Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maçın en iyisi(bizim takımımız için diyorum) kesinlikle sabri helal olsun valla dany de iyiydi en kötüsü emre çolak kendini messi sanıyor tırnağı olamaz farkında değil oyunu yavaşlatıyor pas tercihleri berbat elmander hakikaten sakatlıktan sonra kötü ama emre çolak hakikaten bitirdin beni bugün birde sol bek diyenlere sol bek le çzülecek iş değil ileride çoğalıyorz ama açaçak oyuncu yok
fatih hoca zaten maçtan önce konuşurken bile yüzü asıktı yani belli yönetimde bir şeyler var ama yönetim farkında değil fatih hoca bu takımın elamanı değil baş tacı olmuş isimlerden biridir.Takımda huzur yok ama pardon unutmuşu 28 snejder var çıkar 3 tane gitti kaldı 24 ekle 16 tane(paf takımdan ) etti 40 snejder bu sayı bir yerden tanıdık geldi
Allah'tan kork be en iyi oyuncumuz(bugün) sabridir ne yapsın sabri daha ne yapsın çalım attı gitti geldi elinden geldiği kadar sanki eboue olsa yenerdik ya biraz ön yargılı olmayın ya EMRE ÇOLAK'a kimse bir şey demiyor burak kaç defa kaçtı pas vermiyor keza selçuk ta kaçtı pas vermiyor
böyle bir şey olmaz. geriye düşüyorsun, bir silkelen, baskı kur, pozisyon bul. hiç biri yok. çok kötü oynadık bu kadar isteksizliğin açıklaması olamaz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.