Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocanın suskunluğundan futbolcular bile korkarken yönetim bunca zamandır güldü geçti.Belliki Hoca bir birikmişlikle konuştu artık Galatasaray'a zarar verdi falandı filandı bunları geçelim bütün yöneticile sneijder konusunda test şıkkı gibi farklı cevaplar verirken elaleme rezil rüsva olduk...Gönülsüz olduğunu belli bir adamın kapısında bekliyoruz agzından çıkacak olumlu bir kelimenin nöbetini tutuyoruz 10 gündür başkan takımda 28 tane sneijder var derken bile ne kadar gayri ciddi...bize 28 tane sneijder değil arma aşkına oynayan Galatasaray ruhu taşıyan isimsiz kahramanlar lazım...

Başkan ve idareciler aklını başına toplasın. Burası fenevbahçe değil! Kimse haksızın yanında olmaz. Kalkıpta çağlayanlara sokaklara dökülmez büyük başkan diye. Beyaz mendil sallar ve o başkanı gönderir. Burada kimse GALATASARAY'dan büyük değildir. Fenevbahce taraftarı gibi cahil bir topluluk yok karşılarında. Ne yaptığını bilen Galatasaray'ı düşünen taraftar var burada.. Fatih Hoca hatalıysa o bile gider.. ASLOLAN GALATASARAY'dır.

Kaybetdik+Terim Konusmasi= :(

Sneijder de gelmezsin artik..kabak tadi verdi... hersey bos BOMBOS

Renktaş ne olursa olsun bu yaptığı bana göre Fatih Terime yakışmadı Fatih hoca klasında bir insan bu işi çözer sessiz sedasız.Geçen sene yönetimle arası iyiydi demek ki ya hoca tarafında ya da yönetim tarafında değişen bir şey var ama bunlar halledilebilir şeylerdir diye düşünüyorum artık olan oldu umarım bu fırtına bizi kenetlendirir de uçar gideriz ilerleyen dönemde yoksa yine bekleriz yıllar boyunca.

Bunun dışında çok net burada sorun belli her sene her durumda bunu görmek mümkün.

1) Galatasaray başarılıyken ortaya çıkan başarıyı sahiplenme huyu yönetim tarafından ve içeride birilerinin sürekli hocayı yönetimi gazlaması sonucu içeride kavgalar çıkması.Hoca değişir yönetim değişir ama bu kavgalar hiç değişmez bunu hep gördük.

2)Gazla çalışan taraftarımız. Hoca açıklama yapar aslansın hocam yürü hocam. Başkan sneijder der bu başkan büyük adam helal başkana be yürü be derler. Daha yarım saat önce insanlar hoca istifa diyordu biraz geri sayfalara bakmak yeterli şimdide yönetim istifa kimse Fatih hocayla uğraşamaz haddinizi bilin yönetim vs. diyor .

Biz böyle mi birlik olacağız ?

Ya zaten kimse kusura bakmasın bizden taraftar olmaz anlık başarılarla takım desteklenmez ama yıllardır biz böyleyiz gecen sene havalarda ucuyorduk aşağı inmiyorduk bu sene bi ters gitti herkes hepimiz su istifa bu istifa bi kere daha yenilsek yönetim istifa diye bağırırlar tribünde

İyi hoş güzel de niye yenildik hoca? Saha dışı olaylar yüzüne mi? 4-4-2 israrında mı ? Transferler istedin de alınmadı mı ? Kim engel koydu ? Şimdi mi söylenir bunlar.

Ek olarak yarın Ünal Aysal divan toplantısında bir şeyler verecekti. Hangi yüzle gidecek şimdi?

Galatasaray tarihinde Metin Oktay'dan sonra sanırım herhangi bir şey yapmaya en fazla yüzü olacak adam hocadır. Başkan düşünsün hangi yüzle vereceğini. Veya orada bulunacak ve başkanı hocaya karşı kuran kişiler.

Aykut'la falan mı karıştırdın Fatih Hocayı ? KAĞIDA YAZMIŞ KAĞIDA..

bence yönetim ve tulun suclu ama fatih hoca en az onlar kadar suclu ,ikinci terim dönemi gibi ego tavanda ben bilirim,ben yaparım doğrudur mantığı ile yazın bir tek doğru transfer yapılmadı bu takıma, fatih hoca net gelecek günlerdeki rezaleti yönetimin üstüne atıyor... hepsi net suclu olan camiaya oluyor..

Yarindan itibaren (zaten hali hazirda var, ilk yariyi hatirla, gecen seneyi hatirla) muthis bir coktturme propagandasi baslayacak.

ve bunun tek sorumlusu medyanın ağzına laf veren sayın başkanımız ve fatih hocamızdır. millet örtpas ediyo.bizim maşallah herşey alenen meydan da.devam aynen devam.

[video=youtube;1lD8WxEEUkk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1lD8WxEEUkk[/video]

Bizde demokrasi ile çok başlılık karıştırılıyor.

yönetimi ve hocayı canı gönülden tebrik ediyorum koskoca adamlar biraraya gelip sorunlarını kendi içlerinde medenice çözemiyor gerçekten çok yazık Sneijder falan da gelmesin bu sezon bu akşam bizim için kapanmıştır

stoper dıyor sol bek dıyor herkes ancak gerçeği görmüyor

sneijder olsa ilerde top tutucaz yaratıcı olucaz defansa sürekli top gelmicek yanı suan ileri giden top duvara çarpıp donuyor defans iyi oynasada gol yiyor ve atamayınca yeniliyor bu kadar basit

doğru diyorsun renktaş ama hamit ve emre çolak oynarsa sneijder değil en formda zidane gelse bile alakasız yerde top kaybedip gol yeriz

sneijderi en basindan beri istemeyen biri olarak, sneijderin gelmedigi halde takimin icine ettigi beni öyle sinirlendiriyor ki....

Baskan,bu yasanılan hadiselere ragmen niye bülent tulun'u görevden almaz.İş baska,dostluk baska..Bunların dostlugu galatasaray'a zarar veriyor.Önünde daha cok gecmedi sezgin örnegi var.Kendisini uzun yıllar bu kulübün basında görmek istiyorum ama galatasaray'a zarar veren capulcular'a el atmasa kendini yakıcak.

Baskanın röportajı varmı acaba yakın zamanda?Sikayetlerimizi topluca iletelim ikinci yönetim vakasını görmek istemiyorum.Sıkıldım!

bukadar çok konuşan yöneticiyi nerden buldular. fatih hoca haklı biraz susun allahınızı severseniz.

Her an kapa açıklama düşebilir vazgeçildi diye..

Ordun yanında Hocam .. Seni yemeye çalışanlar düşünsün..

546216_10150851230459230_1915435158_n.jpg

fatih teirm konuşmuş medyaya,,

arkadaş futboldan sorumlu kimlerr ali dürüst-a.albayrak ve fatih hoca..

bumu profesyonellik başkan transferi konuşur medya üzerinde, danışmanı başka işlerle uğraşanlarr...

tarih-hün-yok şöyle böyle.. bize lazım olanı al- ondan sonra bekleyelim. herşeyi karıştıran yönetim.

fatih terim mi haberleri sızdıran??

her transfer döneminde isim sızıyor... alınsa iyi boşa zaman geçiriyorlar.

hoca planlama ve aklındaki sahaya yansıtacakken sırf transferle uğraşmaktan işine adapte olamıyor, futbolcularda etkileniyorr..

Bir başkan düşünün ki önüne uzatılan her mikrofona,söylediği sözün nerelere gidebileceğini düşünmeden fütursuzca konuşan,neyse sonumuz hayır olsun...

İyi hoş güzel de niye yenildik hoca? Saha dışı olaylar yüzüne mi? 4-4-2 israrında mı ? Transferler istedin de alınmadı mı ? Kim engel koydu ? Şimdi mi söylenir bunlar.

Ek olarak yarın Ünal Aysal divan toplantısında bir şeyler verecekti. Hangi yüzle gidecek şimdi?

Çok boş konuşuyosun , mevzu yenilgi değil!

ok birader .hocanın çıkıp bu yandaş medya önünde bu şekilde konuşmasını kabul ediyorsun yani.bu mu bizi düzlüğe çıkaracak.

Ben dündü sanırım Eğer Hoca ile Yönetim arasında problem varsa hoca susmaz demiştim susmadı da :yenieek: Beğenirsin beğenmezsin hocanın tarzı budur.. Hocayı eleştirmek yersiz.. İnsanlar arkasından birşeyler çeviriyor o suç olmuyor bunu açık açık söyleyince suç oluyor öyle mi? Zaten Medya biliyor en azından bizim kafamızda da netleşmiş oldu problem..

Herşey iyi gidiyordu be güntekin ne olursa olsun liderdik, şmp liginde 16 dayız rahat mı battı anlamadık ki );

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt