Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera-Eboue-Dany-Riera-Melo-Sneijder(?)

Sneijder gelirse altı yabancı oldu bile. Biz sezonun geri kalanında Emre'yi mi izleyeceğiz? Çıldıracam lan, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor takım.

Transfer Nöbeti

Hadi simdi versinler o 2 milyonu hatta uzerine 2 milyon daha versinler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbolcu konuşurken isimleriyle hitap ediyoruz saygısız bir durum yok ortada fatih bey mi demeliyiz. Soyadını yazmadım o kadar

Git 5 takim düsürerek,tek sampiyonlugunu $ikeyle elde eden ayküttünüze hitab et sen öyle.5 Sampiyonluk Avrupada kupa Milli Takima ilkler yasatan Birine sen futbolcuya hitab ettigin gibi edemezsin.Saygi duyacan Saygili olacaksin.

Bu gece buralar şenlenir yönetim daha çok sıkıya alır transfer işini yapması lazım bu hafta sonu bir şeyler.

Hoca yanlış yolda falan değil dostum elindeki malzemeden en fazla bu çıkar.

Yapma be usta gs gibi takım bizden ne aşağı bütçede oynuyan takımlar var kanat oyuncun yoksa 4-5-1 oyna orta sahayı kontrol et galatasaray takımı diyoruz bütün transferler kendinin isteğiyle gerçekleştiriliyor.

Yenilgi sonrası forum harbi çekilmiyor çoğu yorumlar yüzünden !

Transfer Nöbeti

Muslera-Eboue-Dany-Riera-Melo-Sneijder(?)

Sneijder gelirse altı yabancı oldu bile. Biz sezonun geri kalanında Emre'yi mi izleyeceğiz? Çıldıracam lan, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor takım.

Engini izleriz...

Emre bu aksamki goruntusunden sonra anca kumda oynar

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben mactan 1-2 saat önce söylemistim, gelecek olumsuz bir sonucta buralar yanar diye.

Yahu Kasımpaşa'yı yenmek için Sneijder mi gerek? Transfer mi gerek yahu bu takımı yenmek için! GAlatasaray'ın formasını atsan sahaya kazanması gerek bu maçı çıldıracam yahu!

bu takımda 2 seneden beri bir yardıran kanat oyuncusu yok

ulan bi tane burağa top atamadınız, emre ergeni aldığı topu dikti tribüne. sorsan hepsi şınaydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt