Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fener, serdar tasci'nin 5 milyona serbest kalir maddesini kullanip alacakmis

Ne secim'i ya. Gercekten Demirören'in bu karari alacagina inanan varmi?

Hakan sana bir masal anlatim

haftaya kucuk prens ve prensesi uefa dan bir haber alacaklar, eger bu haberin iceriginde kirmizi elma varsa bunlar zehirlenecek diyorlar,

oyle bir durumda kotu 'kral' kacmak icin delik arayacak, cunku bunun hesabini ondan soracaklar, o da bu sorumlulugu almiyacagina gore kacacak ve yerine yeni kral gelecek

(1 ay sonra secim olabilir yani)

Kafkas bi pok olmasin, orayi birakirken dusunseymis, surunur insallah

ne kolay once uzun yillar kalacam de sonra TS geldi gitmem gerekir, sonra adami kapiya birakirlar geri gelsin, yok oyle

Tepki olarak bu dediğiniz mümkün olabilir...

Ama birde şöyle düşünün. 1996 da F.T. milli takımı bırakarak olmasa da devam etmeyerek GS a geldi..

2005-2009 da tekrar milli takıma hoca oldu... Bazen bu değişikliklere fazla takmamak lazım...

fener, serdar tasci'nin 5 milyona serbest kalir maddesini kullanip alacakmis

Ahmet Bulut , kaç gündür açıklama yapıyor , Serdar , İstanbul'a bana ziyarete geldi diye bunu kaynak göstererek haber yapanlar var inanmayın hocam :D

Aziz'in Taşçı'dan haberi bile yoktur , TD olmadan kendi başına rastgele adam alıyor ya :D

Tepki olarak bu dediğiniz mümkün olabilir...

Ama birde şöyle düşünün. 1996 da F.T. milli takımı bırakarak olmasa da devam etmeyerek GS a geldi..

2005-2009 da tekrar milli takıma hoca oldu... Bazen bu değişikliklere fazla takmamak lazım...

o cok farkli bir ornek bu bambaska

Hakan sana bir masal anlatim

haftaya kucuk prens ve prensesi uefa dan bir haber alacaklar, eger bu haberin iceriginde kirmizi elma varsa bunlar zehirlenecek diyorlar,

oyle bir durumda kotu 'kral' kacmak icin delik arayacak, cunku bunun hesabini ondan soracaklar, o da bu sorumlulugu almiyacagina gore kacacak ve yerine yeni kral gelecek

Bakin ve görün hicbirsey olmayacak. Fenerbahce ve TFF'ye ceza gelmeyecek bence. Adamlar kim bilir isi garantilemistir, hala transfer pesindeler. Ceza alacak bir kulüp nasil bu risk'i alabiliyor?

Ceza fln yok, UEFA gerekli oldugu icin o aciklamayi yapti. Dosya tamamen kapatilir.

Ahmet Bulut , kaç gündür açıklama yapıyor , Serdar , İstanbul'a bana ziyarete geldi diye bunu kaynak göstererek haber yapanlar var inanmayın hocam :D

Aziz'in Taşçı'dan haberi bile yoktur , TD olmadan kendi başına rastgele adam alıyor ya :D

alirlarsa bu senenin en mantikli transferi olur. stoperde egemen,bekir,serdar ve yobo'yu toplasan serdar etmez bence. hem kontenjandan yirtarlar. insallah almazlar.

Bakin ve görün hicbirsey olmayacak. Fenerbahce ve TFF'ye ceza gelmeyecek bence. Adamlar kim bilir isi garantilemistir, hala transfer pesindeler. Ceza alacak bir kulüp nasil bu risk'i alabiliyor?

Ceza fln yok, UEFA gerekli oldugu icin o aciklamayi yapti. Dosya tamamen kapatilir.

bakalim az kaldi zaten

salo ‏@salos88882 dk

#transfermarkt burak yilmazin degerini 18 m euro yapmis. Ligin en degerli 4 topcu gs nin, burak-18 sneijder-17 muslera-16 selcuk-14 m euro

Haha :D :D :D

[TABLE="class: tabelle_forum_spieler"]

[TR]

[TH="class: al, colspan: 2"]Yilmaz, Burak (15 mil. €, Galatasaray SK) | #236 | 14.06.2013 - 02:21 [/TH]

[/TR]

[TR]

[TD="class: hell vt"] 1907ONUR1907

Girişler: 12

IP: logged

[/TD]

[TD="class: hell msg"] Güncel değerlendirme: 9.275.000 €

22.000.000 TL

benim orta sahama selçuk inanı koysunlar ben 30 gol atmazsam adam değilim

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Transfermarktan..

alirlarsa bu senenin en mantikli transferi olur. stoperde egemen,bekir,serdar ve yobo'yu toplasan serdar etmez bence. hem kontenjandan yirtarlar. insallah almazlar.

Serdar gelirse Bruno - Serdar tandemi çok yavaş olur ancak Bruno - Egemen'e göre hızlı ve biraz daha kaliteli olur.

Ben alacaklarını hiç sanmıyorum bırakın Egemen ve Bekir'le takılsınlar :D

Şu cezalar bir an önce açıklansa da bizde önümüze baksak. UEFA cezayı verirse eğer ortada TFF falan kalmaz. Ulusoy dönemi tekrar başlar.

[TR]

[TH="class: al, colspan: 2"]Yilmaz, Burak (15 mil. €, Galatasaray SK) | #236 | 14.06.2013 - 02:21[/TH]

[/TR]

[TR]

[/TD]

22.000.000 TL

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Transfermarktan..

Kuyruk acilari var arkadas, Fener ve Besiktas taraftari kahroluyor her gün.. Beter olsunlar.

Su cocugu hep sol kanat oynattilar, degerini bilmediler..

Burak'in aciklamalarini dinlerseniz herseyi daha iyi anlarsiniz.

[TR]

[TH="class: al, colspan: 2"]Yilmaz, Burak (15 mil. €, Galatasaray SK) | #236 |

14.06.2013 - 02:21 [/TH]

[/TR]

[TR]

[/TD]

22.000.000 TL

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Transfermarktan..

Ayni zamanda Stoch icin 15 m ve Sow icin 20 m istiyor :lol:

adalı seçilmrdiğine ve nani gelmeyeceğine göre quaresmayı alırız heralde yabancı işi çözülürse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt