GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 9

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
9/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kimse beni taşlamasın abuk sabuk laflar söylemesin herkes fikrini söylüyor bende fikrimi söylüyorum.

Obi mikel melodan çok daha iyi bir futbolcu.

Özellikle top rakipteyken oyunu muazzam okuyor ve çok fazla top kapıyor.

Ofansif yönü yok diyebilirsiniz evet golcü oyuncu değil ama oyunu dikine oynayabiliyor.

Ben hiç tartışmasız obi mikel derim keşke gelse..

Samimi ve sevimli pazarlığınız için beğeninizi verdim...Gerisi önemli değil Şartsız saygı duyarım..

Oraya Melo dışında yabancı oyuncu düşünüpte Mikeli almak demek kolaya kaçmaktır

Mikel'i almak kolaya kaçmaksa bütün transferlerde kolaya kaçalım o zaman.Öyle bir anlatıyorsunuz ki Mikel'i,adamı bilmeyen birisi 3. ligden oyuncu alıyoruz sanacak.Mikel'i almak için zamanında ManU Chelsea birbirine girdi yahu.Hücumda katkısı çok az olabilir ama defansta katkısı en az Melo kadar iyidir.

Not:Melo'yu da severim.Hatta kalmasını istiyorum ama ne olursa olsun alınsında demem.

Kerim nasil oynadi kimse detayli anlatamayacakmi? Adam eksiltme, pas alis verisi, oyun görüsü? Uzun zamandir izleyemedik ve sakatliktan cikti zaten.

Spor Dünyası ‏@sporistacom 28 sn

BİLGİ | Michal Kadlec için Galatasaray da Leverkusen'e 3,5 milyon € teklif sundu. Fakat 4,5 milyon € veren Fenerbahçe transferi tamamladı.

Demekki gitsek Mersin IY'dan bir yabanciya teklif götürsek bunlar hemen adama cuvallanacak :yenieek: Bence Sol Bamba'ya "teklif" götürelim. Adamlarin stoper mevkisine bomba koymus oluruz :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri