Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hoca Kaka'yı istiyor nasıl alalım şimdi Kaka'yı? Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayan adamı neden alalım?

alper zaten isteimoyrsa hoca da kusura bakmasın da takım bu haldeyken büyük sorun var demektir mental olarak

çok doğru sneijderi istemeyip ne biliyim chadli falan istemek komik bence. tabi fatih terimin kimleri istediğini biilmiyoruz. ama geçen sezon ronaldinho yu veto etmiş bir terim var önümüzde.

ggd22jot.jpg

Haldun üstünel olsa şu transferler bu kadar uzamazdı ve basına yansımazdı bu kadar .Başkan işi bilenlerle çalışmıyo malesef kendi başınıda yakıcak

ama fatih hoca kendi demişti kakayı istiyorum diye. atıyorum şuan ben galatasarayı çalıştırıyor olsam başkan gelse bana sorsa kaka mı sneijder mi sneijder derim kaka nın elinde patlama şansı çok yüksek ikili performanslara bakarsak.

İşte bu bir seçim,hoca da istediği oyuncuyla çalışmak istiyor sen nasıl ki sneijder'i istiyorsan hoca da istemiyor kaka gelsin diyor madem ki aynı maliyet,ondan önce adam bas bas sol bek diyor.

Öncelikli mevki diyoruz da öncelikli mevkii bence tam da Sneijder gibi bi futbolcunun yokluğu. Bugün pozisyon bulamadık nerdeyse...

Fatih hoca sneijder transferini bu maliyetler ile kabul etmiyor ise

Milli takımın başındaki yetersiz adamın selçuk hamlesi ile farkı yok benim açımdan yani kimse kimseye izah edemez bu durumu

yahu tabiki getirelim hoca istemiyorsa da gelmesin zaten.. ama bu adamı istememek gerçkten mental anlamda çok soru işareti oluşturdu kafamda gerçkten hayret ya

elbette Hocamiz istiyordur.. hangi hoca boyle oyuncu istemez? Inter delisi haric...

Fatih hocamizin sneijderin istememessi bence yalan fbhaber..

şuan kafam 1 milyon hiç birşeyi anlayamıyorum yarından itibaren olanları sağlıklı düşünebilirim ancak sanırım

yenilgi çok fena hissettirdi yani bu kadar baya üzülmemiştim :(

Yarın toplanacak olan Divan'da taraftarı ve camiayı tatmin edici açıklamalar yapılır umarım.

çok doğru sneijderi istemeyip ne biliyim chadli falan istemek komik bence. tabi fatih terimin kimleri istediğini biilmiyoruz. ama geçen sezon ronaldinho yu veto etmiş bir terim var önümüzde.

bak ronaldinho vetosunu anlayabilirim hatta empati kurduğumda bn bile istemezdim açıkçası ama bu adam müthiş bir ortasaha oyuncusu ya adam daha gelmeden bütün şerefsizlerin korkudan aklını aldı.. sadece bir transfer değil ki bu aynı zamanda pskilojik bi üstünlük ayrıca takıma level atlatacak avrupada ki nadir oyunculardan biri yani aklım almıyor ya

Hoca transferde başarısız değil ,başarısız olan bülent tulun ve onun gibiler

şuan kafam 1 milyon hiç birşeyi anlayamıyorum yarından itibaren olanları sağlıklı düşünebilirim ancak sanırım

yenilgi çok fena hissettirdi yani bu kadar baya üzülmemiştim :(

sorma renktas, babamla beraber mac izledik ve tartistik sabri konussunda :D bu mac sinirlerimizi alt ust etti resmen

ne olursa olsun önümüzde ki 3 lig maci cok önemli 9 puan sart oldu kasimpasa yenilgisinden sonra...

bjk bursa antalya gercekten cok zor maclar...

Şanssız olduğumuz nokta bu üç maçın ikisini hep takıldığımız takımlarla oynayacak olmamız.

Antalya'yı bu sene 4-0 yenmiş olsak da genelde çok takıldığımız bir takım. İçerde dışarda çok puan kaybettik onlara.

Bursa'yı deplasmanda en son 2007-08'de yenmiştik. Ondan beri sıfır puanımız var orda. Çok kötü bir istatistik.

Beşiktaş'a karşı ise içerde fena değiliz. 2010-11'de yenilmiştik ama onun dışında genelde galip geliyoruz.

Bu maçlardan bence en az 7 puan almamız gerek. Ama için acı tarafı sıfır ile çıkma ihtimalimiz hiç de az değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt