Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimler değişiyor, başkanlar değişiyor, hocalar değişiyor ama transferler hiçbir zaman kampa yetişmiyor bende buna deli oluyorum.Transfer sezonunun başlamasına 1 ay kala görüşmeye başla işi bitir, Transfer sezonunun 1. günü al getir, çok zor olmamalı

Bu defansı Serdar Aziz kurtarıcak he?Nedir bu Serdar efsanesi anlamadım.Şu an dünya üzerinde bir tane bizde olsa dediğim yerli statüsünde stoper var o da Serdar Taşçı.

Bazıları onada balon diyo yani herkez bişey der şu an ben alınabilicek adamları söylüyorum , bu ağırlığı kaldırabilicek yerli söyleyin benim aklıma gelmiyo

Abi Adnan polatın basını yanlıs insanlara güvenmek yedi Ünsal aysalın sonuda onu gösteriyor:o

İç catısmalar bizans oyunları taht kavgaları lise zart zurt la olum bi huzur verin la neyi paslasamıyonuz neye comak sokuyonuz sokacam elemanınada danısmanınada yıldız oyuncumu alacan al konusma al ver hocanın eline o işini yapar elmander hocadan önce anlasılmıstı ne yaptı oynatmadımı?

Her türlü iddiasına girerim bence yarın ya da yakın zamanda yönetim geri vites yapacak sorunu tatlıya bağlayacaklar üstüne 31 Ocak'a kadar hocanın istediği adamların 1-2'sini alıp yönetimde sorun çıkaran hocanın çalışmak istemedikleri adamları usulca pasifize edecekler.

güzel hesaplamissin ama alperi hayatta 5 den asagi vermezerl. serdar icin de komik rakam istiyorlar 8 milyon. ayrica sercani da yazmissin. sercan türkiyeye gelmek istemiyor zaten. sneijder lazim bu takima. orta sahayi gecemiyoruz resmen. melonun oynamayamamasi ve selcukun pek yaratici olamamasindan dolayi

Sneijder sezon başından beri forma şansı bulamıyo melo gibi olmasından korkuyorum , bizim sorunumuz arkada arkayı toparlamamız lazım

Fatih hocanın Schneijderi istemediğine katılmıyorum , Schneijder yada benzeri bir " oyun değiştirici " direkt sonuca gidebilecek ,

Selçuğuda rahatlatacak takıma seviye atlatacak bir oyuncu istiyor ,

bu Wesley de olabilir başkasıda bence hocanın sıkıldığı transferin bu kadar uzaması

emre colak kendini bitirdi..calismadi..her zaman bir yetenek kalacak, ama asla bir star olamaz..

takım resmen arda bize lazım diye bağırıyor. top tutar kanatlarda oynar forvet arkası oynar. ah keske sene basında geri alsaydık. atletico başkanı ayağımıza kadar gelmişti.

Hakan Sipahi ‏@hsipahi

Galatasaray kırgınlığının transferle doğrudan ilgisi yok. Fatih Terim'in iki gün öncesine kadar istifa edeceği durumu vardı, bilinsin.

Kaynağı Hasan Şaş'tır.

Alper Potuk Serdar Aziz Sercan Saraer kimdir ALLAH aşkına nasıl bir futbol cahilliğidir.ercan Saraer dediğin adamı Caner Erkin ergeni bile katlar.Serdar Aziz'i daha geçen fener maçında gördük.Alper Potuk ise gelicekte nerede oynayacak.Forvet arkası oynayacaksa bu takımda kim gol atıcak.

başımıza ne geldiyse çenemizden geldi. başkan 2 de bir çıkıp konuşmasa gördüğü her mikrofona konuşmasa böyle malzeme de vermemiş oluruz basına

Her türlü iddiasına girerim bence yarın ya da yakın zamanda yönetim geri vites yapacak sorunu tatlıya bağlayacaklar üstüne 31 Ocak'a kadar hocanın istediği adamların 1-2'sini alıp yönetimde sorun çıkaran hocanın çalışmak istemedikleri adamları usulca pasifize edecekler.

Akıl ve mantık bunu EMREDİYOR ,

yönetim daha doğrusu başkan GALATASARAY lı ise yukarda yazılanı yapmalı .

moralim hala cok bozuk adam gibi transferi bitirip zamaninda takima monte edebilirdik ama yönetim yine gösterdi beceriksizligini gittik olmadik yerde kasimpasaya yenildik... simdi ezikler ve kargalar maclarini alir yine yapisirlar ensemize durduk yere umutlandiriyoruz su herifleri ne güzel haftaya kargalari yenip onlarada puan farkini acabilirdik bu sezon cok rahat sampiyon olmak varken iskence cekiyoruz durduk yere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt