Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferi an itibari ile kapanmıştır,imparator konuşarak en iyisini yaptı,susunca anlamıyordu dingiller.

umarim dingiller derken Unal Aysal'i kast etmemissindir. Oda olmasaydi su andaki durumumuz ne olurdu? Fatih Terim kendi agziyla kameralara demedimi Kaka yada Kaka'ya esdeger birini isterim diye? Al sana Kaka olmuyor ama Sneijder dendi daha ne olacakdi?? Abartmayin media zaten boyle aciklar ariyor kendi kendimizi batirmayalim Kaleyi icten cokertiyoruz resmen.

Hiç hevesim kalmadı zaten.Ne Sneijder konusunda ne ŞL konusunda.Vaziyet kötü:o

umarim dingiller derken Unal Aysal'i kast etmemissindir. Oda olmasaydi su andaki durumumuz ne olurdu? Fatih Terim kendi agziyla kameralara demedimi Kaka yada Kaka'ya esdeger birini isterim diye? Al sana Kaka olmuyor ama Sneijder dendi daha ne olacakdi?? Abartmayin media zaten boyle aciklar ariyor kendi kendimizi batirmayalim Kaleyi icten cokertiyoruz resmen.

Bülent Tulun ve basından bahsediyorum.

Yuh artık Galatasarayı Fatih Terim karıştırdı Pazar akşamı izlerken spor kannallarını basın toplantısını izlerken telegolde bu yazdıklarımı hatırla

Bu kadar egoistlik olmaz

sorun sizsiniz işte, elalem ne diyecek diye kendi değerlerinizi harcarsınız?

hakan şükür şöyle böyleee asssss

arda sevhilis ile şöyle böyle assssssssssss

hasan şaş şyöle böyle asssssssssssss

fatih terim egoist assssssss

bırakın bu işlerri. elalem ne diyecek diyemi korkuyosunuz. ne derse desin? taraftar kenetlenir takıma-hocasına -yönetimine sahip çıkarr..

sabahtan beri hocaya egoist diyip duranlar vardı.. varsın böyle galatasray için hayatını adam egoist olsun.

Fatih Terim bu gece klübün içindeki karmaşayı medyanın önüne servis ederek adeta programlarda bizi konuşun demiştir.Galatasaray sırtından vurmuştur. Susmalı başkanla yüzyüze konuşmalıydı. Herzamanki egoistliğinin esiri oldu

Terim artik zarar veriyor,baskan baskansa yollari ayirmali.Ondan sonre gorelim bakalim keramet sirf Terim'de miymis yoksa baska unsurlarda onemlimiymis basari icin.Bence ispati daha once olmstu ama tekrardan kanita ihtiyac var galiba.(Suren-Terim & Canaydin-Terim)

Iyi hoca her zaman bulunur lakin iyi yonetim cok daha zor bulunur,gecmis ornekleriyle dolu.

neden sneijder defteri kapanıyormuş anlamadım. hoca söylediği herşeyde haklı olabilir ama bu konuda haksız. o zaman keşke zamanında da maliyetinden ötürü Hagi transfer edilmeseydi, Popescu alınmasydı. emre aşık ve sergenle 4 sene üst üste şampiyon olup UEFAYı alırdık belki!. şikeciler 10 milyon eurolar verip Sowu alıyor Meirelesi alıyor, Belhandayı alıyor. takım kalitesi bunlarla artar. amrabata 9 milyon verdirten başkanmıydı yoksa ısrar eden hocamıydı. hoca herşeyde haklı ama bu konuda haksız.

Fanatik gazetesinde bu gerginlik vardı hatırlarsanız.Diyeceksin ki ona mı inanıyorsun hayır ama bugün olanlar yazılmıştı.Net bir şekilde basına sızıyor maalesef.

Sneijder gelse de oynatmamak hocanın elinde.Benim de tanıtığım Terim istemediği halde transfer edilen adamı Sneijder de olsa oynatmaz.Olan bizim huzurumuza,paralarımıza olur ;)

aynı konuyla ilgili gene fanatik gazetesiydi sanırım bir başlık vardı fatih terimin alınırsa oynatmam demesine ithafen başkanın dediği

...Sneijderide alırım oynatacak teknik direktörüde....

:rolleyes:

Fatih Terim bu gece klübün içindeki karmaşayı medyanın önüne servis ederek adeta programlarda bizi konuşun demiştir.Galatasaray sırtından vurmuştur. Susmalı başkanla yüzyüze konuşmalıydı. Herzamanki egoistliğinin esiri oldu

ayrıca Galatasarayın elemanı olmak Fatih Terimin zoruna gidiyorsa durmasın gitsin

Sen pırasa yemeğinden pırasadan başka bir yemek yapıldığını duydun mu Adnan Polat olsaydı Fatih Terimin eline pırasa verecekti

Ünal Aysal 300 trilyonluk ceylan eti verdi

Kusura bakma dostum benim matematiğim iyi değildir. 300 trilyon 180 milyon dolar yapar bu kadar parayı Fatih Terime ve Futbol Takımına mı harcadı? Öyleyse bizde neden kaka falan yok acaba?

Sen pırasa yemeğinden pırasadan başka bir yemek yapıldığını duydun mu Adnan Polat olsaydı Fatih Terimin eline pırasa verecekti

Ünal Aysal 300 trilyonluk ceylan eti verdi

babasının yerimi, onu seçen genel kurul değilmi??

kusuruma bakmada, fatih hoca geldi diye bazı şeyler oldu... futbol anlamında-taraftar heycan anlamında..

aynı konuyla ilgili gene fanatik gazetesiydi sanırım bir başlık vardı fatih terimin alınırsa oynatmam demesine ithafen başkanın dediği

...Sneijderide alırım oynatacak teknik direktörüde....

:rolleyes:

İşte bunu demek istiyorum :)

ben bu taraftar baskısıyla hocadan vazgeçebileceğini sanmıyorum dolayısıyla Sneijder ile görüşmelerin sonlandırılacağını düşünüyorum.Sen ise tam tersini saygı duyarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt