Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ok birader .hocanın çıkıp bu yandaş medya önünde bu şekilde konuşmasını kabul ediyorsun yani.bu mu bizi düzlüğe çıkaracak.

konuşşsun ne olacak. bir transfer yüzünden medya maymunlarına koz veren- doğru söylenide susturan. açık ve net konuşulsun herşey ... bu düzlüğü çıkaracak bizi..

sen diyorsun medya niye konuşuyor. hoca ile konuşan varmı??? telefonda iş yapıyorlarmışş...

buradan kıçı kırık elit kendini galatasarayın sahipleri sanan liseli tayfaya sesleniyorum : bu adamın üstüne oynarsanız adnan polat'ın gidişinden beter olur gidişiniz! haydi bakalım. "allah kerim, fatih terim!" sözlükten alıntıdır

Yahu transfer sezonu başladı ALLAH AŞKINA HOCA NE DEDİ ? Bana Sneijder-Diego dediler ben onları istemiyorum olacaksa KAKA olsun dedi..

Bülent Tulun denen yaratık hah ben seni burdan vururum diyerek Başkan ile elbirliği yaptılar kaç günlerdir Sneijder ile ömür geçirdiler..

Fatih Hocam Solbek derken Stoper derken beyfendiler Fatih Hocamızın isteğinin aksine gittiler Sneijder ile uğraştılar

YEŞİL SAHANIN İÇİ ONUN DIŞI BENİM Diyen Ünal Aysal neden hocanın istediği mevkilere değil de şov için Sneijder ile ilgileniyor ?

Ünal Aysal yemin ederim gözümden düşüyor... Bülent Tulun kulakların umarım çınlıyordur..

Ünal Aysal şunu bilsin Fatih Terim'i ELEMAN olarak görüyorsa bizde onu ELEMAN olarak görürüz..

konuyu saptırma.bu konu basın önünde apaçık konuşulacak konu değil.hocada hatalıdır.başkanda hatalıdır.

Terimin bu tek adamlik ,imparatorluk sevdasi gunumuzun kurumsallik buyuk sirket haline donusmus kuluplere uymuyor artik.Kendini bir turlu yenileyemedi bu konuda.Surenlede cok cekismisti,Floretinada baskanla kavgaliydi ,Milanla iyi giderken yonetimle kapisinca sezon basi gorevine son verildi.Bir tek Canaydin teslim oldu kendine sonuc ortada.Ben iyi yonetimle basari gelecegine inan biriyim.Huylu huyundan vazgecmeyecegine gore Terim yazik ediyor kendine.

yazıklar olsun ya,kimsenin bizi bitirmesine gerek yok,biz kendimizi yiyoruz...

Galatasaray'ın düsmanı Galatasaray'lılardır!!!!

Yahu arkadaşlar deminden beri soruyoruz Fatih Hoca neler dedi özet geçebilecek yok mu?

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim hakkında yazdıklarımdan sonra hocanın önünü kesmeye çalışmasınlar yapmaya çalıştıklarının altında kalırlar dediğimde bana atıp tutanlar, yok hoca bir şey mi söyledi yok bunları nereden çıkarıyorsunuz açıklamamı yaptılar diyenler nerede? sizin bir şeyi anlayabilmeniz için illa bugünkü gibi açıklama mı yapılması gerekiyor? takımımızı ne kadar iyi takip ettiğiniz, olaylardan ne kadar haberdar olduğunuz ortada. siz anca sneijder diyin onla uğraşın, yönetime destek olun. böyle devam edin.

napalım yonetim istifa etsin ustune fatih terimde takımı bıraksın bunumu isstiyosun

?

Katılıyorum biz bu kafayla bir yere gidemeyiz eğer hocanın derdi büyükse açar başkanla konuşur ama Galatasaray hocası başkanını medyanın taraftarın önüne atamaz. Eğer derdi varsa başkanla konuşur çözülür bu Koskoca Fatih Terim lafını dinletemiyecek mi hocaya ayrıca böyle yaparak nereye gideceğiz yarın başkan sallar hocaya medyada bu sefer yürü başkan deriz. Sorunlarımızı sessiz sedasız çözmeyi bilmemiz lazım bu işler böyle medya yoluyla laf atarak çözülmez.

yönetimle konusmadığını nerden biliyorsun?

Arkadaşlar Hoca Sneijder'i istemiş. O kadar da yalan söyleyecek değiller. Başkan dedi ya istedi diye. Sadece maliyetini düşündük hocayla dedi. Ama Hoca yavaş gidilmesine ve stoperle sol bekin şimdiye kadar alınamamasına ve içerdeki herşeyin sızdırılmasına kızıyor.

olsa olsa sorun Bulent Tulun dur baska birsey gelmiyor aklima, ayrica transferlerin yavas yavas ilerledigini

Bjk Maçında Birşeyler yapmalı uA tabii hocaya değer veriyorlarsa.

Sence kim alacak bu konuşmayı üstüne.

Bu lafı en çok üstüne alacak kişi başkan olmalı.Ve tulunu anında silmeli defterden.Fatih hoca floryadan yolladı o bacadan geri girdi.Resmen hocayı istifaya zorluyor.Açık ve net.Sanki hoca gidecek mourinyo gelecek.Bu tuluna mourinyo bile dayanmaz vallahi.:(

Senelerdir hep aynı muhabbet biri biter biri başlar bu tulunların ilk günden hoca gördü olacakları takımın başarısı belki bazı şeylerin üzerini kapattı ama artık oda kapatmıyor umarım çözülür hiçbişey yokmuş gibi davranmaz artık kimse

konuşşsun ne olacak. bir transfer yüzünden medya maymunlarına koz veren- doğru söylenide susturan. açık ve net konuşulsun herşey ... bu düzlüğü çıkaracak bizi..

sen diyorsun medya niye konuşuyor. hoca ile konuşan varmı??? telefonda iş yapıyorlarmışş...

ya arkadaşım başkandan müsade ister.ikisi başbaşa verir.bütün işleri bütün sıkıntılarını döker hoca.nedir yani medya önünden milletin ağzına sakız vermek.bumu galatasaraylılık???

Maçı niye yenilmişiz ? Açıklama yaptı mı Terim? Yoksa sırf yönetimden mi konuştu?

Ulan geçen sene şampiyon olmusuz bu sene Şampiyonlar liginde üst tura geçmişiz ilk yarıyı lider bitirmemiş gibi

Yönetimle Fatih Hoca arasında birşeyler oluyor.

Adam maçtan önce konusacaklarını yazmıs gelmis.Zaten kamp boyunca konusmadı bu haldeyken hoca takımı nasıl motive edecek maç icin

Yapilacaklar basit:

Anti-Terimciler gönderilecek.

Acilen transfer yapilacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt