Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yenilgiyle ilgili açıklamayı yaptı.. Sorulan bir soru üzerine bunları söyledi.. Engel koyulmasa yada hoca bu hisse kapılmasa niye çıksın konuşsun...

Yüzsüzlükle suçladığın adam senin yaşının 2 katı bu kulübe emekleri var.. Kimi yüzsüzlükle suçladığına dikkat et!!

Orada özneden kaynaklanan bir sorun var. Ünal Aysal'ı kastetmiştim.

Fatih terim kimi istiyorsa onu alacaksın bu kadar net. Fatih terimle çalışıyorsan bu böyle olacak başka yolu yok. Önceliğim Stoper diyorsa,sol bek diyorsa öncelik budur. Adamın çalışma şekli bu. İçten içe manevralar yaparak yıpratmayacaksın bu adamı. Adam toplantı da konuşuyor, tık ertesi gün gazetelerde. Kendi içimizde sorunları çözelim diyor,hop ertesi gün yöneticilerden biri alıyor eline mikrofonu gevezelik yapıyor.Rahat bırakın şu adamı artık.

Dikkatinizi çekdimi konuşma sırasında bugün kazansaydık konuşmayacakdım dedi hoca . Basının önünemi çıkmıcakdı maç hariç sorumu almıcakdı anlamadım ama çıkmayacakdım yenilgi ile başka yerlere çekilmesin diye konuşuyorum diye başladı toplantıya

benim kendi düşüncem yönetimdeki huzursuzluğu adnan öztürk yaratıyo zaten başkan olmak istediği de bi gerçek

kim ne derse desin. basın önünde ne başkanın hocaya,nede hocanın yönetime giydirmesi büyük yanlıştır.

hocayla birebir görüşmeyen konuşmayan iletişim kurmayanların hiç mi suçu yok? eğer hoca basın önünde bu açıklamayı yapıyorsa birşeyler fazlasıyla ters gitmiş demektir. o da biliyor basın önünde konusmanın iyi olmadığını? napsaydı?

Sayın Galatasaray ın elamanı Ünal Aysal Beyfendi.

Bizim için çok değerli, dünyanın sayılı hocalarından biri olan Fatih Hocanın bu hali NE ? Sayın Eleman Ünal Aysal. Kendine gel kendine.

Burası ezikbahçe değil. Bu adam da Aykut değil. Git dediğinde gidecek gel dediğinden gelecek.

Galatasaray taraftarı bu güne kadar kimin gitmesini istemişse o gitmiştir.

Taraftar olarak bu sefer damarımıza bastın haberin ola.

Fatih Terim le uğraşmayın. Ona dokunmayın. Onu üzmeyin. Bu camianın değerlerini üzmeyin yoksa üzülen siz olursunuz.

O kadar

bir araya gelip çözülecek durumun ötesinde futbol kadrosu, şimdi suçu birbirlerine atıp duruyorlar , net hem hoca hem yönetim sucludur , dünya üzerinde tek sol acık amrabat var zanneden adamlardan bişey beklenmemeli ..

bu takımı Fatih Terim kurdu Amrabat,Dany,Hamit onun ısrarla istediği isimler bir de Emre Çolak var ne buluyor bu çocukta anlamış değilim

Benim merak ettiğim şey Tulun'un neden bu kadar önemli olduğu. Aynı şekilde Adnan Sezgin'den de vazgeçmemişti Polat. Anlamak zor.

abartmayın arkadaslar amrabat eboue dany melo bunlar hep hocanın istedigi oyunculardı ve hepsi alındı.ben zannetmiyorum hocanın isitedigi ve bilgisi dısında bi oyuncunun bu takımdan iceri girsin.

amrabattan önce kimleri istedi (onuda a.albayrak aldı)

melodan önce kimleri istedi

danny den önce kimleri istedi...

forvet kimleri istedi

sol bek kimleri istedi

bişeyleri söylecekseninz bunlarıda söyleyinnn

aziz yıldırım denen herif aykut'un arkasında duruyor , bizim yönetim Fatih Terim'i arkasından vuruyor..

en çok da buna delleniyorum zaten. ulan aykut denen herif hiç bir işe yaramıyorken adamlar arkasında duruyor. Biz efsanemizi en başarılı zamanında bile arkasından vuruyoruz. :mad::mad::mad:

Bulent tulun'a laft atanlar var. Yine napti bu herif?

Bülen tulun bu olayın dışında zira onun hiç bir şekilde yönetimde olmaması lazım dı

Aysal paşa nın yaptığı en büyük hatadır transfer vsvsvs ile alakalı değil Hocanın isteyip istememesi ile de alakalı değil

olmayan teşviği varmış gibi gösterip mektup falan yazma mevuzları yüzünden,, kulüp ten fersah fersah uzak tutulması gereken bi zat

yaşını başına almış olgun artık hepsi bizden daha medeni bireyler ancak birbirlerine basından bu kadar laf atan bi td. ve başkan yok

gidin 1gün mü 1saat mı 1 ay mı toplantımı yapıyosunuz napıyorsunuz başbasa gizlice yapın

bunu ne takıma ne oyuncularınıza nede taraftarınıza göstermek zorunda değilsiniz

en az onlar kadar üzülen ve kahrolan taraftar oluyor suan sadece ben ve benım gıbı bu duruma uzulen taraftarları haklı buluyorum geri kalan herkes haksızdır benım ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt