Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sayın Galatasaray ın elamanı Ünal Aysal Beyfendi.

Bizim için çok değerli, dünyanın sayılı hocalarından biri olan Fatih Hocanın bu hali NE ? Sayın Eleman Ünal Aysal. Kendine gel kendine.

Burası ezikbahçe değil. Bu adam da Aykut değil. Git dediğinde gidecek gel dediğinden gelecek.

Galatasaray taraftarı bu güne kadar kimin gitmesini istemişse o gitmiştir.

Taraftar olarak bu sefer damarımıza bastın haberin ola.

Fatih Terim le uğraşmayın. Ona dokunmayın. Onu üzmeyin. Bu camianın değerlerini üzmeyin yoksa üzülen siz olursunuz.

O kadar

yaşına yakışmayan bi yaklaşım. biraz daha olgun ol. laf ettiğin adam GALATASARAY başkanı.ne hocaya nede başkana bu şekilde yaklaşamazsın.

Osman Altunterim ‏@altunterim

Düşünmenizi istemedim" diyor.. Telefon kapanıyor.. Biliç'e teklifi götüreni de tahmin etmenizi istiyorum! Terim nelerle uğraşıyor siz bilin!

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

3 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

"Ben siz görevdesiniz diye bu teklifi kabul etmedim.. Dostum olduğunuz için size de bilgi vermek istedim. Yanlış şeyler duyup yanlış şeyler

4 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

"Hayır ama bırakacakmış" diye cevap veriyor ve görüşme bitiyor.. Aynu gün.. Florya'da telefon çalıyor.. Arayan.. Evet.. Slaven Biliç!

5 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Kulüplerle menajeri görüşüyor.. Biliç "Kim" diyor.. Menajeri : GALATASARAY! Biliç şaşkın.. "Fatih Terim bıraktı mı?" diye soruyor.. Menajeri

6 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Biliç'in telefonu çalıyor.. Arayan menajeri.. "Türkiye'den seni istiyorlar".. Bilic milli takımı EURO 2012 sonrası bırakacağını açıklamış

7 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Geçen sezonun ikinci yarısı.. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor.. Ligin sonlarına gelinirken, Hırvatistan Milli Takımı'nın hocası olan Slaven

bunları simdimi soylemek aklına gelmiş.daha neler sıkacaklar bakalım.

Yeter şu Fatih Terim sevdanız Ünal Aysala laf söylemeyin Adnan Polatı ne çabuk unuttunuz Balık hafızalılar

2010-2011 SEZONU ADNAN POLAT : Galatasaray ligi 8. Sırada bitirdi. Yenilgi sayısını hatırlamıyorum Ligin bitmesine 6 hafta kala küme düşme riski vardı.Ligde 15. Sıraya kadar düştü.UEFA Kupasında Karpaty Lyiv takımına elendi.Galatasaray tarihinin en başarısız sezonunu geçirdi.

2011-2012 SEZONU ÜNAL AYSAL : Galatasaray Şampiyon oldu. Fenerbahçenin mabedi Şükrü Saraçoğlu Stadında tüm engellemelere rağmen şampiyonluk kupasını kaldırdı. Direkt olarak Şampiyonlar Ligine katılacak. Transferlerde Muslera, Ujfaluji,Felİpe Melo,Eboue,Elmander gibi 1.sınıf oyuncular transfer edildi. Yerli rotasyonu için Selçuk İnan,Engin Baytar gibi futbolcular transfer edildi. Sezon sona erdiğinde Galatasaray en çok puan toplayan,en çok galibiyet alan, en az yenilgi alan,en çok gol atan,en az gol yiyen takım olarak ligi bitirdi.

TEKNİK ADAMLARLA ÇALIŞMALAR

ADNAN POLAT Eric Gerets,Feldkamp, Bülent Korkmaz,Skibbe,Rijkaard,Hagi,Bülent Ünder gibi sık sık Teknik direktör değiştiren bir yönetici olarak akıllarda kaldı. Bu bizim Anadolu takımlarının yöneticilerinde sık rastladığımız bir durumdu. Bu şartlarda Fatih Terim gibi Galatasaray aşığı bir hoca bile Galatasarayda görev almayı kabul etmedi.

ÜNAL AYSAL Sportif açıdan belkide en büyük seçimi Fatih Terimi Galatasaray Teknik Direktörü yapmaktı. Bu seçiminde ne kadar haklı olduğu Lig bitiminde anlaşıldı.Fatih Terim Galatasarayı şampiyon yaparak Şampiyonlar Ligine direkt katılmasını sağladı.

TRANSFERLER

ADNAN POLAT : Mehmet Batdal ( 2. Ligde Bucaspordan transfer edildi ), Serdar Özkan ( Bedelsiz olarak Beşiktaştan transfer edildi ), Çağlar Birinci (Denizlispordan transfer edildi ),Ali Turan( Kayserispordan transfer edildi ) ,Lorik Cana) (Sunderlandden tansfer edildi ),Pino Euro)(Monacodan transfer edildi ) , Misimovic (Wolfsburgdan transfer edildi ), Stancu Steau Bükreşten transfer edildi ), Culio Clujdan transfer edildi) ,Yekta(Kasımpaşaspor) ,Kazım kazım(Fenerbahçeden bedelsiz transfer edildi ),Zapata ( Bedelsiz)Insuayı kiralıkolarak transfer etti.

ÜNAL AYSAL : Muslera 12 milyon euro (Lazio,Uruguay Milli takımı), Ujfaluji (Atletico Madrid), Eboue ( Arsenal) Felipe Melo (Juventus) Riera( Liverpool) Elmander ( Bolton ), Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan. BU TRANSFERLER BİLE ADNAN POLATLA ÜNAL AYSAL ARASINDAKİ VİZYON FARKINI ORTAYA KOYMAKTADIR.

MALİ YAPI

ADNAN POLAT : Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan 2010 Yılı Mali Genel Kurul Raporu Kulüp Konsolide Borçlar ve Alacaklar bölümünde yer alan bilgiye göre, kulübün toplam borcu 514.046.150 lira,oldu..Galatasaray'ın aldığı banka kredileri ise toplam 187.275.809 lira. 2011 yılında Görevi bırakırken Kulubün toplam Borcu 315 milyon dolardır.

ÜNAL AYSAL : Göreve geldikleri 18 Mayıs 2011 tarihi itibariyle 56,2 milyon dolar olan vadesi geçmiş borçların, 31 Aralık 2011 tarihinde 31,3 milyon dolara indiğini aktaran Arkan, "Toplam borç alacak farkımız, 315,2 milyon dolardan, 251,9 milyon dolara indi. Faizleriyle birlikte kredi borçları 149,6 milyon dolardan, 110,1 milyon dolara geriledi.

Krediler karşılığı verilen teminatlar ise 850,5 milyon dolardan, 531,6 milyon dolara indi. Konsolide borç alacak farkı, vadesi geçmiş 31,3 milyon dolar, kısa vadeli 95,8 milyon dolar ve uzun vadeli 124,8 milyon dolar olmak üzere toplam 251,9 milyon dolardır. Bu rakamın göreve geldiğimiz tarihte 315,2 milyon dolar olduğu unutulmamalıdır" ifadelerini kullandı.Yılar sonra yükselen yerine düşen borçlardan sonra

Adnan Polat'ı sadece oyuncu ve lig sıralamasına göre değerlendirmemek lazım, kimsenin başkan olmak istemediği elini taşın altına koymadığı bir dönemde başa geldi. Bu günkü projelerin hayata geçmesinde payı çok fazladır. Adamı niye karaladıklarıda ortadadır. Bugün aynı olayı Terim'e yapıyorlar ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Adnan Polat yıllarca bu kulübe Sportif direktör olarak bile fazlasıyla emek vermiştir ama size Tulun, Sezgin gibiler lazım herhalde.

Bir yönetimi överkende diğerlerini yerin dibine sokmakda çok doğru olmuyor.

Madem çok biliyorsun o zaman söyle

Zapata

Sabri Gökhan Servet Hakan

Cana Barış Ayhan Mustafa Sarp Culio

Stancu

Yapsın Bakalım Fatih Terim Şampiyon

yahu şampiyonluk bırak onuda istemiyoruz keşke başına geçecek cesareti bulsaydı

Bu gürültünün artık sona ermesi lazım.

Gelsinler bir araya konuşsunlar. Çözülüyorsa çözülsün herşey. Çözülmüyorsa hoca dahil kimin gitmesi gerekiyorsa yollar ayrılsın.

Sorunları çözmek yerine görmezden gelerek ilerlemek ilerde daha büyük sorunlar doğurur.

Beyler bu açıklama Hoca'nın geçen sene sonunda yapmadığı açıklamadır.Sneijder'dan uzaklaşıp büyük resmi görün.Mesajda Ünal Aysal'a değil.Öyle olsa geçen sene Fatih Terim bizzat Ünal Aysal'ı GS'ın 1 numarılı ismi diye anons etmezdi.

yapılan transferlerde hocanın istemediği bi transfer açıkla sende. herşeyide yönetime suç bulma renktaş. sakiri podolski olayları hoca haklıdır ama, polat dönemi gibide bi kadro yapılmadı şimdi ona.

turgut benle dalgamı geçiyosun..,,

geçen sene hadi avrupada yoktuk anladık..

sen bir planlama yaparken a-b-c diye sıralama yapıyorsan. en v-y-z planına kalıyosan ne yapacaksın...

ayrıca hangi transfer yetişmiş. benmi diyordum kampa yetişecek-şu tarihte gelecekler diye????

bişeyler söylersen bende bunu söylerim. istemediği adamlar gelmedi. zamanında alamayıp maaş-yok şöyle böyle diyip basına malzeme veren fatih hocamıydı????

Madem çok biliyorsun o zaman söyle

Zapata

Sabri Gökhan Servet Hakan

Cana Barış Ayhan Mustafa Sarp Culio

Stancu

Yapsın Bakalım Fatih Terim Şampiyon

Siz yanlış anladınız galiba Ben Adnan Polatı savunmuyorum burada ki Adnan Polat'ın yabancı transferindeki son senesine bakmazsak ne kadar başarılı olduğunuda biliyoruz ha bu takıma gelen Selçuk Hamit Burak hoca olmasaydı bu oyuncuların hiçbiri şu an bu takımda olmazdı

Arkadaş şimdiden bölünmeyin hocaydı-yönetimdi diye. evet hoca söylediklerinde haklı,ama keşke bu kadar kaos kokusu varken medya bizi sürüklemek isterken sen yine büyüklüğünü gösterip haklıda olsan kolu kırıp yeni içinde bıraksaydın, birileriyle konuşsaydın he belki konuşmuşsundur belki anlamamışlardır ama şimdi daha beter yerlere gitmeye başlıyoruz. Çook malzeme çıkıcak bu durumdan

bülent tulun yapıyor herşeyi bu adamın şike davasındada adı geçmişti tapeler falan :SS:

anlamıyorsunuz sorun Bülent Tulun, Adnan Öztürk, Sedat Doğan falan değil.

Sorun başkanın Fatih Terim'e bakış açısı.

sürekli basın üzerinden mesaj göndermeler, imalı konuşmalar, her seferinde görev sınırını çizme çabaları...

kısacası Fatih Terim'in camianın, dolayısıyla başarıların merkezinde olması; bir nevi "başkandan rol çalıp" 1.adam konumuna gelmesini pek kabullenemiyor.

Fatih Terim'le çalışıyorsanız eğer bazı şeyleri iyi hesaplamanız, gerekirse yönetim anlayışınızdan bazı tavizler vermeniz lazım.

Başkanın bahsettiği kurumsallık, profesyonel yönetim anlayışı, emir komuta zinciri hepsine tamam... Ama burada Fatih Terim gerçeğini göz ardı edip ısrarla damarına basamazsın. Basarsan da hocanın böyle bir tepki vermesi normal.

umarım iş daha büyümeden çözülür ama ben açıkçası olayın çok daha ciddi boyutlara varacağını düşünüyorum.

Fatih Hoca sorun nedir aciklamadan ancak komplo teorilere buyuk yol acti. Medya bunun ile bol bol eglenir.

Abi Galatasaray taraftarını tanıdığım için söylüyorum bunu, saman alevi gibiyizdir biz. Başarılar da çabuk unutulur başarısızlıklarda bizde. Şimdi herkes sinirli, gergin falan ama bir transfer, bir Beşiktaş galibiyeti güllük gülistanlık yapar buraları :rolleyes:

Beni yapmaz..

Ya ben Adnan Polat'a laf diyordum Ünal Aysal ondan beter çıktı..

Yemin ederim transfer ile ilgili falan değil kızğınlığım.. Basın soru soruyor beyfendi ısrarla Fatih Hocaya ELEMAN diyor..

Sen kimsin ? Fatih Terim 40 senedir Galatasaray için çırpınıp dururken sen 70 senedir nerdeydin demezler mi ? adama ?

Ya söylenecek çok şey var ama içimde kalsın.. çok üzgünüm mağlubiyete değil bu olayın gerçekleşeceğini kaç defa yazdım göz göre göre gerçekleşti..

Bu daha iyi günlerimiz..

Başkan geldiğinden beri iyi işler yaptı borçlarda ciddi azalma var amatör branşlarda eziliyorduk şimdi başa baş oynuyoruz kazanıyoruz kaybediyoruz önemli değil başkan şunun kararını vermeli aradaki yöneticilere yol verecek futbolu tamamiyle bırakacak hocamıza gerisi halledilir başkan ve hocamız bu işi çözecektir

arkadaşlar hocanın sneijderi istemediğini nerden çıkardınız helal olsun size ya

Aynen öyle Fatih hocayı hiçmi tanımıyorsunuz bu olaylar neredeyse 1 senedir var. Hoca sneijder i istemedi ondan böyle konuştu diye düşünmekte büyük beceri bence. Hocanın derdi istemediği topçunun alınması değil istediklerinin olmaması her adımımda önüne taş koyan birilerinin olması herkes işine baksın diye boşunamı diyor bir transfer hakkında 5 farklı yönetici çıkıp konuşuyor bu yöneticilerin işi bu mudur. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor hocanın derdi bu sonuçta takımın başarısızlığı durumunda sorumlu kendisi olacak.

Adnan Polat zamanında polat'a laf kondurmaz hep Adnan Sezgin yerdi lafı.

Şimdi de Ünal Aysal'a laf kondurmaz hep Bülent Tulun yiyor lafı.

Sanki ben koydum O'nu oraya.

1 hafta once bu taraftarın tamamı sneijder gelsin diyodu eminim benm gibi bi cok kişi bu transferden sogudu.

Osman Altunterim ‏@altunterim

Düşünmenizi istemedim" diyor.. Telefon kapanıyor.. Biliç'e teklifi götüreni de tahmin etmenizi istiyorum! Terim nelerle uğraşıyor siz bilin!

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

3 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

"Ben siz görevdesiniz diye bu teklifi kabul etmedim.. Dostum olduğunuz için size de bilgi vermek istedim. Yanlış şeyler duyup yanlış şeyler

4 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

"Hayır ama bırakacakmış" diye cevap veriyor ve görüşme bitiyor.. Aynu gün.. Florya'da telefon çalıyor.. Arayan.. Evet.. Slaven Biliç!

5 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Kulüplerle menajeri görüşüyor.. Biliç "Kim" diyor.. Menajeri : GALATASARAY! Biliç şaşkın.. "Fatih Terim bıraktı mı?" diye soruyor.. Menajeri

6 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Biliç'in telefonu çalıyor.. Arayan menajeri.. "Türkiye'den seni istiyorlar".. Bilic milli takımı EURO 2012 sonrası bırakacağını açıklamış

7 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Geçen sezonun ikinci yarısı.. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor.. Ligin sonlarına gelinirken, Hırvatistan Milli Takımı'nın hocası olan Slaven

işte buyrun. bu konu şimdiye kadar hiç konuşulmadı. ah hocam ah ağızlarına malzeme verdin bunların.daha neler duycaz neler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt