Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yya bırakkk abi bu ne yaa yönetimde kim yılansa allah cezasını... hiçbişey demiyorum bıktım artık birlik yok kimsenin geldiği yok nerde defans nal topluyo muslera bir pozisyonuda çıkarsın takımın geçen seneyle alakası yok sneijder ihtiyaçtı ama artık hayatta gelmez egolar tavan yaptı olay bitti kimse gelmez artık burdan fener yada beşiktaş alırsa çok üzülürüm kim ne derse desin fatih terimin böyle konuşması çok saçma bence kendi içinde çözme diye bişey yok

Yarindan itibaren (zaten hali hazirda var, ilk yariyi hatirla, gecen seneyi hatirla) muthis bir coktturme propagandasi baslayacak.

ve bunun tek sorumlusu medyanın ağzına laf veren sayın başkanımız ve fatih hocamızdır. millet örtpas ediyo.bizim maşallah herşey alenen meydan da.devam aynen devam.

Aynen yahu,nicin kendi aralarında cözemiyolar bunu,cok Avrupai bi baskanımız varmıs,baslarım Avrupaisine,bu ülkede böyle olmuyor o isler,ne sorununuz varsa oturun bi masaya konusun karsılklı

Şu saatten sonra hala Sneijder diyen varsa kusura bakmasın Galatasaray Sevgisinden şüphe ederim...

Sneijder'in geldiği gün Fatih Hocamızı kaybederiz..

Sneijderi de Allah belasini versin Tulununda .Bize klub tarihi boyunca parali askerlerden degil Gs askiyla Yanan futbolcu ve yoneticilerden hayir geldi.Para icin takimi sustali maymuna cevirecek ne topcu ne de yonetici istiyorum.Adam alinirsa sistem degisecek adam biZle dalga gecip bide espri yapiyor.Bizdeki irlandalilar da 24 saat diye diye takimi ve imajimizi mahvediyor

Ynt: Transfer Nöbeti

Transfer istemiyorum hoca gülsün mutlu olsun bizi zaten şampiyon yapar. En gec yarın transfer aciklanir sırf fatih hocaya inat. Kimsin sen be adam Bulent tulun

Şu ezikler aykut kocamanın istedigi oyuncular aliyor...

Terim istedigi oyuncu alamiyor...

Abı sorun nedir kimmiş yonetici bi ogrenmek istiyorum...?

fatih teirm konuşmuş medyaya,,

arkadaş futboldan sorumlu kimlerr ali dürüst-a.albayrak ve fatih hoca..

bumu profesyonellik başkan transferi konuşur medya üzerinde, danışmanı başka işlerle uğraşanlarr...

tarih-hün-yok şöyle böyle.. bize lazım olanı al- ondan sonra bekleyelim. herşeyi karıştıran yönetim.

fatih terim mi haberleri sızdıran??

her transfer döneminde isim sızıyor... alınsa iyi boşa zaman geçiriyorlar.

hoca planlama ve aklındaki sahaya yansıtacakken sırf transferle uğraşmaktan işine adapte olamıyor, futbolcularda etkileniyorr..

geçen seneden bu sene arasındaki fark sadece bu yani renktaş. bravo sana.güzel yorumluyosun.

Herkese hak ettiği değeri vermek lazım, şimdiye kadar yapılan çoğu işte yönetimin başarılarını söylemek lazım ama;

Terim bu takımın başında olmasaydı inanın çoktan yönetim istifa denmişti,

Yetersiz ve birbirinden farkı olmayan teknik kapasitesi düşük olan bu oyunculardan bir takım oluşturdu ve herşeye rağmen ligde şampiyon yaptı, Cl son 16 ya kaldırdı.

Taş olsa çatlar, ama Terim yinede içindekileri en beyfendice söylerek açıklama yaptı ve bu davranışı kesinlikle doğrudur.

Tulunun şu açıklaması her şeyi anlatıyor 'Şu an sadece Şınayder transferiyle uğraşıyoruz'. Bunun dışında Albayrağın suratı her şeyi ifade ediyordu.

Merak etme. o kupayi yine kadikoyde kaldiracagiz..kuslar catlayacak yine...

Biz boyle kendimizi içten çökertirsek kupa mupa kaldıramayız hayal gormeyin. O kupayı ancak geçen seneki taş gibi sağlam takım kaldırır. Biz busene oyle değiliz ne takım olarak ne camia olarak. Kendimizi barcelona gormeyi de bırakalım. Biraz gerçekçi olun. Çok değil biraz.

aslında bn hocanın kime laf gönderdiğinide anlamadım ya arkadaş neler oluyor ya :mad:

aziz yıldırım denen herif aykut'un arkasında duruyor , bizim yönetim Fatih Terim'i arkasından vuruyor..

Adana Sezgin Bülent Tulun bu adamların ne numarası var????:mad:

Hıncal Uluç ,Adnan Sezgin'nin elinde heralde Adnan Polat kaseti filan var demişti.Durum budur.

Renktaş ne olursa olsun bu yaptığı bana göre Fatih Terime yakışmadı Fatih hoca klasında bir insan bu işi çözer sessiz sedasız.Geçen sene yönetimle arası iyiydi demek ki ya hoca tarafında ya da yönetim tarafında değişen bir şey var ama bunlar halledilebilir şeylerdir diye düşünüyorum artık olan oldu umarım bu fırtına bizi kenetlendirir de uçar gideriz ilerleyen dönemde yoksa yine bekleriz yıllar boyunca.

Bunun dışında çok net burada sorun belli her sene her durumda bunu görmek mümkün.

1) Galatasaray başarılıyken ortaya çıkan başarıyı sahiplenme huyu yönetim tarafından ve içeride birilerinin sürekli hocayı yönetimi gazlaması sonucu içeride kavgalar çıkması.Hoca değişir yönetim değişir ama bu kavgalar hiç değişmez bunu hep gördük.

2)Gazla çalışan taraftarımız. Hoca açıklama yapar aslansın hocam yürü hocam. Başkan sneijder der bu başkan büyük adam helal başkana be yürü be derler. Daha yarım saat önce insanlar hoca istifa diyordu biraz geri sayfalara bakmak yeterli şimdide yönetim istifa kimse Fatih hocayla uğraşamaz haddinizi bilin yönetim vs. diyor .

Biz böyle mi birlik olacağız ?

Onur,iyi hoş diyorsunda sana üstüne basa basa eleman diyen bir başkanla nasıl oturupta çözebileceksin herşeyi.

Adam tulundan vazgeçmiyor ve masa altından sopa gösteriyor.Fatih hoca çok dolu.Nasıl atabilecek içindekileri.Yinede üslubunu bozmadan inanılmaz seviyeli o da gösterdi sopayı.Bakalım bundan sonra ne olacak.

1-Fatih hoca gözden çıkarıldıysa ki öyle gözüküyor hiçbirşey yapılmayacak.Sneijder birşekilde getirilip şov yapılacak.

2-Eğer olaki fatih hocanın lafları acıttıysa adam gibi bize gelmeye hevesli 3 adam "fatih hocamın icazeti alınarak" 2 gün içerisinde takıma kazandırılacak ve hocaya birdaha laf sokulmayacak.

Olayda durumda budur.

Bulent tulun'a laft atanlar var. Yine napti bu herif?

İyi hoş güzel de niye yenildik hoca? Saha dışı olaylar yüzüne mi? 4-4-2 israrında mı ? Transferler istedin de alınmadı mı ? Kim engel koydu ? Şimdi mi söylenir bunlar.

Ek olarak yarın Ünal Aysal divan toplantısında bir şeyler verecekti. Hangi yüzle gidecek şimdi?

Yenilgiyle ilgili açıklamayı yaptı.. Sorulan bir soru üzerine bunları söyledi.. Engel koyulmasa yada hoca bu hisse kapılmasa niye çıksın konuşsun...

Yüzsüzlükle suçladığın adam senin yaşının 2 katı bu kulübe emekleri var.. Kimi yüzsüzlükle suçladığına dikkat et!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt