Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 transferi elini yüzüne bulaştırarak takımın motivasyonunu kaybettirdiler be. 1 adam yüzünden olmassa anında açıklarsın olmadı net ! Biz Galatasarayız

ünal aysal gidip bu hafta bütün transferleri bitirmesi lazim artik icraat zamani konusmakla olmuyor bu isler...

Ben bu sene bu gerginlikten şampiyonluk geleceğini sanmıyorum açıkçası..Avrupa'da belki gazla bir tur daha gelir ancak uzun maratonda zor..

Muhtemelen de yine Liselilerin istediği olacak ve hoca gidicek ve gitmesinin tek nedeni ise çok sevilmesi ve Galatasaray deyince Başkandan önce akla gelmesi..Başka bir açıklaması yok..

Taraftar olarak ancak burda tartışalım biz,icraat sıfır...Çok başımızı taşlara vurucağız çoookkk..

5-4

geçenlerde de tartıştık bu konuyu seninle.şu anda yapılan açıklama ortamı germek adına,karışık olan medyayı daha da karıştırmak adına,içimizdeki sorunları daha da dışarıya yansıtmaktan başka birşey değil.çok yanlış hocam.eğerki içimizde bir sorun varsa,bu kendi içimizde halledilmeli yandaş medyaya pabuç bırakılmamalı.

Yahu transfer sezonu başladı ALLAH AŞKINA HOCA NE DEDİ ? Bana Sneijder-Diego dediler ben onları istemiyorum olacaksa KAKA olsun dedi..

Bülent Tulun denen yaratık hah ben seni burdan vururum diyerek Başkan ile elbirliği yaptılar kaç günlerdir Sneijder ile ömür geçirdiler..

Fatih Hocam Solbek derken Stoper derken beyfendiler Fatih Hocamızın isteğinin aksine gittiler Sneijder ile uğraştılar

YEŞİL SAHANIN İÇİ ONUN DIŞI BENİM Diyen Ünal Aysal neden hocanın istediği mevkilere değil de şov için Sneijder ile ilgileniyor ?

Ünal Aysal yemin ederim gözümden düşüyor... Bülent Tulun kulakların umarım çınlıyordur..

Ünal Aysal şunu bilsin Fatih Terim'i ELEMAN olarak görüyorsa bizde onu ELEMAN olarak görürüz..

ok birader .hocanın çıkıp bu yandaş medya önünde bu şekilde konuşmasını kabul ediyorsun yani.bu mu bizi düzlüğe çıkaracak.

Ne yapsın. Adam geldiğinde beri aynı terane. Ne derde çare olan var, ne yarayı kapatan. Yandaş-mandaş, 1,5 yıldır belli ki hoca çok bile sabretmiş.

ok birader .hocanın çıkıp bu yandaş medya önünde bu şekilde konuşmasını kabul ediyorsun yani.bu mu bizi düzlüğe çıkaracak.

sizi de anlamıyorum bazıları der fatih hoca neden acıklama yapmıyor bazıları der neden acıklama yapıyor adam daha ne yapsın elinden geleni fazlasıyla yaptı zaten sen sanıyormusun bu dediklerini direk yönetime demediğin? Emin ol demiştir fakat değişen bişey yok olmuyor. Fatih hoca da baktı işler kendi aleyhine gidiyor yok hoca istemiyo yok şu yok bu daha ne yapmasını bekliyorsunki?

Gerçekten çok ilginç camia olduk ulan iyi giderken nasıl baltalıyoruz kendimizi

ben cikiyor kafada zaten 3 tel sac var onu da bos bosuna o bunu dedi bu bunu dedi baskan boyle tulun soyle fatih boyle diyerek saclar gidertemem .. Sacsiz kalip , kari bulamayinca baskan bana sacmi transfer yapacka .. :lol:

Valla böyle giderse hoca sene sonunda şampiyon bile olsak istifa edebilir.

Herkes şunu iyi bilsin Galatasaray Kulübünün sahibi Liseliler değil TARAFTARIDIR.

FATİH TERİM BU TAKIMI SONUNCUDA YAPSA 3TE 5TE 10DA YAPSA BENİM İÇİN METİN OKTAYDAN SONRA KULÜBÜN EN BÜYÜK 2. EFSANESİDİR TARİHİMİZDEKİ EN BÜYÜK BAŞARILARI YAŞATAN ADAMDIR.HERKESİ YEDİRİRİZ AMA FATİH HOCAYI ZOR YERSİNİZ.

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim hakkında yazdıklarımdan sonra hocanın önünü kesmeye çalışmasınlar yapmaya çalıştıklarının altında kalırlar dediğimde bana atıp tutanlar, yok hoca bir şey mi söyledi yok bunları nereden çıkarıyorsunuz açıklamamı yaptılar diyenler nerede? sizin bir şeyi anlayabilmeniz için illa bugünkü gibi açıklama mı yapılması gerekiyor? takımımızı ne kadar iyi takip ettiğiniz, olaylardan ne kadar haberdar olduğunuz ortada. siz anca sneijder diyin onla uğraşın, yönetime destek olun. böyle devam edin.

tamam orda haklısın renktaş ama selçuk melo emre elmander semih bunlar nie ölü şuan bence bunun sorumlusuda hoca ,ha hocaya saygım sonsuz kimse laf ettirmem hoca için ama belli ki hoca da bu sene formsuz

kazma var diyorsun dimi? Hoca kimleri istedi kimler alindi. Sol bek-stoper istemedimi? Hocami dedi cris alin hee.... Hoca diyor alan varmi??

schalke 5-4 yendi :asd:

Katılıyorum biz bu kafayla bir yere gidemeyiz eğer hocanın derdi büyükse açar başkanla konuşur ama Galatasaray hocası başkanını medyanın taraftarın önüne atamaz. Eğer derdi varsa başkanla konuşur çözülür bu Koskoca Fatih Terim lafını dinletemiyecek mi hocaya ayrıca böyle yaparak nereye gideceğiz yarın başkan sallar hocaya medyada bu sefer yürü başkan deriz. Sorunlarımızı sessiz sedasız çözmeyi bilmemiz lazım bu işler böyle medya yoluyla laf atarak çözülmez.

Ünal Aysal Galatasaray'ı karşısına alıyor farkında değil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt