Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan ırmakın mikrofon cepte ya adamın arkasına geçmiş bekliyor öyle öldüm gülmekten ya ırmak kafayı yedi sonunda silah zoruyla o getirecek adamı :asd::asd::asd::asd::asd:

djuricic hazır diyor eleman

sneijder olmazsa juricic gelsin :b5:

ceyhun kiralik gitmisti demi?

Transfer Nöbeti

Neyin cevabini verecekmis hoca?

Sent from my iPhone using Tapatalk

sezai renktaştan yolanthe yengeyi aramasını da istiyoruz belki ikna eder :)

ölümü buraaa sneijder yarın gelirmi

heyecan Doruk'ta.inşallah kazanacağız.umarım transfer olayları takımı etkilememiştir çok fazla.

Sneijder'de gelişme mi var gaza gelmişiniz yine :D

Sv: Transfer Nöbeti

Cheikh mi geliyor

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Belhandayla Sneijderi kıyaslayanlara bir ton laf ettim şimdi burda adamlar Djuricle kıyaslıyorlar Djuric kim ya Sneijderin yanında?

Djuricin oynadığı ligin 2 sene en iyi futbolcusu seçildi Sneijder 30 milyon euroya Real Madride gitti Real Madridi ilk sezonunda şampiyon yaptı oradan 15 milyon euroya İntere gitti ilk sezonunda şampiyon şampiyonlar ligi şampiyonu kupa şampiyonu yaptı Djuricle Sneijderi kıyaslayanlara yuh artık

Belhandayla Sneijderi kıyaslayanlara bir ton laf ettim şimdi burda adamlar Djuricle kıyaslıyorlar Djuric kim ya Sneijderin yanında?

Djuricin oynadığı ligin 2 sene en iyi futbolcusu seçildi Sneijder 30 milyon euroya Real Madride gitti Real Madridi ilk sezonunda şampiyon yaptı oradan 15 milyon euroya İntere gitti ilk sezonunda şampiyon şampiyonlar ligi şampiyonu kupa şampiyonu yaptı Djuricle Sneijderi kıyaslayanlara yuh artık

kiyaslayan yok. sneijder olmazsa juricic iyi alternatif olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt