Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

su bir gercek ki, unal aysal'in 'maasli eleman' sozu, hocamizin cok zoruna gitmis, acik ve net. transferde fatih terim'in ozellikle sol bek ve bir stoper'in istedigide biliniyor, israrla sneijder'in pesinden gidilmesi, ve bahsettigim iki mevki icin herhangi bi calisma yapilmamasi terim'i cileden cikarmis.

ayrica, transferde ali durust baskan degil, bulent tulun'un gorevlendirilmesi de fatih terim'i dusunduruyo. ali durust ve abdurrahim albayrak devre disi birakilmis unal aysal tarafindan, ozellikle transfer konusunda; fatih terim'in yonetimde guvendigi ve sevdigi iki kiside ali durust ve abdurrahim albayrak, tesaduf olsa gerek.

birileri baskanimizi doldurup duruyor, birileri taraftarin fatih hocayi bukadar sevmesini cekemiyor. fatih hocanin gucunden, camianin icinde ona duyulan saygidan korkuyor. basarilarin hemen hemen 100% fatih terim'in sayesinde oldugunu kabullenemiyolar. maalesef galatasaray'in dusmani, galatasaraylilardir. hakkimizda hayirlisi. :)

bir bucuk senede dibe vurmuş bir takımdan 1 şampiyonluk 1 Süper Kupa, Cl'de Son 16, Ve Liderlik varken birileri takımı bu hale getiriyorsa bana göre Galatasaraylı falan değildir o kişi/kişiler..

Arıboğan,Albayrak,Sedat Doğan,Refik Arkın, Bülent Tulun, Ali Dürüst, Adnan Öztürk...

Kimse her kimlerse yarın derhal istifa etmeli, yada görevden alınmalı...

Tulun tamam herkes biliyor...

Bana biri çıksın açıklasın Arıboğan ne amaçla alındı ? Kimdir bu adam ? Ne işe yarar ? Şike sürecinde ne yapmamıştır ? Kimin adamıdır ?

Öncelikli mevki diyoruz da öncelikli mevkii bence tam da Sneijder gibi bi futbolcunun yokluğu. Bugün pozisyon bulamadık nerdeyse...

işte bunu biz görüyoruz da Fatih hoca mutlak görüyordur ve paralel olarak sneijdere hemen evet demesi lazım yani bu kafa ile olmaz ya :o

Hoca aslında hep gizli gizli mesajlarla sıkıntısı gösterdi örneğin Melo ağustosta gelince ilk almamız gereken adam Melo'ydu dedi.

Ünal Aysal profesyonellerle çalışmıyor.Tek profesyonel Fatih Terim ve ekibi.

bak ronaldinho vetosunu anlayabilirim hatta empati kurduğumda bn bile istemezdim açıkçası ama bu adam müthiş bir ortasaha oyuncusu ya adam daha gelmeden bütün şerefsizlerin korkudan aklını aldı.. sadece bir transfer değil ki bu aynı zamanda pskilojik bi üstünlük ayrıca takıma level atlatacak avrupada ki nadir oyunculardan biri yani aklım almıyor ya

ufak bir örnek verdim sadece ronaldinho vetosunla ilgili. Bana göre hoca kakayı istemiş doğrudur tercih meselesi fakat kaka olmuyorsa sneijderi istemiyor olmasının mantıklı bir açıklaması olamaz. kakayı isteyip olmayınca sonra sneijderi istememek saçmalık..

Hoca aslında hep gizli gizli mesajlarla sıkıntısı gösterdi örneğin Melo ağustosta gelince ilk almamız gereken adam Melo'ydu dedi.

Ünal Aysal profesyonellerle çalışmıyor.Tek profesyonel Fatih Terim ve ekibi.

haldun reis :( tamam belki bazi oyuncular tutmadi..ama ikna konusunda 1 numaraydi..

ah bu adnanlar varya... off

yarından itibaren nasıl gelişmeler bekliyor bizi merak ediyorum ilk evela madem istemiyor bu adamı hoca ( ki bu gerçkten çok ilginç ve irdelenmesi gereken bi durum ciddi anlamda ) görüşmeleri sonlandırsınlar bari.sonrada hocanın istediği adamlara baksınlar ne diyelim :o

"Vahşi bir ortam vardı Türk Telekom Arena'da, ancak sahadaki futbolcuya, rakipleri bile olsa saygı duyuyorlardı. Hiç yabancı madde atılmadı mesela... Böyle bir ortamda, rakip bile olsanız, futbol oynamak için can atarsınız. Trabzon'a, Avni Aker Stadı'na gelince... Orada resmen ördek gibiydik, topu ne zaman ayağımıza alsak, üstümüze yabancı madde yağıyordu. Sürekli bir şeyler atıyorlardı üzerimize... Bu kabul edilebilecek bir şey değil."

Kuyt demiş bunları

Sizce Fatih Terim'in "kulübün maaşlı elemanıyım" sözü;

Bir laf çakma mıydı yoksa başkana saygısı mı?Ben Fatih Terim'in bu tarz çocukça laf oyunlarına gireceğini zannetmiyorum.

Şu kumpasçılar Galatasaray'ın rahata çıktığının farkındalar ve bundan nemalanmak istiyorlar.Bi nevi başarının sadece şu an olan kişilere mal edilmesini kaldıramıyorlar,istemiyorlar.

Fatih Hoca, çok emeğin var ama milyon eurolar alıp çalışıyorsan elemansın tabi ki. Sanki gönüllü yapıyormuşsun bu işi gibi bu tür havalara girme hakkın yok.

"Vahşi bir ortam vardı Türk Telekom Arena'da, ancak sahadaki futbolcuya, rakipleri bile olsa saygı duyuyorlardı. Hiç yabancı madde atılmadı mesela... Böyle bir ortamda, rakip bile olsanız, futbol oynamak için can atarsınız. Trabzon'a, Avni Aker Stadı'na gelince... Orada resmen ördek gibiydik, topu ne zaman ayağımıza alsak, üstümüze yabancı madde yağıyordu. Sürekli bir şeyler atıyorlardı üzerimize... Bu kabul edilebilecek bir şey değil."

Kuyt demiş bunları

saygi ile karsilariz..

ulan bir hafta önce ne mutlu oldum wesley borsaya bildirilnce güzel işler oluyor önümüz çok açık demiştim ama halbuki bilmediğimiz neler varmış

Kuyt demiş bunları

İyi övünelim o zaman, Kuyt efendi onurlandırmış bizi sağolsun.

Sneijder defteri kapatılsın herif resmen oyalıyo bizi ,ingiltereden talip çıkar belki oraya giderim havası var ,onun keyfinimi bekleyeceğiz biz zaten melo gibi takımında sürekli forma şansı bulamadı son zamanlarda geldiği gibi katkı yapmasını beklemek hayalcilik olur ,sakin kafayla düşününce isim olarak tamam iyi ama katkı olarak hemen bişey vericeğini zannetmiyorum

Kasımpaşa'dan 2.golü yediğimizde golün dakikası 51...Yani önümüzde uzatmalarla birlikte 43 dakika gibi bir süre var.

Ama maç sonunda hoca basın toplantısında analiz yaparken; maçın kırılma anının 1-0'ken Emre'nin topu kontrol edememesi olduğunu söylüyor!

Bu tarz açıklamaları genelde Anadolu takımlarının hocaları yapardı eskiden,hatırlarsınız..Maçın 10.dakikasında taç atışımız verilseydi herşey farklı olurdu falan derlerdi!

Yahu geçen sene bu takım Kadıköy'de 2-0'dan döndü az daha maç kazanıyordu, 9 kişiyle Antep'i elinden kaçırdı, Samsun'da 2-0'dan 4-2'ye geldi ve bunun gibi birçok öykü mevcut...

Biri çıksın ve açıklasın 1 sene içinde bu takım nasıl bu hale geldi? Yani 2 yersek 5 atarız diyen takım gitmiş, 1-0'dan sonra o golü atsaydık diyen bir mentalite gelmiş...

Bence herşeyden önce irdelenmesi gereken konu budur...

Fatih Hoca, çok emeğin var ama milyon eurolar alıp çalışıyorsan elemansın tabi ki. Sanki gönüllü yapıyormuşsun bu işi gibi bu tür havalara girme hakkın yok.

kusura bakma kardes ama hic bir kimse bu takimin hocasina cikipta "eleman" diyemez milyonlarin onunde.. senin oturdugun bir binada kapici varsa sen ona "kapici" diye bagirirmisin.

2 katını veren Fb'ye de gidebilirdi.Çok yazık gerçekten Fatih Hoca'nın verdikleri nasılda unutulmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt