Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder defteri kapatılsın herif resmen oyalıyo bizi ,ingiltereden talip çıkar belki oraya giderim havası var ,onun keyfinimi bekleyeceğiz biz zaten melo gibi takımında sürekli forma şansı bulamadı son zamanlarda geldiği gibi katkı yapmasını beklemek hayalcilik olur ,sakin kafayla düşününce isim olarak tamam iyi ama katkı olarak hemen bişey vericeğini zannetmiyorum

şu saatten sonra birini bulucaklarını zannetmiyorum yani tutupta kalan 2 haftada sneijder ayarında birini getiremessin.

keita-ustunel.jpg

reis keske donsen..

kusura bakma kardes ama hic bir kimse bu takimin hocasina cikipta "eleman" diyemez milyonlarin onunde.. senin oturdugun bir binada kapici varsa sen ona "kapici" diye bagirirmisin.

Bunun ifade edilmesi belki yanlıştır fakat Fatih kendisini sıradan görmüyor, yani bu kulüp demek ben demek gibi davranıyor. Oysa açıklamasında hiçbirimiz Galatasaray'dan büyük değiliz diyor ama ben size yedirmem de diyor :)

Sizce Fatih Terim'in "kulübün maaşlı elemanıyım" sözü;

Bir laf çakma mıydı yoksa başkana saygısı mı?Ben Fatih Terim'in bu tarz çocukça laf oyunlarına gireceğini zannetmiyorum.

Hocanın demeye çalıştığı kısaca şu

Eyy atanmış başkan.Tamam benin hakkımda ne dersen de.Elemanmı diyorsun.Tamam elemanın.Ama yeterki biraz SUS..

Bu saatten sonra yapıcağımız iş sneijder defterini kapatmak ,ona vericeğimiz para ile serdar aziz +alper potuk -sercan transferlerini halletmek

Transfer Nöbeti

gidip diego yu alıp getirsinler artık söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.. bu herifin nazını mı çekip duracaz gelmiyecekse gelmesin zaten ne vereceği belli değil herif kaçtane ciddi sakatlık geçirdi nereye giderse gittsin sneijderden başka futbolcu mu yok.

Öldürmeyen acı güçlendirirmiş hayırlısı :sad007:

arkadaslar fatih terim'in haldun ustunel'e ihtiyaci yok. hocamizim guvendigi ve cok sevdigi iki yonetici ali durust ve andurrahim albayrak, unal aysal tarafindan devre disi birakilmasindan rahatsiz. hocamizin istedigi oyuncuyu getiriyordu albayrak ve durust, sikinti burdan ibaret.

Fatih Hoca başka bir camiaya mensup olsa başında taşırlardı,bir de bize bak.

Fatih terimin basin toplantisini yeni seyrettim... ciddi ciddi sorunlar var gibime geldi.... yaaa anlamis degilim yemin ediyorum.

2 sene once dipe vuran bir takim, gecen sezon yeni yonetim yeni teknik direktoru geldi . gecen sene sampiyon bitiriyorsun..bu sene ilk yariyi lider bitiriyor, cl de ust tura cikiyorsun.... nedir bu sorun arkadas.... neden ????

Hocanın açıklamalırı ile Sneijder arasında nasıl bir bağlantı var?Hoca Sneijder'i istemiyor mu istemiyorsa neden Ünal Aysal Hoca'nın listesini açıklarken ilk Sneijder'i açıkladı?

Koskoca GS başkanı çocukça oyunlara mı girdi yoksa Fatih Terim'in önceliği o mevki değil mi?

bak ronaldinho vetosunu anlayabilirim hatta empati kurduğumda bn bile istemezdim açıkçası ama bu adam müthiş bir ortasaha oyuncusu ya adam daha gelmeden bütün şerefsizlerin korkudan aklını aldı.. sadece bir transfer değil ki bu aynı zamanda pskilojik bi üstünlük ayrıca takıma level atlatacak avrupada ki nadir oyunculardan biri yani aklım almıyor ya

Hacı hoca istiyor veya istemiyor ne farkedecek ki şu saatten sonra. Eyvallah takıma level atlatacakta herif 20 gün oldu bir karar veremedi gitti mübarek. Hoca geç gelen adamı ne yapayım diyebilir. Birde hocayı anlamak lazım eğer üst düzey bir transfer yapılacaksa bu, bu sene iyi bir çıkış yapıp sakatlığı atlatan kaka olsun diyebilir. Hocaya deseler tamam kakayı alcaz konuş elinden geleni yapıp ikna edebilir.

Sonuçta sneijder yaklaşık 4 aydır maç yapmıyor, bu çok büyük risk ve hoca bunun altına girmek istemiyor olabilir. Sneijder bugün interde takır takır oynayan sadece para sorunu olan adam olsaydı zaten bizimle adı geçmeden ingiltereye gitmişti. Herkes bu transfere şüpheyle bakıyor temkinli yaklaşıyor. Ortalıkta bu durum varken bile adam hala leylalarda.

Bize gelmek istiyor mu gerçekten öğrenmek lazım. Transferin bitmesine kalmış 10 gün herkes takımlarınde ki eksikleri doldurmuş kimse sneijderi as takım için almaz bu saatten sonra. Yedek için düşünür, düşünürde yedek oyuncuya kimse 5 milyon€ vermez.

Bu adam bizi elinde tutuyor transferin son günü mecburen bize imza atacak diyen varsa ciddi farklı dünyada yaşıyor.

Eğer bu adam son güne kalırsa intede 3 ay daha sadece antemana çıkmayı tercih eder bize gelmez. Bize gelmek demek yeni bir serüven demek 3 ay sonra olmadı ben gidicem de deme şansı olmadığını biliyor. Adamın kafası bu yüzden karışık bence. Yzın ki 3 aylık tatil kafasını karıştıran unsur. Bugün tek talip bizken haziranda onlarca talibi çıkıp istediği rakam olmasada biraz azını verebilecek takımlarda çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt