu şekilde şüphelendiyse senden demek ki birşeyi yanlış yapıyorsun.Sabri diye yazman daha hoş olur.Bu kadar basit.

Arkadaşlar;birşeyi çok merak ediyorum.Aranızda floryada yatıp kalkan varmıdır.

Aklımdaki sual şudur;Fatih hocam yiğit gökoğlanı bu kadar yana yakıla istemesine karşılık neden hiç oynatmadı.Çocuk idmanlarda hiçmi çalışmadı,saygısızlıkmı yaptı yada nedir ondan uzak durulmasını sağlayan faktör?

haftaya farklı şeyler söylemeyi ümit ediyorum.Başkanım çilek milek diyor ama inşasllah Djurcic derim sana finallerden 100 alırsın böylece:)))

Aman arkadaşım çilekten milekten vazgeçtik mevkilere birer oyuncu alınsın yeter. Hocamız mevkilere futbolcu lazım diye liste veriyor ama nafile:mad:. Yine sene başındaki gibi çilek gelecek derken ayvaya(cris) kalmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt