GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 10

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
10/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

He öyle ben beğenmiyorum diye kolay oluyor başka yerd sırıtsana ben gözden düştüğü için fırsat transferi olarak kolaya kaçıldığını söylüyorum burada transfer sürecinin kolaylığından bahsetmiyorum zor olmasa gerek bunu anlamak ?

Ortamı germenin lüzumu yok. Gözden düşmüş olsa bile Mikel bu. :yenieek:

Mikel'i almak kolaya kaçmaksa bütün transferlerde kolaya kaçalım o zaman.Öyle bir anlatıyorsunuz ki Mikel'i,adamı bilmeyen birisi 3. ligden oyuncu alıyoruz sanacak.Mikel'i almak için zamanında ManU Chelsea birbirine girdi yahu.Hücumda katkısı çok az olabilir ama defansta katkısı en az Melo kadar iyidir.

Not:Melo'yu da severim.Hatta kalmasını istiyorum ama ne olursa olsun alınsında demem.

Yahu Mikel kötü oyuncu demedim ki ben beğenmiyorum şahsi olarak aradığımız tarzı karşılayacağını düşünmüyorum Chelsea'de gözden düşmeye başladı süre buluyor bulmasına ama iki senedir talibi çıksa direkt satarlar olay bu her fırsat transferi tutacak diye bir şey yok

Yahu Mikel kötü oyuncu demedim ki ben beğenmiyorum şahsi olarak aradığımız tarzı karşılayacağını düşünmüyorum Chelsea'de gözden düşmeye başladı süre buluyor bulmasına ama iki senedir talibi çıksa direkt satarlar olay bu her fırsat transferi tutacak diye bir şey yok

Hocam zaten Chelsea'de gözden düşmese alamazdık.Aynı Melo'da ve Sneijder'da olduğu gibi.

kimse beni taşlamasın abuk sabuk laflar söylemesin herkes fikrini söylüyor bende fikrimi söylüyorum.

Obi mikel melodan çok daha iyi bir futbolcu.

Özellikle top rakipteyken oyunu muazzam okuyor ve çok fazla top kapıyor.

Ofansif yönü yok diyebilirsiniz evet golcü oyuncu değil ama oyunu dikine oynayabiliyor.

Ben hiç tartışmasız obi mikel derim keşke gelse..

Mikel oyunu dikine oynuyor öyle mi :D

Melo'yu birakip Mikel'i almak ne derece dogru tartislir. Sadece yas konusundan dolayi Mikel'e evet diyebilirim. Melo futbolcu olarak cok daha iyi, tam bir box to box.

Melo mikel konusunda melo derim sonuçta neler vereceğini bildiğimiz biri ama olmazsa alternatiflerin arasında mikel en iyisi bence Mikel de tek sorun çok defansif aslında bu sorun mu tam emin değilim belki de bize böyle defansı ağır basan biri lazım selçuk ve sneıjderli orta sahamızda

Mikel gelsin de Arena'da uyuyarak maç izleyelim.

Melo'yu feda etmemizin tek gerekçesi İnler ile olabilir, o da yabancı sınırı muhabbetinden.

Yoksa sonuna kadar Melo, maceraya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri