Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olay budur. Geçen sene Ujfa, Eboue,Melo, Selçuk,Elmander fark yaratmıştı. Bu sene hiçbiri yok sahada. 18 Lig 6 CL, 2-3 kupa maçından hemen hiçbirinde iyi oynamadık.

Herkes 4 4 2 diyor ama geçiniz ya. Manchester United yıllardır 4 4 2 oynuyarda kim çözebiliyor.

Kanatlarında Nani, Valencia forvetin Van Persie, Rooney gibi adamlar olmadıktan sonra hiçbir halt olmaz bu takımdan.

Ne olursa olsun yerli kanat oyuncusu alınmali...

15 Milyon euro parayı basıp arda turan alınmalı

15 milyon euro + 5 m taksitleri ödenmeyen para = 20 milyon €...

nerde...

Sneijder geleceğine Arda gelsin derim ama ne Arda gelir, ne yönetim o parayı verir

takımda forvet yok arkadaş burak güven vermiyor ne kadar gol atsa da

Arkadaş Kasımpaşa da bile 3-4 tane çalımcı oyuncu var. Bizde çalım özelliği olan bir tane adam yok. Rezalet bir rezalet.

Evvela takımda hırslı oyuncu sayısı 0. Engin yekta bu takımın olmazsa olmazları.bu 1.

2.si defans kurgusu rezil.sabri efendi defansa gelemez.sol bek maalesef yok"riera kusura bakmasın ama sol beksiz oynuyoruz.

3.sü 2.golde ayağını uzatmayan ve de tüm maç boyunca rezil bir oyun oynayan emre çolak kesinlikle 11 oyuncusu değil.

4.sü hamitçi arkadaşlarım alın tepe tepe kullanın.bence bitik.

5.si ve en önemlisi bu takıma takviye gerekli değil diyen başkanım size açık olarak söylüyorum bal gibi transfer şart hemde en az 3 olmak kaydıyla 4 topçu farz.bunu düşünemediğiniz için siz ve yaveriniz "Sn.Bülent Tulun"bu sene çok evlere şenlik maç çıkaracağız.

6.ve son sözümde Fatih hocam'a bu emreye daha ne kadar katlanacağız çok merak ediyorum hocam.sizide hayretle izledim.İnşallah vardır bir bildiğiniz.Yok ben başkandan hınç aldım diyorsanız bu kadar olurdu.Başardınız.

Ridvan Dilmen i sevmesem de dogru konusuyor simdi Emre hakkinda

bugün görüldüki Sneijder ve Carlinhos şart oğlu şart. o zaman Rierayıda solda kullanırsın. emre ve umuttanda kurtuluruz.

Kanat yok ee forvet arkası oynayacak adam yok defans zaten yol geçen hanı bir yerde yanlış var ama ne?

En büyük sorun oyuncu performansları değil sorun şu ki geçen sene kadar tempolu oynuyamıyoruz geçen sene tempolu koşan takımını bu sene kaç maç izledik.

1-Süper kupa

2-Manchester maçları

kerim frei carlinhos ömer toprak vardı bir zamanlar transfer listemizde ne oldu bu adamlara esas ihtiyaç olan adamlar bunlardı

Beyler kasımpaşaya yeniliyosak işimiz zor cidden kasımpaşayı takip ediyorum leş takım cidden

Fatih Terim bu maç da basın toplantısı yapmazsa artık bir sorun olduğu ortaya çıkar.

serdar tasci

atila turan

alper potuk

gokhan tore

kerim frei

sneijder ve yabanci forvet

pfffffffffffff yazarken yoruldum vallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt