Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kasımpaşa'yı yenmek için bile Sneijder'e mi ihtiyacımız var?

Dakika 77

Kasımpaşa 2 Galatasaray 1

enazından berabere kalsak bari:(

cyiyb.jpg

Malesef geçen sene transferlerde çok yanlış tercihler yapmışız.

biz bu oyunla varya Schalkeyi perişan ederiz:SS:

Valla bu sabri halla oynuyor...ya ben futboldan anlamiyom yada ne diyim ya..

Abdürrahim albayrak:Bu takımda pek çok Scnejider var zaten:b5:

bilmem kac tane sneijder varmis bu takimda bügün birak birtane yarim sneijder gören oldumu sahada?

stoper-sol bek- 2 kanat-10 numara, en az 5 transfer lazim bu les takima.

maçın en iyisi(bizim takımımız için diyorum) kesinlikle sabri helal olsun valla dany de iyiydi en kötüsü emre çolak kendini messi sanıyor tırnağı olamaz farkında değil oyunu yavaşlatıyor pas tercihleri berbat elmander hakikaten sakatlıktan sonra kötü ama emre çolak hakikaten bitirdin beni bugün birde sol bek diyenlere sol bek le çzülecek iş değil ileride çoğalıyorz ama açaçak oyuncu yok

puan farkını en az 9-10 puan açmamız lazımken kendi elimizle bilerek kapattırıyoruz:(

fatih hoca zaten maçtan önce konuşurken bile yüzü asıktı yani belli yönetimde bir şeyler var ama yönetim farkında değil fatih hoca bu takımın elamanı değil baş tacı olmuş isimlerden biridir.Takımda huzur yok ama pardon unutmuşu 28 snejder var çıkar 3 tane gitti kaldı 24 ekle 16 tane(paf takımdan ) etti 40 snejder bu sayı bir yerden tanıdık geldi

Transfer yapın la artık. Kanat stoper bağırıyor.

Valla bu sabri halla oynuyor...ya ben futboldan anlamiyom yada ne diyim ya..

Allah'tan kork be en iyi oyuncumuz(bugün) sabridir ne yapsın sabri daha ne yapsın çalım attı gitti geldi elinden geldiği kadar sanki eboue olsa yenerdik ya biraz ön yargılı olmayın ya EMRE ÇOLAK'a kimse bir şey demiyor burak kaç defa kaçtı pas vermiyor keza selçuk ta kaçtı pas vermiyor

böyle bir şey olmaz. geriye düşüyorsun, bir silkelen, baskı kur, pozisyon bul. hiç biri yok. çok kötü oynadık bu kadar isteksizliğin açıklaması olamaz.

Yönetim devam siz Sneijder peşinde koşmaya. Başka topcu yokya alabileceğimiz. Devam devam

Uğraşmayın şu çakalla. Lua lua yı alın bari.

Sıkmayın canınızı. Toparlar takım. Futbol bu kazanmak da var kaybetmek de.

Çok kötü oynadık evet, şimdi ise bu maça bakıp hatalarımızı düzeltmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt