Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu adam nasıl 11 gol attı o zaman ilk yarı? Daha iyi oynadığını söylediğin Elmander neden 1 golde kaldı söyler misin?

umut formdaydı sezon başı , gerçi attığı golleri tekrar izleyince hiçbir golünün futbol klası ile ilgisi olmadığı görülüyor tamamen fırsatçılıkmış gibi görünen şans , elmader formsuz bu sezon doğrudur hatta ilk yarıda rezalet denebilecek seviyedeydi ama bu maçta ilk yarıda ayağına aldığı topları saklayıp arkadaşlarına servis etmesini görüp bir de 2. yarıda giren umudun çaresiz çırpınışlarını izleyince aradaki fark ortaya çıkıyor

Burak'ın şu takımdan derhal gitmesi gerekiyor. O varken 10 kişi oynuyoruz. Pozisyonlarımızı başlamadan mahvediyor.

Kesinlikle katiliyorum. Burak geldikten sonra Selcuk ta bitmis durumda.. bunu kimse gormezden gelmesin, hamit geldi eboue bitti..

takim bugunki macindan sonra sampiyonluga havlu atmistir. ayni zihniyet ayni taktik ayni mentalite ayni oyun malesef devam etmekte... ve hala Terim bundan ders cikarmadi... Sonuc...yonetim de catlak sesler var, fatih terimin istedigi oyuncular alinmiyor sanirim...Fatih terim inadi ve yanlis transferle kendini yakiyor.. Bu sene iskence cekecegiz... buyuk maclar haric butun kucuk takimlara karsi boyle oyuna hazir olun..

Burak Bursa maçında gol attığında zaten 2-1 öndeydik, Antalya maçında da 2-0 öndeydik nasıl oluyor da bu maçları bize Burak kazandırmış oluyor?:D

Ama doğru BJK maçında çok emeği geçti,hakkını yemeyelim 1 puan 1 puandır :D

Transfer Nöbeti

Yahu hoca çalışmıyor ki. Transfer yapılacak adamı göndermişler hallet işi sen o bölgeyi tanıyorsun diye. Hocayla birebir muhattap bile değil. Medya Tulun'u attı taraftarın önüne sizde vurup duruyorsunuz adama. Tulun'a sıra gelene kadar ne adamlar var yönetimde.

Burayı istedikleri gibi at koşturacakları, birbirlerinin altını oyacakları, onun bunu kuyusunu kazacakları şirketleri gibi görüyorlar ya, sinir oluyorum.

İnşallah Abdürrahim Albayrak'ın delikanlılığı tutar da çıkıp birbir hepsinin kirli çamaşırlarını saçar ortaya... İnsan içine çıkamaz hale gelirler Terim'in altını oymaya çalışan kumpasçılar.

erhan telli snijder gelirse fatih hoca istifa eder diyor gerçkten anlayamıyorum ya bir inat uğruna sneijderi istememek ne demek ya hadi hocamız amatör ruhlu istemiyor yönetim nie tutturuyor alacaz diye yalnız Başkan hep böyle bir oyuncu getirmek istiyor takıma yahu bırak be hocam yapsınlar öyle bir transfer sen yine oynat oynatma ama sneijderi istememek gerçkten işin suyunu çıkarmak ya :o

Bu afrikalıların sömürge olduğu kadar var hiç kafa çalışmıyor adamlarda her sene her sene ne kupası lan mahalle maçı sanki.

Yahu hoca çalışmıyor ki. Transfer yapılacak adamı göndermişler hallet işi sen o bölgeyi tanıyorsun diye. Hocayla birebir muhattap bile değil. Medya Tulun'u attı taraftarın önüne sizde vurup duruyorsunuz adama. Tulun'a sıra gelene kadar ne adamlar var yönetimde.

hocanın bilgisi olmadan sneijder ile görüşüp transfer sürecinin dışında tutarsan fatih hocayı o da çıkar böyle açıklama yapar. tulun amatör branşların başında ne işi var orda.tulunu okadar hafife alma başkana akıl hocalığı yapıyor. seçim döneminde de sürekli yanındaydı

Evet, sağ kanat oynamışlığı var da sol kanat oynadığını hiç hatırlamıyorum.

G.Antep maçı 2 yıl önce kupadan elendiğimiz. Arda yerine oynamıştı solda Arda'dan daha iyi oynamıştı. Servet ayısı son dakikalarda asistini yemişti hatta :(

Şu yönetimde ki istenmeyenler kim yok mu yaşı büyük GS'ın dinamiklerini bilen bir abimiz.

Burak Bursa maçında gol attığında zaten 2-1 öndeydik, Antalya maçında da 2-0 öndeydik nasıl oluyor da bu maçları bize Burak kazandırmış oluyor?:D

Ama doğru BJK maçında çok emeği geçti,hakkını yemeyelim 1 puan 1 puandır :D

Orada gol atmasa 2-2 bitebilirdi.

Şimdi orada O'na emek hırsızı demek istemiş olabilirsin. Orada Bjkli futbolcunun az da olsa teması var. O da kendini bıraktı doğal olarak.

----------------------------------------------

Burak gelmiş Selçuk bitmiş. Hamit gelmiş Eboue bitmiş. Kesin öyledir.

ulan ben de bir 11 yapacam ; Muslera-Eboue-Semih-Taşcı-Coentrao-İnler-Selçuk-Machado-Konopylanka-Sneijder-Burak

erhan telli snijder gelirse fatih hoca istifa eder diyor gerçkten anlayamıyorum ya bir inat uğruna sneijderi istememek ne demek ya hadi hocamız amatör ruhlu istemiyor yönetim nie tutturuyor alacaz diye yalnız Başkan hep böyle bir oyuncu getirmek istiyor takıma yahu bırak be hocam yapsınlar öyle bir transfer sen yine oynat oynatma ama sneijderi istememek gerçkten işin suyunu çıkarmak ya :o
Erhan Telli anca sallasın

G.Antep maçı 2 yıl önce kupadan elendiğimiz. Arda yerine oynamıştı solda Arda'dan daha iyi oynamıştı. Servet ayısı son dakikalarda asistini yemişti hatta :(

Ben hiç hatırlamıyorum valla.Zaten en kötü içe katederek oynardı.Emre'nin en fazla yaptığı da o zaten.

sneijderi istememek bilmiyorum biraz saçmalık şuan dünyadaki her antrenöre sorsan sneijderi gözü kapalı kadrosuna yazar ama fatih hocanın bu takıntıı nedir onu anlamak güç.

Ben Fatih Terimden daha mı az Galatasaraylıyım?????

O 3 trilyon maaş alıyor bütün Gün Galatasarayı düşünüyor

Ben hiçbir maddi çıkarım yokken yatmıyor Galatasaray için yazıyorum düşünüyorum benimde vaktim Galatasarayla geçiyor

helal sana aga budur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt